Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 01:04:05
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Всичко за кумовете - част 4
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Всичко за кумовете - част 4 (Прочетена 149862 пъти)
lola_bunny
Ентусиаст
Отг: Всичко за кумовете - част 4
«
Отговор #405 -:
април 17, 2011, 16:54:11 »
Имаме си кумовеееее
Съгласиха се
толкова съм щастлива. Пожелавам на всички щастието от чаканото "ДА". След няколко дена ще кача снимки и на нещата с които отидохме да си ги искаме
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #406 -:
април 17, 2011, 17:53:21 »
Бравооо lola_bunny много се радвам за вас ,то в тези времена си е направо повод за празнуване...
Ние още си нямаме кум и скоро ще истерясам
Активен
petia_vj
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #407 -:
април 17, 2011, 21:46:34 »
Айде и аз да споделя радостта си!
На третия опит - вече успешен, се сдобихме с кумове,бях се притеснила вече доста, но сега такъв товар ми падна.... Първи братовчед на милото с жена си ще ни кумуват, съгласиха се от раз, чак не очаквах!!!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #408 -:
април 17, 2011, 22:27:21 »
Момичета, като ви чета и направо ми става мъчно - какво им става на тея хора?!
Вместо да се радват на честта, която им оказвате....нямам думи. И въобще не е до парите. Нашите кумуве са братовчедка на милото и мъжа й. Те по същия начин преди три години се молили на кой ли не и едва няколко дни преди сватбата им негова роднина склонила да им кумуват.
Честито на вече намерилите кумуве!
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #409 -:
април 17, 2011, 22:56:55 »
Тази седмица предстои да си поканим желаната двойка за кумове и силно вярвам, че ще приемат. Не съм се интересувала какво повеляват традициите да се занесе и съм намислила да подготвим торта и цветя за бъдещата кума и бутилка уиски за бъдещия кум. Според вас, да изпиша ли текст върху тортата като покана или не е необходимо? И ако изобщо ще изпиша нещо, се чудя какво да бъде то? В чуденка съм все още дали да подготвям пита и пиле
Намислила съм и как да им се "натресем" като неканени гости посред работната седмица и да ги изненадаме, но ще разкажа после, само да мине успешно всичко
Активен
nellyaci
Ентусиаст
«
Отговор #410 -:
април 18, 2011, 08:28:47 »
ИМАМЕ СИ КУМУВЕ!!!!
Всичко мина идеално...Бяхме се приготвили с тортата, питата и кумската ракия и когато ги внесохме в стаята при тях те направо ахнаха!Мен много ме беше страх да не би да откажат в последния момент, защото вече бях разпечатала поканите с тяхните имена.И когато казаха "ами....добре!" нямаше по-щастлив човек от мен!!!Пожелавам на всички да намерят истинските хора, тези, които ще бъдат до тях и ще направят сватбеният им ден прекрасен!!!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #411 -:
април 18, 2011, 10:23:50 »
КатиНка,
щом им се натресете през седмицата, по-добре занемсете и пиленце, за да не се притеснят, ако нямат нищо за ядене в къщи. За тортата - не виждам смисъл да изписваш каквото и да било. То важните неща ще си ги кажете
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #412 -:
април 18, 2011, 21:43:46 »
Ние питахме братовчед ми. Кака, приятелката му, веднага каза да, ама той мисли. Поговорихме си, сега чакам отг от него.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #413 -:
април 18, 2011, 22:44:56 »
Цитат на: КатиНка в април 17, 2011, 22:56:55
Тази седмица предстои да си поканим желаната двойка за кумове и силно вярвам, че ще приемат. Не съм се интересувала какво повеляват традициите да се занесе и съм намислила да подготвим торта и цветя за бъдещата кума и бутилка уиски за бъдещия кум. Според вас, да изпиша ли текст върху тортата като покана или не е необходимо? И ако изобщо ще изпиша нещо, се чудя какво да бъде то? В чуденка съм все още дали да подготвям пита и пиле
Аз също мислих да напишем нещо на тортата, но се отказах и вместо това купих една великденска кошница, взех отделно едно по-малко великденско зайче и в него поставих папирусче във вид на покана.Сложох зайчето, уискито и още сладки неща в кошницата и така им я поснесохме. Ние заместихме пилето с пържолки, че кума тях ги уважава най-много.А за кумата естествено имаше и тортичка и букет.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #414 -:
април 19, 2011, 00:12:29 »
lionelsa, мерси, че се включи по моята питанка
Половинката и той ме посъветва да не пишем нищо на тортата и така ще направя
(пиша от ед.ч., понеже сама действам по набавянето на арсенала)
lola_bunny, много готино сте се спретнали с тази кошница и пържоли
Днес си мислех и аз, че тематично с наближаващите Великденски празници ще е хубаво да набавя и нещо по повода, та чудесно ме ориентира и ти
posum, ще се съгласи "главата", къде да ходи щом "шията" е решила вече
Активен
tera1
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #415 -:
април 19, 2011, 16:13:17 »
Здравейте,за първи път пиша тук.Исках да споделя,че моя добра приятелка и годеникът й ме поканиха за кума,а кум ще е 1ви братовчед на булката,който всъщност ги е запознал
.Аз съм много щастлива и развълнувана от оказаната чест,но за мое най-голямо съжаление не мога да участвам в подготовката,защото не съм в България и ще се прибера 2 дни преди сватбата
.Цялата организация и с младоженците и с кума ще трябва да става по Skype и се надявам всичко да мине както трябва.Искам и да попитам следното-за подаръка от нас за младоженците сме се разбрали ,че те ще си кажат какво искат,но ми се иска освен това да им направим и подарък изненада.Бихте ли дали някакви интересни предложения?
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456
«
Отговор #416 -:
април 19, 2011, 16:49:37 »
Уикенд за двама на готино място, може някоя забележителност тук или в Гърция? Например Белоградчишките скали или Скалните манастири в Гърция, нещо такова си представям
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #417 -:
април 21, 2011, 12:23:57 »
Момичета умирам от щастие и БЪРЗАМ ДА СПОДЕЛЯ С ВАС - имаме кумове вече
На мъжът ми приятел ,който се чудеше вчера ни каза ДА!!
Направо не вярвах ,че толкова ще се радвам
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #418 -:
април 22, 2011, 12:18:22 »
Благодаря ти soulless наистина сега се чувствам ,много по-спокойна
Не можех да проумея ,че никой не искаше да ни кумува и хората, които очквахме да ни кажат да ,ни отказаха.
Не мога да разбера някои хора ,сякаш ги караш да правят кой знае какво?!Ама както и да е сега си имаме кум и кума и много се радвам.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #419 -:
април 22, 2011, 22:51:04 »
О, мнооого добре те разбирам какво си изпитвала при отказите - и за мен няма логично обяснение защо някои хора постъпват толкова грозно и необяснимо, да кажеш заради пари, но... не е това причината. Явно просто си има и такива, на които не им се занимава с нищо покрай организацията на една сватба... Но е много неприятно да ти отказват, започват едни тревоги, притеснения в крайна сметка ще намерите ли кумове или не. Не искам дори да си спомням какви разправии сме имали с милото точно по повод кумовете и по-скоро по повод това, че получихме и ние един отказ и си мислехме, че просто никой няма да ни кумува и така ще си останем неженени. Абе, гадно си беше, бррр...
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...