Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 16:26:07
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Клуб на БЕБЕправещите - 17 "
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Клуб на БЕБЕправещите - 17 " (Прочетена 196378 пъти)
maia_svet
Сватбар
Отг: Клуб на БЕБЕправещите - 17 част
«
Отговор #195 -:
юли 02, 2010, 15:05:39 »
Момичета да ви споделя ,бях на преглед но доки нищо не видя , предположихме че може да е рано и затова ми пусна кръвен тест и така ще чакам, би трябвало да съъм в 4.г.с.
Странна работа, при условие че теста за бременност вчера показа много ярка червена втора черта ,а днес нищо не видя,попитах я дали дуфастона може да влияе на теста тя каза "може".
Някой знае ли нещо?
Аз така или иначе нямам избор ще чакам.Сега ми каза да спра дуфастона , и предполагам че трябва да ми дойде ако не съм бременна.На всякъде пише че дуфастона не би трябвало да влияе на тестовете ,чудя се дали да не си купя друга марка тест тази вечер и да си направя тест и ще спра дуфастона.
Ох каквото стане вече не ми се мисли че май освен да се побъркам от притеснение друга няма да направя
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #196 -:
юли 02, 2010, 15:29:41 »
maia_svet - при кого ходи на преглед ако не е тайна- и се успокой малко ... не се шашкай...аз също от теб за пръв път чувам че дуфастона може да влияе на тестовете з абременност....много ме узадачи
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #197 -:
юли 02, 2010, 15:32:40 »
maia_svet
, не знам този Дуфастон даже за какво се изписва , но не би трябвало да повлиява знам ли. Все пак съм чувала , че ако има положителен тест то бременност има , а ако е отрицателен може да има наличие на бременност, но да не го отчита. Другото , което е - на теб колко време ти закъснява? Сигурно малко щом според твоите изчисления би трябвало да си в 4-та седмица. Та , много от момичетата казват да се ходи на лекар след десетина дена след закъснението , за да може да се види на ехограф. Възможно е и за това лекарката да не е видяла нищо. Просто правя предположения , но в никакъв случай не се отчайвай.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #198 -:
юли 02, 2010, 16:25:23 »
red_roses права си , аз отидох заради това зацапване което както знаете ме притесни ,иначе и аз си мисля че е рано.Сега ще пробвам престо , не съм го ползвала до сега ,от аптеката ми казаха че нямало как дуфастона да влияе на теста.Ами на мен ми идва на 23я ден и до сега са минали 6 дена ,като в началото бледа и после ярка чертичка, излиза че ярката чертичка е в 28-я ден,ако успяхте да ме разберете ще се радвам .Ще си направя още един тест , да видим какво ще покаже.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #199 -:
юли 02, 2010, 16:27:22 »
Да и аз така си мисля,ако е прекалено рано и може да не се види на видеозона....зависи и от самия видеозон,дали е по-нов,коремен ли е,вагинален ли е...
maia_svet ,не се отчайвай,наистина пусни един кръвен тест,там няма измама...или пък изчакай още 3-4 дни и тогава пак на доки.
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #200 -:
юли 02, 2010, 16:38:25 »
Ами щом са изминали 6 дена от закъснението значи е напълно възможно още нищо да не се види. А и наистина си зависи и от ехографа. Знам от моя приятелка , която сега е бременна , че изчака доста , докато иде на лекар , заради вероятността да не се види нищо ако е в самото начало. Според мен има бременност , като вярвам на тестовете. Не вярвам да греши или пък да му влияят хормонални хапчета.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #201 -:
юли 02, 2010, 16:48:57 »
maia_svet, наистина е доста рано за ехограф. За да се види нещо трябва да минат около 1-2 седмици.при мен се разбра ,че съм бременна, когато бях 4 седмици и 5 дни, но едва вчера з апърви път ме гледаха и то с трансвагинален ехограф. Иначе за теста, знам че може да се повлияе от лекарства за паркинсон (които съм сигурна ,че ти не взимаш), но не и от дуфастон. хубаво е ,че сте пуснали кръвен тест, така със сигурност ще се знае. За престо теста, мога д акажа че е добър ползвала съм го предимно него (накупих си много от бг , защото са ефтини), може да открие ранна бременност.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #202 -:
юли 02, 2010, 18:17:28 »
И аз мисля, че е нормално да не се вижда нищо. С какъв ехограф те гледаха? Извинявай, ако си го написала по-горе. Ако е с коремен - шанс е, да не кажа, нула направо. В ранна бременност вагиналния ехограф дава яснота. Минава се на коремния, когато вече стане опасно и ембриончето порастне. Ако искаш си направи още един тест, друга марка. Според мен другата седмица има по-голяма вероятност да се види нещо. Аз отидох на първия си преглед на няма и седмица закъснение, но се видя само една точица от 2 мм и половина. Имай предвид, че при всеки е много различно. Може да си имала късна овулация. Затова само се поуспокой, доколкото е възможно, усмихни се и деня за резултатите ще дойде по-бързо
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #203 -:
юли 02, 2010, 18:54:00 »
момичета и престо на 1-та минута още ми показа втора чертичка
Така ще съм по спокойна до утре докато излезе кръвния тест, дано и той да отчете бременност.
«
Последна редакция: юли 02, 2010, 20:56:44 от maia_svet
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #204 -:
юли 02, 2010, 21:54:19 »
Естествено, че ще покаже бременност. Тестьт от аптеката ако покаже отрицателен, може и да греши, но ако покаже две черти, грешката е
невьзможна
. Приеми вече идеята, че си бременна и толкоз.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #205 -:
юли 03, 2010, 09:54:51 »
Цитат на: maia_svet в юли 02, 2010, 16:25:23
red_roses права си , аз отидох заради това зацапване което както знаете ме притесни ,иначе и аз си мисля че е рано.Сега ще пробвам престо , не съм го ползвала до сега ,от аптеката ми казаха че нямало как дуфастона да влияе на теста.Ами на мен ми идва на 23я ден и до сега са минали 6 дена ,като в началото бледа и после ярка чертичка, излиза че ярката чертичка е в 28-я ден,ако успяхте да ме разберете ще се радвам .Ще си направя още един тест , да видим какво ще покаже.
Майа, мисля, че всичко идва от краткия ти цикъл! Щом имаш пол. тест, приемаш факта, че си бременна и толкова! То ще се покаже бебето и то много скоро!!!
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #206 -:
юли 03, 2010, 10:38:21 »
vanessssa, inaxastra,velvet ами май сте прави наистина проблема е от там че ми идва по рано затова и не се вижда на ехограф,така само да кажа че кръвния тест показва 251,80 HCG и така като гледам наистина се пада да съм 4 г.с. и няма как да се види на ехограф, толкова много се зарадвах най-после честно не смеех през тази седмица , тази сутрин пак си направих тест и той показа втора ярка чертичка която излезе на секундата
.
Звъннах на лекарката ми тя пак каза да съм предпазлива и че е много малко и така на татък пак да си направя кръвен тест в понеделник и ако всичко е наред е трябвало да се покачат до 1000 HCG, и да спра дуфастона.Малко ме притесни нейния коментар , но аз мисля най-после да се успокоя и да свикна с мисълта че явно наистина съм бременна .Май ви досадих и на вас, но на никои няма да казваме за сега и ще се побъркам, добре е че тази седмица си взех шофьорската книжка и държавния изпит и всички заблуждавам че е от това съм щастлива
.
Много,много ви благодаря за коментарите и стиснатите палчета ,целувам виииии
Активен
sladur4eto_90
Ентусиаст
«
Отговор #207 -:
юли 03, 2010, 14:05:32 »
Здравейте момичета много съм развълнувана..от няколко дни не се чувствам добре и днес реших да си направя тест....показа ми се втора бледа чертичка....
направо неможах да повярвам купих си още един и той показва също втора бледа чертичка....мн съм щастлива....
нямам търпение да кажа на бъдещия тати...
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #208 -:
юли 03, 2010, 14:24:41 »
Ей, трябвало най-старата в темата да я напусне, че да се отприщи работата. Момичета, много се радвам за вас.
Активен
vanessssa
Сватбен ГУРУ
Когато сме двамата всичко е по- хубаво!
«
Отговор #209 -:
юли 03, 2010, 15:17:06 »
Рени повлече крак ти, спор няма!!!
Активен
Страници:
1