Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 18:23:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 196448 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: юли 03, 2010, 15:25:03 »

Е все някой трябваше да повлече крака  blum
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: юли 03, 2010, 19:08:07 »

Майче, най-добре послушай док. и направи втори кръвен, резултатът трябва да се удвоява за около 48 часа.
Ако си в толкова ранна седмица, нормално е да не види нищо на екрана, особено, ако ехографът е коремен. Затова, направи втори кръвен тест и по резултатът му ще разбереш.

По принцип има лекарства, които могат да отчетат погрешно +++ резултат на уринен тест, не знам дали Дуфастонът е от тях, но все пак док. знае повече.
« Последна редакция: юли 03, 2010, 19:10:50 от gostenka_82 » Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #212 -: юли 05, 2010, 14:44:40 »

Момичета, нека и аз да се запиша в тази тема  good
Едно тихичко "честито мамчета" на sladur4eto_90 и maia_svet
А сега по темата:
И ние с моето мъжленце от миналия месец се пробваме да си направим бебче. От първият месец не стана нищо, но и ние си го очаквахме. Не сме се съобразявали кога ми е овулацията, просто не се пазихме и очаквано и за двамата ми дойде юни месец, въпреки, че тайно се надявах да не ми дойде  pardon. Но този месец сме се надъхали сериозно, даже и тестчета за овулация съм си купила. Днес или утре трябва да ми е + по мои изчисления, ама мъжлето ми работи на далеч и се прибира само петък, събота и неделя. И така малко сме ограничени с времето, снощи работихме по въпроса, но ще видим... blush Може и този месец да изпуснем момента, но не се отчайваме. Това си е Божия работа, когато стане....
Искам да пожелая на всички пребиваващи в тази тема, много скоро да я напуснат с хубави новини  Clover Clover Clover Успех на всички  give_rose
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: юли 05, 2010, 18:44:50 »

Nastiq, наистина, не мога да разбера от какъв зор си си взела тестове????? Само, ще си вкараш мухи в главата. Твоя си работа де, но малко е .... не станало от първия път и хоп - тестове.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #214 -: юли 05, 2010, 20:10:54 »

gostenka_82 може би от любопитство го направих, не е защото видиш ли айде да си правим бебче и да стане от 1-я или 2-я път и аз не съм си помисляла, че от първия опит ще стане. Просто ми беше интересно кога точно ми е овулацията, на кой ден горе долу, защото цикълът ми е през 23-24 дни. Чела съм, че на всяка жена е строго индивидуално, едни са с по-ранна, други с по-късна овулация. Чела съм и че се мери температурата и се следи за да разбереш кога е моментът, но тестовете ми се сториха по-удачния и лесен вариант, тъй като цикълът ми е редовен.
Е днес вече знам  blum, днес ми показа две чертички и разбрах че овулацията ми е на 12-13 ден горе долу. Ама милото го няма, така че и този месец май ще пропуснем  pardon
Другият, със сигурност няма да си взема тестове, вече знам кога горе долу е моментът, само дано да се падне събота или неделя  girl_wink
Успех на всички  give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: юли 05, 2010, 20:58:37 »

Nastiq, да не те обърквам съвсем, ама и моят цикъл е много точен, а малчо май е станал, когато не би трябвало по мои сметки да съм била в овулация. И аз правих тестове 2 месеца и уж знаех кога е. Ама на, организмът сам си знае понякога pardon В смисъл, че ние може и да си правим сметки за еди кои си 2-3 дни, пък ову да е ден-два преди или след тях. Така че нищо чудно за уикенда още да имате шанс, не се отказвайте да пробвате girl_wink
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: юли 05, 2010, 21:19:06 »

Nastiq мила стискам ви палци да стене бързо и безпроблемно.Моя цикъл също е на 23-24 дена , но аз ову засичах 4 месеца и  имах малко разминаване ,единият месец на 12-я ден си засякох ову ,другия месец на 14-я ден ,различно е, имай го наум.Ние за да не изтървем овуто се любувахме един на друг от 12-я до 16 я ден , не знам дали е правилно де,ама  ние така си практикувахме smile
Целувки на всички и чакам хубави новини в тази темичка.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: юли 05, 2010, 21:53:10 »

Nastiq, добре са ти  казали и другите. Това, че този месец ти е била да речем на 14-ти ден от МЦ, въобще не означава, че и другият ще е тогава. Освен това ову настъпва от 24 до 48 часа след +++ тест. Това също го вземи предвид.

А според мен, щом тепърва почвате, въобще не се хващай за тестове и следене, защото само ще си втълпиш (дори подсъзнателно) глупости в главата. Ти си решаваш де, аз само ти давам (макар и не искан) съвет.
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**

« Отговор #218 -: юли 05, 2010, 22:23:34 »

Благодраря ви за информацията момичета  give_rose за това са форумите, много сте ми полезни в момента  good
velvet  ние си пробваме винаги когато имаме възможност да сме заедно, независимо дали ми е минало ову-то или не е, спряхме да се пазим вече, пък каквото дойде smile
maia_svet, аз си мислих че ову-то е горе долу по едно и също време и че не се мени, явно съм в голяма заблуда  blush . Благодаря ти, че ме светна give_rose
gostenka_82 взела съм предвид тези 24 до 48 часа след +++ тест, мисля да опитаме без тестове и каквото й да е за сега, дано стане скоро и не се налага да ги купувам отново. Винаги съм казвала, че подсъзнателно човек може да постигне много неща. Когато си зареден положително и мислиш за хубавото, а не в лошото ти се случват хубави неща. Така и мисля да направя и аз, да се отдадем на удоволствието с мъжлето ми пък каквото ни е писано  pardon
Пак ви благодаря момичета за полезните съвети  give_rose
« Последна редакция: юли 05, 2010, 22:26:39 от Nastiq » Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #219 -: юли 08, 2010, 16:14:46 »

Здравейте и от мен в новата темичка. Аз бях три месеца на дуфастон и после на Ясмин таблетки защото имаш две малки кистички. Лекаря тогава ми каза като минат тези 3 месеца да не ходя на преглед, а направо да действаме. Притеснявам се какво ще стане. Няколко пъти вече се разочаровах. Стискам палци и на всички други, които като мен желаят едно, а може и две сладки малки създание smile
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: юли 08, 2010, 16:30:08 »

Според мен взимането и ползването на тестове за овулация не е лошо,не е нужно да психясваш или нещо подобно,просто ще си знаеш кога е деня на ову точно...няма нищо лошо,пък вие си правете и през останалото време любов... blum

Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: юли 08, 2010, 16:55:11 »

деси много ми е стрaнен този твой док crazy Предписвa ле4ение,след товa кaзвa,4е не е нужен преглед зa дa се устaнови дaли е било прaвилно и имa ли ефект shok
При мен с моите кисти след спирaнето нa ОК бях нa прглед 2 поредни месецa зa дa се устaнови,4е не се обрaзувaт нa ново.Безотговорно е според мен дa се кaже "Спирaй ги,не идвaй нa преглед,но си рaботете"
Ли4но мнение
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: юли 08, 2010, 17:12:17 »

деси много ми е стрaнен този твой док crazy Предписвa ле4ение,след товa кaзвa,4е не е нужен преглед зa дa се устaнови дaли е било прaвилно и имa ли ефект shok
При мен с моите кисти след спирaнето нa ОК бях нa прглед 2 поредни месецa зa дa се устaнови,4е не се обрaзувaт нa ново.Безотговорно е според мен дa се кaже "Спирaй ги,не идвaй нa преглед,но си рaботете"
Ли4но мнение

И аз смятам, че е безотговорно, ама е редовна практика. Най-вероятно тези кистички изобщо не са го притеснили и просто е предписал лечение, пък и да се махнат и да не се махнат - все двеста. И аз като ходих на доктор (онази, която ми каза, че много я пиели фолиевата киселина) ми каза, че яйчниците ми били "леко кистозни", ако не сме щели да правим бебе щяла да ми изпише противозачатъчни, ама тъй като е работата - само Фемикур. Пък аз да не се притеснявам, да си павим бебето, когато решим.
 И аз като не се притесних tease, като видях какво значи поликистозни яйчници и колко е страшно, използвах цялата сила на самоубеждението си, че ако наистина е било възможно да е този синдром никой нормален човек не би ме оставил ей така. И сега си живея с това убеждение, дано съм права.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: юли 08, 2010, 22:00:00 »

Аз пък смятам, че пишман - доктори във всички области има и човек наистина трябва да внимава, защото всичко после е за негова сметка. Каквото и да казва един лекар, каквото и да предписва, не той, а вие го пиете, следователно - последствиятата са за вас. Всеки професионалист би парвил изследвани я и би следял пациентите си. Има и интернет, има доста инфо от добри източници, които могат да предпазят жените от доста сериозни грешки. Просто трява да се подбират източниците.
Освен това всяко лекарство има листовка - добре е да се чете какви опасности крие приемът му.
Активен
desssisa
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #224 -: юли 09, 2010, 14:05:22 »

По принцип като отидох при лекаря и ми беше закъсняла с около месец. Аз се надявах че причината може да е друга, но уви. Каза ми че това се дължи на малка киста. Тогава ми изписа тези хапчета за да може да я предизвика да се спука. Каза ми да пия противозачатъчните 3 месеца за всеки случай, че по принцип така било препоръчително. Не ми изглеждаше разтревожен. Този лекар по принцип е един от най-добрите в града. Въпреки всичко много се чудя дали да отида да ме прегледа. Засега цикъла ми е нормален. Никога до сега не ми се беше случвало да ми закъснее заради киста.

Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: