Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 17:15:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
>
Меден месец
> Тема:
медена седмичка в близка Турция
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: медена седмичка в близка Турция (Прочетена 141158 пъти)
diavalo
Сватбар
Отг: медена седмичка в близка Турция
«
Отговор #105 -:
август 18, 2009, 09:10:47 »
Ние пътувахме миналата година с Алфа Тур в Мармарис за 1500лв за двамата.Бяхме там от 04.10 до 11.10 и времето беше супер.Само един ден валеше.Даже и с тен се върнахме
само, че честно казано не мисля повече да тъпуваме с тази фирма,защото малко ме разочароваха.В договора пишеше едно и тук ни казаха едно, а там всичко беше различно.Не искам никой да плаша,защото може да е различно при всяка оферта.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #106 -:
август 18, 2009, 09:17:13 »
diavalo, може ли да споделиш какъв е бил проблема, защото и аз бях малко резервирана към Алфа Тур. Ако не искаш тук, може и на лични да пишеш
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #107 -:
август 18, 2009, 09:21:31 »
Пишете тук, защото именно на Алфа тур съм се спряла, най-богат избир на оферти имат, най-добре структуриран сайт + офис във Враца
Активен
diavalo
Сватбар
«
Отговор #108 -:
август 18, 2009, 09:37:29 »
Ами ще ви кажа - Когато подписвахме договора ни казаха, че понеже полета беше от Варна вечерта се пристига късно вечерта там.С автобус ни разпределят по хотелите.И към 8 сутринта трябва да сме в хотела.Там има място където можем да си оставим багажа и понеже сме с програма ол инклузив ще ни запишат и свободно можем да ползваме услугите на хотела докато стане 12ч и ни настанят.Да но не като пристигнахме там се оказа, че представителя на Тез тур ни остави в хотела и си тръгна без да изчака дори да ни настанят.От хотела казаха, че няма къде да си оставим багажа.А всички бяхме гладни защото от 1 часа вечерта бяхме на летището във Варна.И естествено изморени.единствения вариант беше да си оставим багажа без надзорен в фоаето на хотела.След като изчакахме да стане 12ч и нямаше никакво развитие по въпроса с настаняването всички започнаха да се ядосват и да нервничат.Представяте ли си, че пристигнаха още 2 автобуса от София с друга фирма и веднага представителя им ги настани, а ние който бяхме от сутринта там няма кой да ни обърне внимание.След един скандал поне ни сложиха гривните и ни пуснаха да хапнем и да отидем на басейна,защото ние вече губехме половин ден в чакане.Настаниха ни в 15:30 ч.
Представителя ни се появи отново в деня на отпътуване.Освободихме стайте в 12ч и пак чакане в хотела до 18:30 когато ни взеха с автобус.Оставиха ни на летището в Даламан, което е на 90 км от Мармарис, а полета ни беше в 1ч.Но както и да е през останалото време си изкарахме добре като естествено сами си организирахме екскурзии.И един съвет, за тези който ходят там.Не си вземайте екскурзии с туроператора те са 3 пъти по-скъпи.Ако отидете на пристанището там има повече от 50-60 корабчета, който предлагат същото,но ужасно по евтино.
«
Последна редакция: август 18, 2009, 09:40:21 от diavalo
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #109 -:
август 18, 2009, 09:55:16 »
Тез тур и Алфа тур един и същи оператор ли е?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
август 18, 2009, 10:03:48 »
Тез Тур е туроператора в Турция. Много от българските агенции работят с тях и използват техните оферти. Резервираш си почивката в някоя от нашите агенции (Алфа Тур, Алматур и т.н.). Когато пристигнеш в Турция за трансферите до хотела, за настаняването и други неща от този сорт отговарят гидовете на Тез Тур.
В общи линии е все едно къде ще резервираш почивката си, защото в крайна сметка всичко накрая зависи от организацията на Тез тур, която миналата година при нашата почивка определено беше на ниво
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #111 -:
август 20, 2009, 22:16:29 »
И ние се спряхме на почивка другия месец. Резервирах чрез Алма тур ето в този хотел
http://www.almatour.net/a7/cp/dir/h.jsp?hid=16620&stars=5
* . Някой, ако е пътувал с Алма тур, да сподели впечатления или пък случайно, ако някой е отсядал в този хотел.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #112 -:
август 21, 2009, 11:02:51 »
В хотела не съм отсядала, но сме пътували а Алма тур. Няколкооста по-нагоре съм описала. Много бяхме доволни от организацията. Нямахме никакви забележки
Активен
Рубин
«
Отговор #113 -:
август 21, 2009, 11:07:51 »
И ние пътувахме миналия месец с тях.Всичко беше перфектно!Посрещна ни на летището представител на алма тур от България и беше до нас през цялото време!В смисъл като имахме въпроси се обръщахме към него и сме много доволни!
Активен
pepina83
Професор
на мама пчеличката
«
Отговор #114 -:
август 22, 2009, 11:08:18 »
Gergancheto,
Ние пътувахме на 30 май на медена почивка до Турция с Алфа Тур и сме много доволни, нямаше никакви проблеми. Така че смело резервирай.....
Иначе относно екскурзиите, които предлагат туроператорите, както е казала и diavalo, са доста по-скъпи от нормалното
.Ние се записахме с тях и по-късно разбрахме, че сме можели и с половината сума да минем..........но здраве да е
Моят съвет е още от тук да си закупите турски лири, защото в Турция е много по-изгодно в лири, отколкото в долари и евро. Всичко там е на пазарлък.....нямат обявени цени, а се пазариш. Малко е странно, но се свиква.
Успех на всички, които ще почиват в Турция. Ние бяхме в Мармарис и сме много доволни от всичко - от хотела,храната,забавленията....... най-хубавата ни почивка
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #115 -:
септември 13, 2009, 17:42:32 »
Искам да питам, ако има някой пътувал с Алматур в Анталия и околностите, дали там се организират допълнителни екскурзии и какви. На мен ми се ще да идем до Памуккале, ама като гледам е доста далече от Анаталия, та да ми кажете дали се организират екскурзии до там и ако да какви парички са?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
септември 13, 2009, 20:38:35 »
Да, отганизират се. Ние миналата година ходихме на няколко. Едната беше с лодка. Другата до Демре, Мира, Кекова (доста близо е до Анталия) и останахме доволни. Спомням си че предлагаха и рафтинг, екскурзия до някакъв Аквапарк, Кападокия, Истанбул и имаше и до Памуккале. Наистина е малко далеч и прекарваш повечето време в път. Наши приятели да ходили до там и казаха, че наистина си заслужава да се види.
Когато пристигнете в Анталия и ви посрещне гид от агенцията, той насрочва среща за другия ден в хотела, в който сте отседнали и на тази среща ще ви бъде разяснено за всяка екскурзия.
Активен
kikolina
Професор
сем.Матеви
«
Отговор #117 -:
септември 14, 2009, 13:12:24 »
мин година от анталия ние бяхме в кемер де, до памуккале ни искаха 100 долара но си загубваш деня в пътуване до там и обратно и се отказахме иначе до кекова мира и демре отидохме,че там поне с една гимийка се разходихме направихме си плаж и т.н. по 50 долара ли беше,да не те излъжа
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #118 -:
септември 14, 2009, 15:42:01 »
vilence , миналата година октомври месец пътувахме с Алфа тур до Анталия- Алания. там те посреща гид на алфатур и всеки ден идва в хотела ти ако имаш някакви въпроси го питаш. до Памуккале тръгнахме много рано около 5 часа, пътувахме много и се прибрахме късно, но си заслужаваше. на Памуккале имеше време за къпане в басейна на Клеопатра, но там се плащаше допълнително вход. иначе самата екскурзия ни беше около 65 долара на човек. закуска ти дават от хотела като предварително си кажеш че ще пътуваш, а обяда беше организиран някъде по път.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #119 -:
септември 14, 2009, 19:02:19 »
Благодаря ви много за полезната информация
. На мен ми казаха, че Памуккале е нещо, което наистина трябва да се види, а и баща ми каза ако има вариант задължително да отидем, така че ще се прежаля един ден в път, но няма как.
echy_, май всеки различна цена казва за ексурзийката, ама ако е 65 USD, се ядва. И пак да подосаждам с малко тъпи въпроси
: Трябва ли да нося някакви хавлии от тука, в смисъл за плаж, че уж пише, че има, а и на мен не ми се ще да пълня куфара с излишен багаж, ама знае ли човек. Надявам се да има, все пак за 5-звезден хотел, би трябвало да е вкл.
А да, да питам и за валутата, каква валута да носим, аз знам, че там всичко върви, ама мисля все пак да си купим малко турски лири, а не само евро.
«
Последна редакция: септември 14, 2009, 19:03:53 от vilence
»
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]