Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:38:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 199431 пъти)

магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: август 18, 2010, 13:13:03 »

Не съм видяла  blush
Хормоналните изследвания се правят между 2-4 ден на МЦ, най-добре на 3-ти ден.За да са най-коректни резултатите.Специално LH и FSH се влияят от това.TSH може да се пусне по всяко време на МЦ.За кистите и противозачатъчните също е важно.Кистите влияят на тези два хормона, а противозачатъчните също могат да повлияят там зависи от организма.Най-добре ако нещо не е наред с репродуктивните ви хормони те да се пускат в няколко поредни цикъла, за да се види дали са постоянни тези стойности.
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**
Публикации: 103

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: август 18, 2010, 18:19:10 »

Благодаря Маги зе отговора.  give_rose
Нещо да уточня - цикъла ми закъсняваше 2 месеца и го предизвикахме с оргаметрил. Пиша че е 5-я ден от цикъла, но първите 2дни имах само зацапване за това гинеколожката ми каза да изчакам до 5-я /реално е 3-ти  ден от нормално менструално течение/. Преди да ми закъснее с 2месеца бях на дуфастон 3 месеца и правехме стимулация с клостилбегит 2х1 5 дни от което яйчниците ми бяха хиперстимулирани.  Да при последния преглед преди да ми изпишат оргаметрил имах задържан фоликул 16-17мм.

Малко объркано го обасних надявам се че ме разбрахте  pleasantry
Активен
магито
Global Moderator
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: август 19, 2010, 07:37:46 »

Хиперстимулация се съмнявам да си имала просто си имала повечко от нормалния един фоликул.Колко фоликула си образувала?Тя ли ти е казала хиперстимулация?
Нормално е след всичко което описваш половите хормони да не са наред.изчакай един месец да се изчистиш, да мине един нормален цикъл без хапчета и тогава на следващия си пусни хормони.Също така много важен въпрос лекарката ти като ти предписа клостилбегит прави ли ти цветна снимка или хидротубация?Сигурна ли е в проходимоста на тръбите?
Хапчета за стимулация не се изписват без да си абсолютно сигуррен в проходимоста на тръбите!!!
Последен въпрос от колко време опитвате?Ако искаш може да ми пишеш на лични.
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: август 19, 2010, 12:44:24 »

Ивкам, хиперстимулация е налице, когато жената е била стимулирана, така че да образува повече от 1 фоликул (т.е. при ин витро), когато яйчниците е трябвало да "работят" на максимум, напълнили са се с течност.
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: август 19, 2010, 19:35:47 »

Здравейте,
Ами така ми каза докторката ми. Ами аз наистина имах повече от един фоликул бяха 4-ри, като двата се бяха спукали, другия беше много мъничък, а четвъртия го задържах до цикъла. Това беше установено при фоликуметрия.
 Утре съм при Бойчев Тутракан за цветна снимка  smile. Днес докторката ми каза, че изследванията са добри и че естрадиола е по нисък от Клостилбегита. Сега ще повторим FSH и LH, само че на 15-я ден и Прогестерон на 21-я ден. Резултата на съпруга ми от подробна спермограма е 6% морфология, всичко друго е в норма, самоче грешката е че спермограмата е направена на 7-8 ден от въздържание.Набага се да я повторим. А възможно ли е и морфолигията да е повлияна от многото дни въздържание?Съпругът ми и аз пием Pregnacare his & her conception и вече ги привършваме.
Надявам се снимката да излезе добра. Много се притеснявам дали ще са ми проходими тръбите.  crazy
Успех на всички и многооооооооооо +++++ тестчета  blum smile girl_wink give_rose
Активен
ivkam82
Ентусиаст
**

сем.Маринови

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: август 20, 2010, 17:35:22 »

Здравейте момичета,
Днес направихме цветната снимката. И резултата - много добра проходимост и прави тръби  yahoo yahoo yahoo
Много съм щастлива от резултата, не очаквах такъв.  smile smile smile

Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #411 -: август 21, 2010, 09:40:30 »

Здравейте момичета,
дойде и моят ред да напусна темичката, макар че отдавна не съм писала - винаги съм ви следяла..
Няма такова чувство, което да описва точно какво изпитва човек, когато види  PREGQ.
Искам да ви кажа, че си заслужава всичко през което сте минали, наистина всичко..

Пожелавам на всички нови попълнения да се заредят с много положителна енергия и да не се отчайват веднага след първите опити.. А на тези, с които се знаем от предишните темички - само напред, важното е да се открие причината - ако има такава и да се доверите на правилните хора, които ще ви помогнат по пътя към щастието..

Успех момичета, ще продължавам да ви следя  give_rose
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: август 22, 2010, 20:53:44 »

Здравейте момичета,
аз отдавна не съм влизала тук, понеже сме толкова нередовни в бебеправенето, че няма накъде  blush
Сега обаче искрено се надявам да е станало, защото имах прокървяване вчера, на 23-ти ден. Това ми се случва за пръв път и много се надявам да не ми дойде в следващите няколко дни и след това да се похваля с новина  girl_wink
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #413 -: август 24, 2010, 09:47:06 »

Надушвам затишие пред буря от положителни тестове...... tease
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: август 24, 2010, 10:04:29 »

menyanthe, надничам да видя, дали си писала пак blush
vanessssa, а дано се окажеш права!

Аз в петък бях на доки. Според видеозона - всичко се е изчистило след спукването и не се виждат никакви други фуликули(или фоликули се пише), кисти или каквото и да било :girlhide:Пусна ми изследвания и на 3-ти съм пак на преглед, да видим какво ще покажат.

Въпреки особено тежките последни три седмици, той ме увери, че още този месец всичко би трябвало да се нормализира, защото по време на прегледа установ, че всички процеси си протичат нормално вече и дори съм имала овулация. Ама с моите болежки и двоен цикъл май този месец сме изпуснали момента  pardon
Активен
van4ii
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: август 24, 2010, 13:13:16 »

Офф, дано да е затишие пред буря от PREGQ за всичкииииииииииииииии kiss2
Ще чакаме
Активен
Gnometo
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #416 -: август 24, 2010, 14:07:20 »

Леле, за първи път влизам в тази тема, но тука си е страшничко  huhhuh.gif
Ние от Ноември правим опити, все още без резултат.
И тъй като не станах бременна булка  danceg май вече е време да се замиля за тестове за овулация, изследвания и пр.
Но мисля първо да видя какво може да сътвори едно сватбено пътешествие с нервите (и други неща  blush) на младоженците.
То нали за това го има сватбеното пътешествие.
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #417 -: август 24, 2010, 14:11:37 »

Gnometo добре дошла

недей да бързаш с изследвания изчакайте една година бебеправене. А тестовете за О са хубаво нещо опитай  smile а относно медения месец там му е мястото действайте успех
Активен
menyanthe
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: август 25, 2010, 06:41:32 »

Момичета, току-що си правих тест за бременност и резултатът е една бледа втора черта, но достатъчно наситена  yahoo. Ще си имам бебче  Girl_hide

И едно сутрешно кафенце да ви почерпя, за събуждане  girl_wink
« Последна редакция: август 25, 2010, 06:58:21 от menyanthe » Активен
tcveteto
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #419 -: август 25, 2010, 07:25:40 »

Честито  menyanthe Flower ! Пожелавам ти мн здраве и късмет! Колко е хубаво да прочетеш такава хубава новина рано сутрин Bravo
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: