Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 23:23:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 199424 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: юни 02, 2010, 19:56:04 »

Не се ядосвай, но си имай едно на ум за тази докторка!!!! Дано следващият път, когато фондът ви одобри, да се похвалиш с +++ резултат!!! Предполагам, пак ще минат около 6 месеца, докато ви одобрят.
Ох, да не те объркам, но май имаше вариант да ти удължат заповедта, не съм 100% сигурна де, но ако може това да стане за период от около 2 месеца, може би ще ти свърши работа!!!
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: юни 02, 2010, 20:08:42 »

Заповедта ми включва и следващия цикъл и все повече си вярвам, че това ще е !!! Пък и не съм от тия дето ще легне сега да се тръшка. На принципа съм Всяко зло за добро!!!
Хайде, усех на всички и скоро да изчезваме от тук smile!
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: юни 02, 2010, 20:15:01 »

Ох, то и да се тръшкаш, няма да ти помогне!!!
Важното е да вяравш и да гледаш напред, а ти, виждам, точно това правиш!!!
Ще чакаме от теб хубави новинки!!!!

п.п. честито ново жилище, макар и времеемко, това е страхотна емоция да подреждате собственият си дом!!!
Активен
Lina81
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #33 -: юни 03, 2010, 12:12:23 »

Мисля си ...вече да откриват нова тема :"януари ,февруари и март" и да се записваме. :danceg:Дано!:)))
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: юни 03, 2010, 12:19:44 »

Дaни,милa не могa дa повярвaм нa безумието през което преминaвaте girl_impossible Oh my ...
Стискaм ви силно пaлци вси4ко скоро дa се нaреди кaкто си му е редът give_rose
Успех и нa остaнaлите в клубa.При мен нищо ново.4aкaм си нa 9ти дa ме нaвести 'стaрaтa госпожa'
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: юни 03, 2010, 15:01:25 »

Lina81 с теб май заедно чакаме с нетърпение Съботата да ни пропусне , стискам силно палци.
Така при мен случая е че от няколко месеца ми идва на 23-24 ден , но този месец незнам вече съм 26 ден и МЦ никакъв го няма, чудя се да правя ли тест или да изчакам 28-я ден в събота, но вече се побърквам , чакам от понеделник  crazy crazy crazy crazy
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: юни 03, 2010, 15:14:00 »

Според овулационния календар в зачатие имам един ден закъснение.Не знам колко да чакам за да направя тест.Днес страшно много ми се гади и въпреки всичко знам,че има милион обяснения за нещата,които изпитвам,различни от бременност!
Мисля си да почакам до към 10-ти.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1454

Мечтите се сбъдват!

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: юни 03, 2010, 15:42:06 »

Додо теста може да ти засече и на първия ден от закъсненето.,..ако мислиш че не можеш да се сдържиш до 10-ти можеш да си го направиш по рано и ще знаеш какво става..ако и утре не ти дойде други ден спокойно можеш провериш какво става... girl_wink
стискам ти силни палчета да те пропусне леличката следващите 9 месеца и да видиш  PREGQ
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: юни 03, 2010, 19:02:01 »

Dodo, как ще чакаш бе мила, теста отчита и  в деня на закъснението!!! Ох, дано да е положителен....
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: юни 05, 2010, 14:41:51 »

Ох, дано да е положителен....

Ако беше положителен трябваше да ми връчите приз за най-кратък престой в темата blum
Ама е отрицателен!
Сега чакам да дойде МЦ,да свършва и да се залавяме за работа.

Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: юни 05, 2010, 17:26:11 »

dodo23, ти кога си прави теста? Защото има момичета, при които тестовете отчитат доста късно. Аз съм така тестовете ме засичат чак на 9-10-тия ден от закъснението. А защо да не ти дадем приз за най-кратък престой. Така ще вдъхнеш кураж на много момичета. Късмет от мен на всички и незабравяйте, че щом при ветерани в темата като мен се случи ще се случи и при вас.  give_rose
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: юни 05, 2010, 17:38:40 »

dodo23, ти кога си прави теста? Защото има момичета, при които тестовете отчитат доста късно. Аз съм така тестовете ме засичат чак на 9-10-тия ден от закъснението. А защо да не ти дадем приз за най-кратък престой. Така ще вдъхнеш кураж на много момичета. Късмет от мен на всички и незабравяйте, че щом при ветерани в темата като мен се случи ще се случи и при вас.  give_rose
Рени,тайничко се надявам да съм сред тези момичета give_rose
Мъжа ми пък твърди,че може да съм в онзи 1%,който тестовете за бременност не хващат.
Това ми е първи месец без противозачатъчни и не знам каква продължителност на цикъла да очаквам.Последната ми дата беше 5май.
До колкото помня,теста засича най-рано 7 дни след евентуално зачеване,така ли е?
Като се сетя колко пъти съм се радвала на "-"резултат.Как се сменят приоритетите ни,а?
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: юни 05, 2010, 18:07:26 »

До колкото помня,теста засича най-рано 7 дни след евентуално зачеване,така ли е?

Има такива тестове - Престо, които ги продават в аптеката, ама аз нещо много-много им нямам вяра.Имай предвид, че щом ти е първия месец без противозачатъчни може цикъла ти да се удължи. Ако си била и с дълъг цикъл преди това може да се върне в тези граници. Така, че чакай търпеливо и ако до още седмица не се появи обади се на лекарката си.  good
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 06, 2010, 10:27:47 »

Dodo, нищо, ако не е станало този месец, ще стане следващия...както ти е казала Рени ако не ти дойде до седмица пак тест и при док....Моя личен опит с тестовете за бременност показва, че отчитат дори преди закъснението. В случаите когато ми е отчитало след и то с бледи черти, които бавно се насищат съм преживявала мисед.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: юни 06, 2010, 17:46:23 »

Ей, момичета кокичета, здравейте.
Аз влизам само да ви видя как сте и какво ново. Доколкото си спомням 2 цветенца чакат да НЕ дойде в събота. Ами днес вече сме неделлляяя  yahoo
Хайде Майче, Лина, казвайте какво става че ме заболяха палците от стискане.

Аз да ви се похваля - след 2 часа съм на лекар. Да видим какво ще каже. Дано утре се разпиша с добри новини. Надявам се всичко да е наред и да не "види" нещо тревожно  blush huhhuh.gif

п.с. Додо - спокойно, ако не сега другия месец ще стане  tease
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: