Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 11, 2025, 00:02:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 "  (Прочетена 199567 пъти)

Ел
Сватбен ГУРУ
Публикации: 999

Консултант по кърмене към НКК

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юли 20, 2010, 15:47:53 »

Брейй, колко много нови попълнения, стискам палци по-бързо да опразните теамата  girl_wink  Аз скоро не мисля да се завръщам, рано ни е да мислим за второ.
 Додо give_rose
Активен
krisipisi
Ентусиаст
**
Публикации: 97

Любовта ще спаси света,обичайте се!

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 21, 2010, 08:16:52 »

maia_svet  Следващия път всичко ще е наред! Само положителни мисли и спокойствие!
Аз не съм влизала отдавана,но нямам с какво да се похваля blush Другия месец илизам най-накрая и аз в отпуска и с милото ще се забавляваме blum !
Успех на всички момичета  give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юли 21, 2010, 08:30:32 »

Welcome Welcome Welcome На вси4ки.Много се радвам,4е "празно няма" едни излизат други влизат в темата  Yes
Успех най-искренно желая.
За изследванията,витамините,кафето...казано и преразкжзано е многократно.Няма смисъл да споделям мнение.
Какво направих аз-цитонамжзка,микробиология,ехограф.Това го пржвих няколко месеца поред понеже имах проблеми.
Пиех фолиева к-на и Матерна едва след като док потвърди бременност.По негов съвет.Не съм се интересувала от + и - ,просто го послушах.
Кафето не съм спирала нито преди,нито по време на бременност,докато кърмех по рядко пиех...
Идва лято и ще се отдавате на пове4ко любив и забавления както е казала Криси blum
Може пък и аз да ви изненадам с нещо...
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 457

Обичаме те малко Мишленце

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юли 21, 2010, 08:51:55 »

Охоу Мире, това означава ли , че скоро може да ни покажеш две чертички?
Активен
mgoranova
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юли 21, 2010, 09:24:24 »

Време за отчет:
Бебеправене - месец Първи.
Закъснява ми с 5 дни вече, за мен това не е симптом, защото по принцип съм с нередовен цикъл, а и предния път  като правих пауза от хапчетата, пак ми закъсня със седмица - две.
Преди около 2 седмици, имах нещо като присвиване - болка долу в яйчниците, зацапване от цервикална по бельото. Звъннах на лекарката, и тя ми каза: "Ами, настинала си, мойто момиче." и тва беше
От друга страна обаче, постоянно ми се спи, лесно се изморявам. Сега забелязах и едни малки венички на гърдите, сякаш са отекли...
Въпросът е да си направя ли едно тестче или да изчакам 2 седмици, когато сме си в България да отида на свестен лекар.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юли 21, 2010, 09:36:34 »

mgoranova,аз на твое място бих направила тест-ако е "+" ще си знаеш и ще се пазиш повече,ако е "-",пак ще знаеш какво да очакваш.
При мен най-ранните симптоми бяха умора,сънливост и болки в зърната на гърдите.

От мен стиснати палци! give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #291 -: юли 21, 2010, 09:40:59 »

Аз до 8та седмица нямах абсолютно никакьв симптом.

Направи си тест  good
Активен
Nastiq
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Бъдещо мамче :)

« Отговор #292 -: юли 21, 2010, 10:44:25 »

Ето и един отчет и от мен  blum
От 2-рия месец бебеправене нищо не стана. Закъсня ми един ден, имах обичайните симптоми за преди цикъл, с това изключение, че страшно много ме болеше корема тия дни, а обикновенно ме боли като ми дойде. Ако ви кажа колко много се зарадвах и аз и "бъдещия" татко...... до тази сутрин когато ми дойде  pardon
Малко се разочаровахме, а аз даже тайно си  cray , но Божа работа какво да се прави....
Сега събираме сили да действаме отново  Wink
Късмет на всички от мен  give_rose
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юли 21, 2010, 11:50:25 »

Момичета много се вглеждате в себе си, даже прекалено много.Още на първи месец и търсите симптимо недейте затормозявате се излишно.Първите 6 месеца си правете кефа, чак по-натам се замислете, това е съвет от мен, иначе се губи удоволствието от секса, а от там и самите партньори се отдалечават един от друг.
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #294 -: юли 21, 2010, 16:30:11 »

Здравейте момичета, както бях писала в началото на месеца от януари правим опити за бебе и не става. Тъй като имам нередовен цикъл най-накрая реших да си взема тестове за О. Взех си Clear Blue. Доста изчетох и тези ми допаднаха е верно малко са скъпички оказаха се лесни за употреба с доста обстойна листовка за начинаещи като мен е важно  blush на 15.07 и 16.07 ми отчете + към 02.08 ще видим какво сме сътворили good Дано е някое морско бебче

успех на всички момичета и скоро всички да видим +++ и да се преместим в друга тема  good
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юли 21, 2010, 16:54:27 »

milish стискам палци , но защо чак на 2.08 не е ли много късно ,при условие че Ову-то ти е на 15-16.
 маги много си права ,съгласна съм с теб ,но при условие че искаме бебе не може да не помислим за това дали е станало ,съдя по себе си но предполагам че при доста от нас е така  smile
Nastiq споко имаш време едва втори месец пробвате ,стискам палци да стане бързо но найстина не го мисли ,радвай се на мъжа си  smile
mgoranova да пишеш какво става  smile,незнам как издържаш да не си направиш тест , но те поздравявам малко сме момичетата който изчакват

Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юли 21, 2010, 18:01:47 »

Това, което докторите казват е, че се пробва до една година (ако няма видими проблеми)ако до тогава не стане, почват се изследвания.Не го мислете много , понякога е просто до тайминг и когато най-малко очаквате , тогава става.
Активен
milish
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #297 -: юли 21, 2010, 21:18:15 »

maia_svet благодаря  pardon Относно за 02.08 доста ми е дълъг и нередовен и това съм си го заложила като крайна дата   danceg
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 548

Когато сме двамата всичко е по- хубаво!

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юли 22, 2010, 17:33:50 »

Момичета давайте инфо  за клетъчния имунитет! Има ли значение къде ще направя изследването, защото в Щерев е 165!!! Аз ще продължа да се ровя из нета, но исках и вас да питам!
Активен
Little flower
Сватбар
Публикации: 192

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юли 22, 2010, 19:39:09 »

Само да кажа, лелката ме навести  smile  почиваме малко и другата седмица, като отидем на море, ще се пробваме за морско бебче!  Bravo  yahoo Успех на всички!  good
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: