Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 30, 2024, 08:44:00
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Асеновград - 4"
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Асеновград - 4" (Прочетена 215949 пъти)
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
Отг: "Асеновград - 4"
«
Отговор #45 -:
януари 26, 2011, 19:04:41 »
как така до обяд?!? аз като ходих на 15.01-събота работеха до - 17:30-18:00 часа - сега, друг е въпросът, че като влезе някое момиче и се чуди дали да не обиколи още малко и да разгледа още магазини, продавачките, един вид, за да я принудят да купи от тях казват много по-ранен час за приключване на работния ден и я шашкат, че като се върне при тях магазина ще е затворен и тя няма да може да си купи въпросното нещо, което е избрала - тия трикове според мен са много жалки и смешни, ама те си ги правят
иначе в неделя сватбените салони не работят наистина ..
Активен
InaLutay
Ентусиаст
«
Отговор #46 -:
януари 26, 2011, 19:20:40 »
Цитат на: rafaeLa в януари 26, 2011, 19:04:41
как така до обяд?!? аз като ходих на 15.01-събота работеха до - 17:30-18:00 часа - сега, друг е въпросът, че като влезе някое момиче и се чуди дали да не обиколи още малко и да разгледа още магазини, продавачките, един вид, за да я принудят да купи от тях казват много по-ранен час за приключване на работния ден и я шашкат, че като се върне при тях магазина ще е затворен и тя няма да може да си купи въпросното нещо, което е избрала - тия трикове според мен са много жалки и смешни, ама те си ги правят
иначе в неделя сватбените салони не работят наистина ..
казах до обяд, до следобяд малко и след това, но не всички от магазините, повечето затварят рано, не че продавачките се опитват да те накарат да купиш от тях
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #47 -:
февруари 02, 2011, 12:08:59 »
Леле вие ме стреснахте с това работно време
Аз заминавам другата събота за Асеновград да гледам рокли,защото от София нищо не ми стана и не мога да си се представя със рокля и там ми е надежда да открия каквото търся. Дано се справя до края на работното им време
Активен
teoDorra
Ентусиаст
Публикации: 53
«
Отговор #48 -:
февруари 03, 2011, 12:27:09 »
Здравейте момичета
аз също съм се насочила към асеновград и си харесах една рокля в сайта на Атилие Александра (
http://www.atelie-alexandra.com/collections.php?cid=w2010&lang=en
) .. поразтърсих мненя за ателието , но попаднах на коментари от 2007 и то доста негативни..
ако някоя има по пресни впечатления памагайте
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #49 -:
февруари 06, 2011, 13:12:52 »
Теодора, моята сватба беше лятото. И аз си харесах рокля на Александра по интернет. Отидох в Асеновград направо в техния магазин, видях че имат роклята. Пробвах нея и няколкоп други, но тази си ми беше на сърцето и направо я поръчах. Бяха много любезни всички в магазина. Взеха ми мерките, направихме две проби същият ден и вечерта се прибрах с Рокля
Дори ми направиха отстъпка от цената като казах, че в друг магазин изобщо не съм влизала да гледам рокли
Един съвет от мен - като облечеш роклята за проба, стой по-дълго с нея, огледай се хубаво. Аз бях толкова щастлива, че намерих това което искам, че пробвах и веднага я свалих. А и в магазина след мен дойдоха още две момичета които искаха същата рокля, а на мен не ми се разкарваше още един път до Асеновград и побързах да я взема. После се оказа че ми е малко дълга и трябваше да и сложа обръч, за да не ми се мотае в краката. (Не съжалявам обаче. Всички много ми я харесаха. )Но това се отнася най-вече за роклите с цип. Твоята не мога да я видя добре на снимката в гръб.
Пожелавам ти успех и един незабравим сватбен ден
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #50 -:
февруари 06, 2011, 21:34:46 »
Момичета да се похваля и аз и да дам информация - рокля имам вече - купихме я от Асеновград от ателие Александра. Много бяха любезни. Имаше нужда от малко корекции - 2 часа, тъй като ми беше малко дълга и малко трябваше да се отпусне.
Относно магазините в Асеновград - работят в събота до 17:00 часа - в неделя почиват. Корекции на рокли правят за 1 2 часа или до края на деня. Може да се вземе и размер, да ушият роклята и да ви я пратят по куриер. Това ми го предложиха в няколко магазина. За мен ходенето си заслужаваше и изобщо не съжалявам.
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #51 -:
февруари 07, 2011, 12:53:36 »
Роклите според мен не са скъпи - моята е 450лв. А иначе роклите са много качествени и като материя и като изработка. Моделите са нови и ги няма качени в сайта - аз мерих 2 модела на 5дни и едната си я взех. Хайде да не ви държа в напрежение повече - снимки в галерията сега ще кача.
Активен
olina
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #52 -:
февруари 23, 2011, 18:29:22 »
Здравейте,някой да е планирал пътуване до Асеновград по почивните предстоящи дни 03,04 март?имате ли идя дали ще работят магазините на 4ти март?мерси
Активен
animal
Ентусиаст
Публикации: 131
«
Отговор #53 -:
февруари 24, 2011, 22:43:10 »
Здравей,
Аз ще ходя до Асеновград на 4ти или 5ти и се надявам, че ще работят магазините
Активен
wild_flower
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #54 -:
февруари 25, 2011, 18:50:10 »
Здравейте, Момичета!
Аз ходих вчера до Асеновград и си взех рокля от бутик "Сияна"- отношението там, когато влезнах изобщо не ми хареса, но пък се влюбих в роклята си и я взех от там (а и отношението им се променя, когато видят намерението ти да купуваш
). За почивните дни не знам дали е добра идея, понеже тогава ще има и много абитуриенти, а в момента в ателиетата са по- склонни да обръщат на тях внимание... Вчера, като ме питаха кога е сватбата и аз отговарях, че е през юни, навсякъде ми казваха, колко много време има, така че по- добре казвайте някаква по- скорошна дата, дори да имате време до сватбата
Даже в един бутик буквално ни изгониха- казваше се "Илина"- моят съвет е, ако си търсите булчинска рокля, изобщо не влизайте там, защото аз лично едва се сдържах, като ни казаха :"Заминавайте нататък, гледайте, като искате, ама да знаете, че никъде няма булченски рокли по това време. Ако има, са стари колекции."
Какви стари колекции- булченските рокли, с малки промени, са си булченски рокли през всичките години, според мен. Както и да е, ако не искате да получите лошо отношение и да си развалите настроението, по- добре не влизайте в "Илина".
Иначе, ми харесаха роклите в "Александра", "Милена, "Булвеси" и "Сияна". За "Сияна" има и отделна тема за "надутите" продавачки, но пък роклите им наистина са хубави, според мен. Така, че ако се въоръжите с малко търпение за първото впечатление, може и там да намерите своята рокля!
Успех
Активен
alo_madona
Сватбар
«
Отговор #55 -:
февруари 25, 2011, 20:00:46 »
И аз съм се спряла на рокля от Сияна , отношението им към мен не беше лошо , а по скоро ги домарзя да ми дават всички рокли които си харесах да пробвам(4 на брой) . Дадоха ми 2 и във втората се влюбих и сега чакам да мине март за да ходя да си я порачам
Активен
wild_flower
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #56 -:
февруари 25, 2011, 20:35:56 »
Успех! Стискам палци всичко да е наред!
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #57 -:
февруари 25, 2011, 22:28:31 »
и моята рокля от Сияна - нито ги домързя, нито нищо, просто както казах в един мой по-ранен пост моделиерката има характер типичен за военен и не търпи възражения или откази, но аз съм темерут и й възразявах и отказвах
не се шашкайте, важното е да помните, че този който плаща, той поръчва музиката
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #58 -:
март 02, 2011, 16:39:50 »
Цитат на: olina в февруари 23, 2011, 18:29:22
Здравейте,някой да е планирал пътуване до Асеновград по почивните предстоящи дни 03,04 март?имате ли идя дали ще работят магазините на 4ти март?мерси
Здравейте и от мен.
Аз също ще ходя на 05 март и се надявам магазините да работят.Ако някой има инфо,моля да сподели
Активен
olina
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #59 -:
март 05, 2011, 21:40:04 »
бяхме на 5 март, купихме рокл :danceg:я, изобщо който не може да шие там -той няма магазин, рокли които не струват и лев се предлагат за хубави,луда работа, та харесах роклите в Версай ,но купихме рокля от Орхидея-хубаво обслужване и има избор.
успех с роклите!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...