Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 04:53:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 11
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 11 (Прочетена 175624 пъти)
Вили
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 11
«
Отговор #420 -:
септември 09, 2010, 09:30:54 »
fiamaa
, хубав избор си направила. ABC Design са много хубави колички. Аз поръчвах преди два месеца за моя колежка от този сайт ето този модел
http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_condor_4s_beige_dark_brown_kollektion_2011
. Много е доволна от количката. Дойде за около 2 седмици. Обаче нещо си се заблудила - към комплекта не влиза нищо друго, освен двата коша, без кош за кола, чанта и др. аксесоари се предлага. Доколкото знам тук цените им са доста по-високи. Незнам дали си видяла, ама пише, че от средата - края на септември ще могат да го доставят.
А ти за Stokke провери ли във всички възможни сайтове, за които ти бях казала
. Все пак на мен ми излезе с около 1000 лв. по-евтино от тук.
Искам само да опровергая
kokiche
относно Stokke, че това че е по-висока хич даже не означава, че е нестабилна и не е за нашите тротоари. Вече 3 месеца я бутам и не съм видяла някакъв проблем. Супер маневрена е и мога да я управлявам и с една ръка. И това, че коша е вдигнат по-нависоко, смятам, че е предимство. Все пак не смятам, че без да имаш реален поглед, могат да се дават такива мнения.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #421 -:
септември 09, 2010, 09:54:42 »
fiama
количката е жестока просто
Изглежда страшно удобна
И цветьт е разкошен. Много е шик
Аз се врьщам пак на пелените, защото това ме вьлнува. Гледам многократните на Бамбино Мио. Изглеждат много практични.
Моля ако някой има мнение да си го изкаже.
Чудя се и колко да взема...
http://www.bambinomio.bg/
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #422 -:
септември 09, 2010, 10:01:56 »
Благодаря ви момичета.
Сега и аз видях, че съм се заблудила
но нищо, пак излиза по-евтина от БГ.
Вили, гледах по сайтовете, но нямаше по-добра цена за Stokke
нищо де вече съм поръчала количката така или иначе
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #423 -:
септември 09, 2010, 12:27:27 »
Moже ли да ми помогнете малко с избор на проходилка...не знам рано ли ни е , не е ли, ама вече нямам ръце, не ми остава време да се обърна...няма да я държа по цял ден в проходилката, ама поне да успявам да свърша по нещичко
Тя сега е на 7м и половина, докато избера, докато купя ще стане на 8м.
Фиам
а количката е супер, хич не се ядосвай че не е Stokke-то
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #424 -:
септември 09, 2010, 13:32:00 »
Цитат на: inaxastra в септември 09, 2010, 09:54:42
Ина
, ще ти трябват поне за 7 сменяния на ден!! В началото, преди всяко хранене, това ще ти е минимумът чисти и на разположение пелени, които трябва да имаш. А, ако се храните 8 пъти...поне 8 готови и приготвени трябва да имаш за деня.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #425 -:
септември 09, 2010, 13:38:40 »
Много ти благодаря
Радвам се, че най-сетне някой ми отговори на някой от вьпросите тук, които обикновено остават без отговор...
Мисля да взема 20 пелени и 3 вьншни гащички, в които се пьхат пелените и които по принцип не се цапат. как ти се вижда?
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #426 -:
септември 09, 2010, 13:40:31 »
Цитат на: inaxastra в септември 09, 2010, 09:54:42
Аз се врьщам пак на пелените, защото това ме вьлнува. Гледам многократните на Бамбино Мио. Изглеждат много практични.
Моля ако някой има мнение да си го изкаже.
http://www.bambinomio.bg/
Ина зълва ми се кани да пробва многократните пелени. Ходила е в един от магазините, които предлагат такива. Тя ще полза тези, които са тип джоб. Не помня точно колко й беше казала продавачката да купи, знам, че трябва да вземе повече подложки, защото те се сменяват по-често. Специално за първия месец и беше казала да вземе едни, които са разграждащи се, но еднократни и със сигурност не бяха по-скъпи от обикновенните еднократни пелени, не мога да се сетя как се казваха, ще я питам като я видя и ще ти пиша. Та трябва да вземе въпросните в началото, защото тогава бебето се изхожда по-често и т.н.
«
Последна редакция: септември 09, 2010, 14:11:11 от Алексчето
»
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #427 -:
септември 09, 2010, 13:56:33 »
inaxastra
, в книжките за зелено бебегледане, които имам, пише 2 дузини пелени и 4-6 външни гащета. А във Франция иматше ли услуга да ви носят чисти пелени? Пише за нещо такова в книжките.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #428 -:
септември 09, 2010, 14:04:57 »
Мерси Алекс за инфото, аз сьм по-склонна кьм тези от две части, но все още разучвам, затова и питам за кой аккво е чул. Та ще чакам да кажеш
Бастет, не сьм се интересувала. Вьзможно е. Но и да има, аз няма да използвам тези услуги. Ще си ги пера вкьщи, центрофугата ми е силна и излизат почти сухи. За краен случай ще пускам сушилнята. То и без друго всеки 2-3 дни пускам пералня, Няма да ми се промени живота драстично.
Как се казва твоята "зелена книга" ???
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663
«
Отговор #429 -:
септември 09, 2010, 14:09:58 »
Ина
, винаги трябва да имаш резервни чисти гащи, освен самите пеленки, защото е възможно бебчо така да напълни пеленката, че да протече тук-там. Акото, ако ще кърмиш, е кашесто-течно и пълните памперси направо текат понякога.
Относно времето...при всички положения ще ти е трудно, поне в началото. Почти за нищо не стига времето дори и с едно бебче (аз не съм критерий, че съм с две и не ми стига, определено, дори аз да ям понякога не ми остава време).
«
Последна редакция: септември 09, 2010, 14:11:40 от gostenka_82
»
Активен
Поли
Професор
«
Отговор #430 -:
септември 09, 2010, 15:03:20 »
Хайде и още един ентусиаст за многократните пелени да се включи
Ина, и аз за сега съм се спряла на този вариант. От това, което изчетох, на бамбино мио самите гащички са по дебели и по неудобни а на Fuzzi Bunz са определено по-добрия вариант.Ако искаш погледни и тях
http://www.fuzzibunz.com/
Иначе, както Гостенчето ти е казала около 7-8 ще ти трябват
Активен
Gergancheto
«
Отговор #431 -:
септември 09, 2010, 16:17:26 »
И никой ли от писалите до сега няма мнение за проходилките? Странно
Както и да е.... Благодаря все пак
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #432 -:
септември 09, 2010, 16:21:26 »
Цитат на: Gergancheto в септември 09, 2010, 16:17:26
И никой ли от писалите до сега няма мнение за проходилките? Странно
Както и да е.... Благодаря все пак
Гери според мен не е малка за проходилка.
Аз се въздържах от мнение, защото нашата проходилка се оказа голям боклук. Май на Бертони беше, една пеперудка с ужасни мелодии, която няма и за месец ползване се изкриви на една страна, и се прокъса плата на седалката.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #433 -:
септември 09, 2010, 17:10:01 »
Аз не съм ползвала проходилка.
Вместо нея купихме бънджи и доста се забавляваше.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
«
Отговор #434 -:
септември 09, 2010, 17:15:35 »
Гери
, аз толкова надълго и нашироко съм се изказвала за проходилките, че не виждам смисъл отново да поствам цялата си тирада. Мменията са ми някъде назад в темите и включват и снимки на Точ в неговата и прочие. Не се обиждай, че не са ти отговорили на мига, ти порови ли всъщност назад?!? Това, което днес беше писала във ФВ за обръщащите се проходилки съм го писала И аз, и продължавам да държа на това си мнение. Моята беше на Бебе Конфорт, след това отиде при друго бебе и сега се кани да ходи при трето, а после ще си дойде при мен за следващият клиент.
Относно
височината на Стоккето
. Моята дружка, с която си гледахме заедно децата беше с такава количка. Незнам кой доколко е запознат, но височината на коша се регулира, и ако ви се струва, че е висока и нестабилна, просто смъквате позицията. Проблемът на количката идва от друго, а именно - от изместеният център на тежестта. Всъщност е въпрос на свикване и на това, в какъв район ще се използва возилото.
Фиамче
, наистина си купила само количката. Една чанта тук е около 80-120лв, така че порови в и-бей и другите сайтове, защото като вземеш да си набавяш аксесоарите от тукашните магазини, ще дадеш пари за още половин количка. Иначе това беше един от моите първи избори, който отпадна в мига, в който разбрах, че легналите положения се регулират от самата седалка, а не от облегалката. Демек - детето никога не се опъва чисто легнало в седалката. Това за мен беше и продължава да е огромен недостатък на всяка една количка , а още по-голям става, когато майките започват да подпъхват в чупката на седалката я пелена, я нещо друго. Иначе са готини, маневрени, но в никакъв случай леки. При тях обаче килограмите се компенсират от маневреността им.
Ин
, аз съм гола и боса по темата за многократните пелени и не мога да ти дам съвет. Сметнах за ненужно да пиша пост само за да ти кажа, че нищо не мога да ти кажа.
Туй то!!!
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31