Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 01:04:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Всичко за кумовете - част 4  (Прочетена 149862 пъти)

lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: април 17, 2011, 16:54:11 »

Имаме си  кумовеееее yahoo Съгласиха  се danceg толкова  съм  щастлива. Пожелавам  на всички щастието  от  чаканото  "ДА". След  няколко  дена  ще  кача  снимки  и на нещата с които  отидохме  да  си  ги  искаме
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: април 17, 2011, 17:53:21 »

Бравооо lola_bunny много се радвам за вас ,то в тези времена си е направо повод за празнуване...
Ние още си нямаме кум и скоро ще истерясам ANGRY
Активен
petia_vj
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: април 17, 2011, 21:46:34 »

Айде и аз да споделя радостта си! danceg На третия опит - вече успешен, се сдобихме с кумове,бях се притеснила вече доста, но сега такъв товар ми падна.... Първи братовчед на милото с жена си ще ни кумуват, съгласиха се от раз, чак не очаквах!!! yahoo
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: април 17, 2011, 22:27:21 »

Момичета, като ви чета и направо ми става мъчно - какво им става на тея хора?!  girl_impossible Вместо да се радват на честта, която им оказвате....нямам думи. И въобще не е до парите. Нашите кумуве са братовчедка на милото и мъжа й. Те по същия начин преди три години се молили на кой ли не и едва няколко дни преди сватбата им негова роднина склонила да им кумуват.  crazy

Честито на вече намерилите кумуве!
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #409 -: април 17, 2011, 22:56:55 »

Тази седмица предстои да си поканим желаната двойка за кумове и силно вярвам, че ще приемат. Не съм се интересувала какво повеляват традициите да се занесе и съм намислила да подготвим торта и цветя за бъдещата кума и бутилка уиски за бъдещия кум. Според вас, да изпиша ли текст върху тортата като покана или не е необходимо? И ако изобщо ще изпиша нещо, се чудя какво да бъде то? В чуденка съм все още дали да подготвям пита и пиле  crazy Намислила съм и как да им се "натресем" като неканени гости посред работната седмица и да ги изненадаме, но ще разкажа после, само да мине успешно всичко  girl_wink
Активен
nellyaci
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: април 18, 2011, 08:28:47 »

ИМАМЕ СИ КУМУВЕ!!!! yahoo Всичко мина идеално...Бяхме се приготвили с тортата, питата и кумската ракия и когато ги внесохме в стаята при тях те направо ахнаха!Мен много ме беше страх да не би да откажат в последния момент, защото вече бях разпечатала поканите с тяхните имена.И когато казаха "ами....добре!" нямаше по-щастлив човек от мен!!!Пожелавам на всички да намерят истинските хора, тези, които ще бъдат до тях и ще направят  сватбеният им ден прекрасен!!! Yes
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: април 18, 2011, 10:23:50 »

КатиНка, щом им се натресете през седмицата, по-добре занемсете и пиленце, за да не се притеснят, ако нямат нищо за ядене в къщи. За тортата - не виждам смисъл да изписваш каквото и да било. То важните неща ще си ги кажете  blum
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: април 18, 2011, 21:43:46 »

Ние питахме братовчед ми. Кака, приятелката му, веднага каза да, ама той мисли. Поговорихме си, сега чакам отг от него.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: април 18, 2011, 22:44:56 »

Тази седмица предстои да си поканим желаната двойка за кумове и силно вярвам, че ще приемат. Не съм се интересувала какво повеляват традициите да се занесе и съм намислила да подготвим торта и цветя за бъдещата кума и бутилка уиски за бъдещия кум. Според вас, да изпиша ли текст върху тортата като покана или не е необходимо? И ако изобщо ще изпиша нещо, се чудя какво да бъде то? В чуденка съм все още дали да подготвям пита и пиле  crazy
Аз също  мислих да напишем  нещо на  тортата, но  се  отказах и вместо  това купих  една  великденска кошница, взех  отделно  едно  по-малко великденско  зайче и в него поставих  папирусче във  вид  на покана.Сложох  зайчето, уискито и още сладки  неща  в  кошницата и  така  им я  поснесохме. Ние  заместихме пилето  с пържолки, че кума  тях  ги  уважава най-много.А за  кумата  естествено  имаше  и  тортичка и  букет.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #414 -: април 19, 2011, 00:12:29 »

lionelsa, мерси, че се включи по моята питанка  give_rose Половинката и той ме посъветва да не пишем нищо на тортата и така ще направя (пиша от ед.ч., понеже сама действам по набавянето на арсенала)
lola_bunny, много готино сте се спретнали с тази кошница и пържоли  girl_wink Днес си мислех и аз, че тематично с наближаващите Великденски празници ще е хубаво да набавя и нещо по повода, та чудесно ме ориентира и ти give_rose
posum, ще се съгласи "главата", къде да ходи щом "шията" е решила вече  blum
Активен
tera1
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #415 -: април 19, 2011, 16:13:17 »

Здравейте,за първи път пиша тук.Исках да споделя,че моя добра приятелка и годеникът й ме поканиха за кума,а кум ще е 1ви братовчед на булката,който всъщност ги е запознал  smile.Аз съм много щастлива и развълнувана от оказаната чест,но за мое най-голямо съжаление не мога да участвам в подготовката,защото не съм в България и ще се прибера 2 дни преди сватбата  sad.Цялата организация и с младоженците и с кума ще трябва да става по Skype и се надявам всичко да мине както трябва.Искам и да попитам следното-за подаръка от нас за младоженците сме се разбрали ,че те ще си кажат какво искат,но ми се иска освен това да им направим и подарък изненада.Бихте ли дали някакви интересни предложения? smile
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: април 19, 2011, 16:49:37 »

Уикенд за двама на готино място, може някоя забележителност тук или в Гърция? Например Белоградчишките скали или Скалните манастири в Гърция, нещо такова си представям smile
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: април 21, 2011, 12:23:57 »

Момичета умирам от щастие и БЪРЗАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС - имаме кумове вече  yahoo yahoo yahoo
На мъжът ми приятел ,който се чудеше вчера ни каза ДА!!
Направо не вярвах ,че толкова ще се радвам  danceg danceg
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: април 22, 2011, 12:18:22 »

Благодаря ти soulless наистина сега се чувствам ,много по-спокойна  give_rose
Не можех да проумея ,че никой не искаше да ни кумува и хората, които очквахме да ни кажат да ,ни отказаха.
Не мога да разбера някои хора ,сякаш ги караш да правят кой знае какво?!Ама както и да е сега си имаме кум и кума и много се радвам. yahoo
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: април 22, 2011, 22:51:04 »

О, мнооого добре те разбирам какво си изпитвала при отказите - и за мен няма логично обяснение защо някои хора постъпват толкова грозно и необяснимо, да кажеш заради пари, но... не е това причината. Явно просто си има и такива, на които не им се занимава с нищо покрай организацията на една сватба... Но е много неприятно да ти отказват, започват едни тревоги, притеснения в крайна сметка ще намерите ли кумове или не. Не искам дори да си спомням какви разправии сме имали с милото точно по повод кумовете и по-скоро по повод това, че получихме и ние един отказ и си мислехме, че просто никой няма да ни кумува и така ще си останем неженени. Абе, гадно си беше, бррр...
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: