Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:36:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 196539 пъти)

dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юли 09, 2010, 14:17:57 »

На мен ми се е случвало да ми закъснява заради киста.Реално тази киста е неспукана яйцеклетка.
Винаги док ми е изписвал Дуфастон и ми е казвал,в какъв период трбява да се появи цикъл.
Не ме е викал пак на преглед и това не ми се вижда странно,след като проблема е отстранен.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: юли 09, 2010, 14:46:21 »

Аз пък смятам, че пишман - доктори във всички области има и човек наистина трябва да внимава, защото всичко после е за негова сметка. Каквото и да казва един лекар, каквото и да предписва, не той, а вие го пиете, следователно - последствиятата са за вас. Всеки професионалист би парвил изследвани я и би следял пациентите си. Има и интернет, има доста инфо от добри източници, които могат да предпазят жените от доста сериозни грешки. Просто трява да се подбират източниците.
Освен това всяко лекарство има листовка - добре е да се чете какви опасности крие приемът му.

goodpost goodpost goodpost Това ако може да се сложи някъде в началото за да може всеки да го вижда ще е добре!!!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юли 09, 2010, 15:55:24 »

Много зависи каква е кистата, аз съм имала 33мм. фолекулярна киста, която никой с нищо не ми я е пукал и по принцип така се процедира с такива кистички, особено, ако е само една.

Додо, кистата е неспукан фоликул, а вътре в него е яйцеклетката  give_rose
« Последна редакция: юли 09, 2010, 16:01:10 от gostenka_82 » Активен
Капризче
Наблюдаващ
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: юли 09, 2010, 16:04:29 »

Момичета, някоя от вас пила ли е М 2 Тон, дано не бъркам името. Прочетох доста положителни отзиви за него в нета. Изписаха ми го за регулиране на цикъла и корекция на хормоните. Освен това пия Пренатал. Надявам се тази комбинация да е успеша за мен.
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: юли 09, 2010, 16:19:04 »

Додо, кистата е неспукан фоликул, а вътре в него е яйцеклетката  give_rose

Благодаря за поправката! give_rose
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #230 -: юли 10, 2010, 17:31:06 »

На мен редовно ми закъснява заради кисти. От 14 годишна имам кисти, от тези фоликулните. Дори вече толкова добре си познавам тялото, че знам десетина дни преди да ми дойде, ще закъснява ли заради киста или не. Аз като казвам закъснява, имам предвид между седмица и две закъснение. Веднъж ми се случи по време на гинекологичен преглед да ми се спука киста от пулпацията. Гинекологът каза, че е била голяма колкото портокал и че си е помислил, че съм бременна. После три дни в леглото изкарах от болки, докато се резорбира течността. Досега не сме опитвали обаче да си правим бебе и какво и дали ще се получи нямам и представа. Просто споделям опит. Като гледам реакциите на гинеколозите и ендокринолога ми, не ги притесняват особено тези кисти.
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: юли 10, 2010, 18:28:59 »

И аз доколкото знам този вид кисти не са сериозен проблем при бебеправенето!
Имам приятелка,на която през месец й закъсняваше заради киста,и забременя в първия месец на опити.
От нея съм чувала(но дали лекар го е казал не зная),че след раждане често този проблем изчезва.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415

« Отговор #232 -: юли 11, 2010, 10:50:43 »

Моята най - добра приятелка също имаше кисти почти постоянно преди да забременее. Забременя на 2рия месец опити. Сега пие ОК и няма този проблем. На мен пък си ми закъснява почти всеки месец ако не пия ОК и нямам кисти. Просто цикъла ми е адски нередовен .
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #233 -: юли 12, 2010, 14:44:15 »

Никакви изненади и този месец от мен.Изненадващото е ,че цикъла ми е супер точен от както бебеправим.Колкото повече време минава ми става все по гадно като я видя тази лелка(както е и при вас най-вероятно).Продължаваме лятото с много любоФФФ,и ако нищо не стане,живот и здраве септември месец тръгваме по изследвания.Хайде момичета,весел и слънчев ден:)
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: юли 13, 2010, 16:57:26 »

Охооооо, тук има затишие....

Дано да е пред буря от много  PREGQ и pqz
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: юли 13, 2010, 19:52:44 »

Да взема да се запиша... започнахме с бебеправенето от началото този месец  blush  пък бебето ще стане, когато Бог даде!  girl_wink
Активен
denitza
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #236 -: юли 14, 2010, 14:08:36 »

ХОп pardon и аз се присъединявам към вас и ние бебеправим от началото на месец юли. Успех на всички  give_rose от сърце!
Активен
Слънце
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #237 -: юли 14, 2010, 15:00:37 »

Успех Hope и denitza! Не го мислете, доколкото е възможно, а то дано стане по-бързо give_rose

По-назад в темата беше станало дума за витамините Прегнакеър. Скоро видях в аптека Марешки, че предлагат всичките разновидности, които до преди месец не можех да открия никъде във Варна (дори в същата аптека).
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: юли 16, 2010, 13:04:17 »

Охооооо, тук има затишие....

Дано да е пред буря от много  PREGQ и pqz

Хайде този път аз да развихря бурята  PREGQ
Събирам си багажа от тази тема и отивам при бъдещите мами!

На всички ви много целувки и ви чакам с нетърпение в другата тема.

П.С.Рени,искам си приза girl_wink
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: юли 16, 2010, 13:09:19 »

Ихиииииииииииии кой се похвaлииии yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
Признaвaм си,4е когaто Тaня сподели мислите си-зa зaтишие пред буря-ми идеше дa изкрещя,4е действително ще имa буря yahoo yahoo yahoo
Нямa дa говоря пове4е.Сегa 4aкaм Диди в другaтa темa зa дa и 4еститя и официaлно heart
И хaйде след нея дa имa още бъдещи мaми give_rose
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: