Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 11, 2025, 05:20:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 11
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 11 (Прочетена 175731 пъти)
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
Отг: "Покупки за бебето и детето" 11
«
Отговор #195 -:
юли 18, 2010, 11:31:59 »
Цитат на: fiamaa в юли 15, 2010, 15:35:50
Я да поПипам имате ли наблюдения за тази количка Concord Neo
http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/NEO-Concord-Quantum-Travel-Set-3-in-1-Lava-939.html?sortby=product_price_higest
онзи ден я разгледах, поБутах я малко и ви се стори доста маневрена и не толкова тежка... Взе ми акъла, ама и цената е една
Фиама,и аз тук гледах наскоро колички с подобни цени и мъжа ми се смееше ,че за 1000 евро по скоро на мен ще ми купи кола да го возя отколкото да дадем пари за количка
.
Склонна съм да дам до 300 евро за количка,за повече не виждам смисъл.Гледах в един магазин количка от трите части за 230 евро не е някъква марка ,но трябва отделно да си купиш матрачето чанта/която е 36 евро/ и то ставаше така към 300 евро .А аз си харесах Peg perego за 299 евро със всичко 3-те части+матрак и много маневрена,лека и точно цвят който харесваме,дано като тръгнем да купуваме да не е свършила
«
Последна редакция: юли 18, 2010, 12:08:01 от juji
»
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #196 -:
юли 18, 2010, 16:41:19 »
Ели
голяма грешка....
количката,която ми предагата е ето тази
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_526/products_id/4873
със всичките му аксесоари - коша за новородено,чувалчето и чантата + чадърче,което не го предлагат в бг сайта,но понеже е взимана от чужбинско,та и него
Видях я вече и е просто без забележки,ползвана по-малко от 1г.
Та ако някой има мнения да каже
Пък и дори просто по характеристики и визия
Активен
Gergancheto
«
Отговор #197 -:
юли 18, 2010, 17:04:17 »
Aз само по визия да кажа че нашето Кенгуро е 100%-ова имитация на тази която ти си показала
За нашата мога да ти кажа че ми натежава, не се сгъва компактно, но иначе свикнах с нея и ми е ОК, много маневрена
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #198 -:
юли 18, 2010, 17:46:03 »
Дани
, тук много ги суркат тези колички урбанизираните американци, удобни са им и ги харесват, удачно решение са за 2 деца също, не знам варианта, който ти дават дали включва приставките за втория кош, но в края на това видео се вижда за какво иде реч. При нас този модел е под друго наименование - City Select
http://www.babyjogger.com/city_select_demo.html
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #199 -:
юли 18, 2010, 17:58:24 »
Искам да попитам следното,всеки ме убеждава ,че количка от три части не ми трябва .Аз пък мисля ,че коша ще ми е от полза в зимните месеци ,но моите познати които вече са родили твърдят ,че бил излишен дори и за зимно бебе,е да ама къде да го возя това бебе ,в кошчето за колата ли,или в третата част която е дадена ,че е за след 6-ят месец.Ето това е модела на който съм се спряла цвета е тъмно син,но не мога да намеря точно такава снимка сега.Вие какво ще кажете,какъв е вашият опит в това отношение?
http://www.google.it/imgres?imgurl=http://imagenes.eurekakids.net/images/productos/media/253013.jpg&imgrefurl=http://www.eurekakids.net/en/babycare/peg-perego/3-in-1-pliko-p3-modular-on-track-system-pack-blue/253013&usg=__K4puAw3sZL0OODsGrs36U8KJERU=&h=330&w=330&sz=25&hl=it&start=8&um=1&itbs=1&tbnid=rjmwkaSx2BhjAM:&tbnh=119&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dpeg%2Bperego%2Bpliko%2Bp3%26um%3D1%26hl%3Dit%26sa%3DX%26rlz%3D1T4SKPB_itIT355IT355%26tbs%3Disch:1
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #200 -:
юли 18, 2010, 18:18:19 »
juji
, кошът за новородено в никакъв случай не е само за зимата, аз си го ползвам и сега. Пробвах да сложа Евелин в летния кош в легнало положение, но тя се губи в него и не мога да си представя да я оставя в него. Много по-удобен е кошът за новородено и смятам, че не трябва да се пести от него.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #201 -:
юли 18, 2010, 18:49:20 »
Мерси ,Ели и аз така мисля,но все пак да попитам и тук ,нали има мами с опит
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304
«
Отговор #202 -:
юли 18, 2010, 19:16:24 »
Juji, ние вече си взехме количката и живот и здраве след месец и малко ще си я ползваме - имам си зимен кош, нищо, че хващаме част от лятото, наистина смятам, че бебчето ще се губи в летния и няма да му е удобно, а до февруари - март ще си ползваме зимния.
Активен
hukuta
Сватбен ШАМАН
Мама на сладко бебе Ивелина
«
Отговор #203 -:
юли 18, 2010, 20:07:03 »
С две ръце съм и аз ЗА коша за новородено!!!
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #204 -:
юли 18, 2010, 20:18:42 »
Благодаря за бързите отговори момичета
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #205 -:
юли 18, 2010, 20:37:45 »
Дааа и аз
Активен
КатиНка
«
Отговор #206 -:
юли 18, 2010, 21:43:27 »
juji
, и аз съм за т.нар. зимен кош или кош за новородено. Ние ползваме основно него за разходки, нали бебо трябва да лежи на равна повърхност. Коша за кола ползваме като пътуваме повече за пренос на бебо, това сега в началото, но като поотрасне още малко, ще го ползваме, защото от сега се озърта какво се случва наоколо и точно този кош е подходящ. А порт-бебето така и не сме го ползвали до момента. Виж, за мен това е ненужна покупка. Това е от моя гл.т. и опит. Количката, която си харесала е много хубава. И тук е доста познат модел. Не знаех, че в Италия излиза по-изгодно.
Активен
Данитка
«
Отговор #207 -:
юли 18, 2010, 21:44:45 »
Ели
благодаря
дават ми я без втора седалка...тоест продават ми я де
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #208 -:
юли 18, 2010, 21:52:54 »
Кате,
много ти благодаря за отговора,като започнат да ми дават такива съвети ,това не ти трябва онова не ти трябва направо изтрещявам,още повече ,че в зимния период не може да го разнасям в кош по улиците.
А относно количката,аз си харесах този модел още през март и ми стана странно защо е на цена 299 евро,имай в предвид ,че тук този модел ис почва от 470-500 евро нагоре.Според мен това е защото точно тази количка е колекция от минал сезон.В момента тук има намаление на всички стоки и се надявах тази да падне още малко ,но ........не,уви.За сметка на това обаче другите колички имат намаление, например тези от 500 за на 350 евро ,като цяло намалението е при най скъпите от 800 евро там са понамалили,но определено няма да дам толкова пари
Гледах и колички ЧИКО на същата цена 299 евро ,но нещо хич не ми харесаха.
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #209 -:
юли 19, 2010, 13:57:59 »
Juji,за нас кошът за новородено беше "къщата" на Мая до 5-я месец,там си спеше вечер дори
Където и да пътуваме си бяхме с него,после като искаше да гледа и не и се лежеше си закачах кошницата за кола на количката и потегляхме,сега вече сме с летния кош и като я гледам сега как се губи вътре представям си как щеше да се чувства на 2 месеца например
Много майки се заблуждават от това,че на този кош му казват зимен и като цяло си спестяват покупката
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...