Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 21, 2024, 23:58:41
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
От Svatbata.bg
>
"Сватбени емоции" V
>
Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
> Тема:
НОВИЯТ КОНКУРС
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: НОВИЯТ КОНКУРС (Прочетена 92512 пъти)
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: НОВИЯТ КОНКУРС
«
Отговор #45 -:
юли 12, 2007, 16:57:33 »
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3663
«
Отговор #46 -:
юли 12, 2007, 18:15:41 »
имам усещането,че някои са си свалили снимчици от нета и си ги представят за тяхни
Активен
ili
Новак
«
Отговор #47 -:
юли 12, 2007, 21:29:22 »
Здравейте момичета! Не искам да Ви разочаровам, но случайно търсейки програма за обзавеждане попаднах на това:
http://www.moetobebe.net/forum/read.php?f=1&i=99985&t=99985
. Не знам за вас, но аз меко казано останах разочарована от прочетеното
. Дано имате търпение да изчетете всичко до края. Надявам се модераторите и отговорните лица за конкурса да вземат предвид тези неща и ако има друг конкурс схемата за гласуване да бъде по-различна и най-вече по-надеждна, а защо не се обсъдят и тук предложения за гласуването, за да се избере наи-доброто. Няма да коментирам въпросният форум - гостът, който се е включил към края там е бил изчерпателен. Досега ми беше приятно да следя конкурса, но вече интересът ми спадна. Радвам се, че в първия етап наистина спечели снимка, която заслужава!!!
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #48 -:
юли 12, 2007, 21:36:41 »
Цитат на: maslinka в юли 12, 2007, 18:15:41
имам усещането,че някои са си свалили снимчици от нета и си ги представят за тяхни
Нали се сещате, че лично се срещам с победителите. И ако не са те....
Активен
maslinka
«
Отговор #49 -:
юли 12, 2007, 21:41:03 »
Цитат на: Teo в юли 12, 2007, 21:36:41
Цитат на: maslinka в юли 12, 2007, 18:15:41
Нали се сещате, че лично се срещам с победителите. И ако не са те....
браво хубаво е измислено
Активен
maslinka
«
Отговор #50 -:
юли 12, 2007, 21:43:04 »
Цитат на: ili в юли 12, 2007, 21:29:22
Здравейте момичета! Не искам да Ви разочаровам, но случайно търсейки програма за обзавеждане попаднах на това:
. Дано имате търпение да изчетете всичко до края. Надявам се модераторите и отговорните лица за конкурса да вземат предвид тези неща и ако има друг конкурс схемата за гласуване да бъде по-различна и най-вече по-надеждна, а защо не се обсъдят и тук предложения за гласуването, за да се избере наи-доброто. Няма да коментирам въпросният форум - гостът, който се е включил към края там е бил изчерпателен. Досега ми беше приятно да следя конкурса, но вече интересът ми спадна. Радвам се, че в първия етап наистина спечели снимка, която заслужава!!!
мдаааааааааа сега ми става ясно ...................а колко се чудих и се пулих на резултатите!!!
а най грозното от цялата работа е че много хора се възмущават и обвиняват в предварително нагласен конкурс а там прочетох поне 3ма които са гласували на ден по 2пъти за едн аи съща снимка
явно системата за оценяване не е много добра
«
Последна редакция: юли 12, 2007, 22:00:18 от maslinka
»
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #51 -:
юли 12, 2007, 22:03:57 »
Втората част се гласува с 2 гласа. Това трябва да е достатъчно.
Следващите конкурси (ако има такива) ще бъдат с други схеми, друга идея и награди.
Цитат
Досега ми беше приятно да следя конкурса, но вече интересът ми спадна.
Какво трябваше да направим? Погледни от наша страна. Да обикаляме нета и да смъкваме всеки, които е поискал помощ да го подкрепят. Освен тази тема знаехме за още няколко. Но не мисля, че можеше да реагираме с нещо конкретно. На какво основание да го направим
Аз гледам от друга страна. Този конкурс събра много снимки - има добри, има и не чак толкова, има смешни и романтични. Има всякакви, но няма грозни снимки. Нали така
Ето какво ми извадиха от едно от писмата:
Здравейте!!!
Много се радваме да участваме във вашия конкурс.
Изпращаме нашите снимки не с идеята обезателно да спечелим, защото ние вече сме спечелили от това че сме заедно, а с цел всички да станат съпричастни с нашата безкрайна любов. Искаме да кажем на всички млади хора да не се страхуват да свържат живота си завинаги щом се обичат!
За мен е най-важното, че се забавлявах докато ги разглеждах.
p.s. И много ме е яд, че от офиса не може да се гласува.
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #52 -:
юли 12, 2007, 22:40:12 »
Въпреки, че одобрявам победителите от предишния конкурс...сега след като прочетох това на което е попаднала ili..ми остана само грочив вкус в устата....мнооооого неприатен!!!Билалови, след като са активизирали и др. форуми...можеха поне да влезат в този и да поблагодарят за наградата...както биха направили възпитаните хора...
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #53 -:
юли 12, 2007, 22:44:40 »
Оппппссс сега виждам, че все пак са отбелязали благодарността си заради жеста,с това обаче не се отказвам от написаното по- горе
Активен
maria_lakova
«
Отговор #54 -:
юли 12, 2007, 22:44:53 »
Цитат на: pleasure в юли 12, 2007, 22:40:12
Въпреки, че одобрявам победителите от предишния конкурс...сега след като прочетох това на което е попаднала ili..ми остана само грочив вкус в устата....мнооооого неприатен!!!Билалови, след като са активизирали и др. форуми...можеха поне да влезат в този и да поблагодарят за наградата...както биха направили възпитаните хора...
Не Билалови са активизирали хората от другия форум, а Статеви, които са на второ място!
Плюс това, доколкото видях друг човек е активизирал гласуването, а не г-жа Статева
Честно казано аз не виждам нищо лошо в това да се активизират да гласуват, но не удобрявам това да гласуват с единици за другите
Никога не съм си позволявала да гласувам с единица или въобще с ниска оценка
и на всички познати съм обяснявала, че няма да е в полза на никого
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #55 -:
юли 12, 2007, 22:49:02 »
Няма значение кой е активизирал, самият факт че чрез измама ( гласуване повече от 1-ин път на ден ли пък намаляване на вота на останалите снимки за да се покачи коефициента на други) е постигнат някакъв резултат....малко е гнусничко...
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #56 -:
юли 12, 2007, 22:49:48 »
Определено не е добре това гласуване нарочно с 1-ци.
Не е тайна, че това беше често явление. Поради тази причина сега гласовете са 2.
Има едно предложение: Резултатите да се виждат само след като се гласува.
Активен
maslinka
«
Отговор #57 -:
юли 12, 2007, 22:51:25 »
а не ли най добре,да се гласува без оценки и да се определи победителя по броя гласове?!даже според мен аз не виждам голям смисъл да може да се гласува всеки ден
Активен
maria_lakova
«
Отговор #58 -:
юли 12, 2007, 22:52:02 »
Цитат на: pleasure в юли 12, 2007, 22:49:02
Няма значение кой е активизирал, самият факт че чрез измама ( гласуване повече от 1-ин път на ден ли пък намаляване на вота на останалите снимки за да се покачи коефициента на други) е постигнат някакъв резултат....малко е гнусничко...
Аз исках да наблегна на това, че не става въпрос за Билалови
Между другото и аз последните дни можех да гласувам по два пъти от вкъщи
но това мисля, че зависи от интернет доставчика, а не от някой тук от svatbata.bg
Активен
maria_lakova
Отг: Отг: НОВИЯТ КОНКУРС
«
Отговор #59 -:
юли 12, 2007, 22:54:36 »
Цитат на: Teo в юли 12, 2007, 22:49:48
Има едно предложение: Резултатите да се виждат само след като се гласува.
Това е добро предложение, но сега нали се вижда само временното класиране? Другите снимки не съм видяла да са с оценки и мисля, че не е необходимо да се виждат
Видяхме в първия етап докъде доведе това
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...