Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 01:10:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - част 4
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - част 4 (Прочетена 149869 пъти)
ppvasileva
Ентусиаст
Публикации: 81
Отг: Всичко за кумовете - част 4
«
Отговор #420 -:
април 23, 2011, 18:28:31 »
Здравейте.Мой първи братовчед и бъдещата му съпруга ни поканиха с милото да им станем кумове около 10 минути след годежа им.Бях толкова трогната и щастлива,че си поплаках даже малко
Разбрахме се какви ще са нашите задължения и съм много доволна,че булката има желание да ме включи в организацията
Въпросът ми е свързан с един "ритуал",на който съм присъствала на една сватба.Кумувете подариха на младоженците 3 бутилки украсено вино и ги нарекоха за раждането на първото дете,за сребърна и за златна сватба.Та молбата ми е ако някой има изображения на такива украсени бутилки,моля да ги сподели.Мисля,че на младоженците ,много ще им хареса
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #421 -:
април 23, 2011, 19:12:43 »
ppvasileva
, по-назад в темата ги има на доста места!
Поразгледай. Честито кумуване!
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #422 -:
април 23, 2011, 20:49:10 »
здравейте момичета. тази тема мен също много ме интересува и ви следях е голямо удоволствие но все не оставаше време да пиша. Честито на всички,които вече имат кумове. Ние с приятелят ми също ще кумуваме много скоро, но нас не ни поканиха така както вие сте описали. А ми звучи толкоз хубаво... Е за нас беше важен жеста от страна на младоженците. Относно вашите съмнения защо хората отказват да кумуват ще ви кажа защо ние се колебаехме - предимно финансово. но се замислиохме че може би това се случва веднъж в живота и може да ще успеем да съберем необходимите средства за едно добро представяне на сватбата. аз лично много исках да помогна на булката с абсолютно всичко, от което има нужда но тя така и не се обарна за помощ. явно успява да се справи,а и сме в различни градове. тези младоженци са с невероятно спокойствие за което аз лично им завиждам.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #423 -:
април 26, 2011, 20:23:44 »
Айде, пак съм аз с терзания. Братовчед ми ни отказа. Вече съм в безизходица.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #424 -:
април 26, 2011, 21:11:18 »
posum,
ужасно съжалявам. АКо пуснеш обява съм сигурна, че много непознати ще приемат с гордост......направоа не знам какво им става на тея хора
Стискам палци скоро всичко да се нареди.
Никъде не е казано, че трябва да ви кумуват мъж и жена. С две жени също става. Това като резервен вариант.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #425 -:
април 26, 2011, 21:24:13 »
Лъвице, проблемът е, че след като завърших средното, се отдалечих от съученичките ми, разочаровах се нещо от тях, в университета не успях да завържа приятелството, такова, каквото си го представям аз (2 висши имам), в магистърската програма пък съвсем и с 2 думи - нямам приятелки.
Той също няма мн приятели, а с тази работа и 2-те висши, които следва съвсем не му остава свободно време...
Ох, не знам
Чичото и лелята са съгласни да ни станат, ама чичото е 54 набор, по-голям от баща ми, дейб@.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #426 -:
април 26, 2011, 21:29:19 »
Леле posum много съжалявам за теб и ние бяхме в същото положение и знам ,колко е гадно
Дано скоро успеете да си намерите кум.
Успех!
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #427 -:
април 27, 2011, 08:35:23 »
Posum, и аз съчуствам. А като гледам и време не ви е останало почти. Пускай една обява във фейса примерно "Търсим си кумуве. Кастинг". Знам, че хора донори на бъбреци са си намирали през фейса - та свестни кумуве ли няма
Това в кръга на шегата, а ако сериозно - то и чичото не е лош вариант, особено ако се разбирате.
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #428 -:
април 27, 2011, 10:12:27 »
Posum, и аз подкрепям казаното от Plesure! Не се отчайвай, ще намерите точния човек!
Рanteryx, а на теб честито за кума!
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #429 -:
април 27, 2011, 12:28:46 »
Благодаря ти Barborana
Активен
mishence
Любопитен
Публикации: 40
«
Отговор #430 -:
април 27, 2011, 13:38:35 »
Мили бъдещи булки много ми е мъчно, че така ви отказват хората да кумуват...
и аз не знам освен финансова причина друга.. а и в днешно време обикновенно младоженците не притесняват кумувете финансово, освен, ако самите те не пожелаят това изрично.
Аз пък винаги съм искала да бъда кума на някоя моя приятелка, направо ще се побъркам от щастие, ако ме поканят и ще се грижа много за булката през цялото тържество и със сигурност ще подготвя изненада, оригинална картичка и прекрасни пожелания и какво ли още не, имам купища идеи.
Ние също вече имаме кумуве, но за сега само по телефона сме ги поканили, защото са в друг град и не върви ей така да отидем без предупреждение. Те приеха точно, както пишат по поканите "без много много да умуват ще кумуват". Кума е съученик на моя приятел и са останали приятели сумати години и много се зарадва. Ще отидем да си ги поканим и официално, както си трябва
Успех на всички, които си нямат кумуве, дано бързо намерят точните хора
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #431 -:
май 01, 2011, 16:53:24 »
Момичета, искаме да изненадаме кумовете си с нещо покрай сватбата (освен подаръка). Искам да е нещо лично за тях, но не се сещам за нищо оригинално. Те много се стараят и помагат, просто кумове-мечта. Бях писала, че за партитата ни ни изненадаха със значки с моя снимка за моминското парти и значки със снимката на младоженеца за неговото, всички бяхме закичени и беше много весело. Но аз хич не съм креативна и не ми идва нищо наум.
Активен
Миши
Професор
«
Отговор #432 -:
май 01, 2011, 18:35:58 »
Mariaid
виждала съм по сватбите танцови състави, които танцуват специално за кумовете.Всеки състав си има своя програма но всичките са много интересни. изкарват кумовете най-отпред дават пура на кума и чаша уиски и се започват едни луди танци.
сещам се в момента само за това. Но след тази програма всички са оставали страшно очаровани. Успех с измислянето на изненадата.
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #433 -:
май 02, 2011, 10:10:11 »
Момичета, имам нужда от малко помощ. В събота ще кумуваме.
Измислили сме повечето неща, готови сме с тоалетите, изчистила съм основно в къщи и въобще кипи голяма организация. Можете ли да ми дадете съвети за забавни неща, които да караме да прави младоженеца. Имам някои идеи, но още малко няма да са ми излишни.
Не знам при другите кумове как е било, но аз от една седмица не мога да спя от вълнение
За нашата сватба нямам спомен да съм била така. Сега постоянно мисля нещо за сватбата, направо ми е станала център на вниманието от няколко седмици. Стискайте палци всичко да мине наред.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #434 -:
май 02, 2011, 12:43:29 »
Искам да ви се оплача,защото вече наистина ще полудея
Казах ,че ще имаме кум ,но днес ни сюрпризираха по-телефона ,че човека е зает на тая дата и има някакъв ,,неотложен,, ангажимент и ни отказа
Не каза ,каква е точно причината ,просто каза ,че не може и че освен ,че няма да ни кумува ,даже няма и да присъства
Чувствам се толкова зле ,че не мога да ви опиша
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31