Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 19:51:46
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба без чалга...!
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8
...
19
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба без чалга...! (Прочетена 102236 пъти)
silverarrow
Професор
Публикации: 476
Re: Сватба без чалга...!
«
Отговор #75 -:
март 31, 2007, 17:33:53 »
Ама не разбирам защо пък толкова лошо се изказвате за чалгата. Аз си имам разни дискове из колата и си ги слушам от време навреме - нито ставам по-малко интелигентна, нито по-"проста" от цялата работа. Прос музиката трябва да се избира според събитието - на корпоративен обяд - малко странно; на ресторант с бели покривки и калъфки за столове, цветя и прочие (т.е. с претенции за "елегантност") също никак не приляга, но на кръчмички с биричка и кебапчета - защо не???
Музикаа за сватбата трябва да се определя от вкусовете на младоженци и гости и от обстановката, според мене
Активен
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
«
Отговор #76 -:
март 31, 2007, 17:44:41 »
Съгласна съм с теб. Ние не искаме чалга на нашата сватба не за друго, а защото не я слушаме. Повечето гости също. А и мисля, че тя си е точно за кръчма на кебапчета и биричка както казваш ти.
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #77 -:
март 31, 2007, 17:47:24 »
Цитат на: Юлия в март 31, 2007, 17:44:41
Съгласна съм с теб. Ние не искаме чалга на нашата сватба не за друго, а защото не я слушаме. Повечето гости също. А и мисля, че тя си е точно за кръчма на кебапчета и биричка както казваш ти.
аз съм съгласна с вас всеки си ре6ава каква музика да има
но грозното което мен ме подразни бе6е 4е се изразиха : "гадна 4алга","боза"....
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #78 -:
март 31, 2007, 20:19:02 »
Цитат на: PETKOVA в март 31, 2007, 17:47:24
Цитат на: Юлия в март 31, 2007, 17:44:41
но грозното което мен ме подразни бе6е 4е се изразиха : "гадна 4алга","боза"....
Хей момичета не бъдете дребнави,Сега пък кой как се изразил!Ами това е форум всеки си казва собственото мнение,какво пък.
silverarrow за кебапчетата и бирата съм съгласна,но нали говорим за сватби,а момичетата тук имат претенции за ресторантите си да бъдат повече от "кебапчийница"
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #79 -:
март 31, 2007, 23:57:17 »
Цитат на: PETKOVA в март 31, 2007, 17:47:24
Хе хе ! Благодаря, fiibi_bg! Все пак не може всички изявления да са от рода : "о, чудесно!", "много ми харесва" и "
".
Държа да подчертая факта, че няколко пъти споменах ,че това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него! При това щом искаш на сватбата си чалга, уважаема PETKOVA, направи си темичка "сватба с чалга" и там обещавам, че изобщо няма да влезна и да кажа "гадна чалга" или да се възмущавам от избора ти, но при тема "сватба без чалга" мисля, че всеки може да сподели защо не иска да има чалга! А ако те обижда "чалга", хайде всички да го наричаме "поп-фолк"!
Жаргонен речник: "гадно" - нещо, което не харесваш; "чалга" - кичозност, поп - фолк; "боза" - музика, от която ти е писнало;
Съжалявам, че отклонявам темата!!!
Няма да се повтори!
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #80 -:
април 01, 2007, 11:12:39 »
screwball squirrel
аз не съм казала да има задължително 4алга на сватбата, на на6ата също няма да има пове4е от 2- 3 песни а и нямам право да налагам каквото и да било мое мнение, всеки си ре6ава сам,просто споменах 4е не е нужно да се обижда какъвто и да било жанр музика
това е
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #81 -:
април 01, 2007, 11:41:30 »
Аз не слушам чалга , мразя я даже, но все пак не смятам , че трябва да се обиждаме с "гадна" и "боза", както вече казахме , въпрос на мнение и на вкус. Според мен този ден е на младоженците и музиката трябва да бъде такава , каквато те желаят. Смятам, че има достатъчно друга музика, на която гостите може да танцуват и да се веселят, но българската народна музика е задължителна
да тропнем хорце
Моята майка например с еопитва да ме убеди, че ако няма поп-фолк, гостите щели да дойдат да хапнат и пийнат да си оставят подаръците и да си тръгната и моята сватба нямало да бъде запомняща се. Но аз въпреки всичко смятам да забраня на Ди Джей-а да пуска такава музика.
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #82 -:
април 01, 2007, 18:28:53 »
А аз мисля, че е добре всеки да си казва, това което мисли.
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
«
Отговор #83 -:
април 01, 2007, 18:45:15 »
Цитат на: Miri в април 01, 2007, 11:41:30
Моята майка например с еопитва да ме убеди, че ако няма поп-фолк, гостите щели да дойдат да хапнат и пийнат да си оставят подаръците и да си тръгната и моята сватба нямало да бъде запомняща се
Мири, няма такава опасност. На моята сватба чалга нямаше (по желание на младоженеца и родителските тела) а не искам да ти казвам как се намираше място на дансинга без да стъпваме един връз друг.
Активен
deridere
Ентусиаст
Публикации: 58
«
Отговор #84 -:
април 01, 2007, 18:56:34 »
Какво означава това, че без чалга не ставало купон??????????????
А като изобщо е нямало такова нещо (малко трудно ми е да го нарека музика), нима тогава хората не са се забавлявали на своите сватби?
Народна музика, зашото нашата такава е прекрасна и музика, която обичат младоженците - само това трябва да има!!!
p.s. а ако самите младоженци слушат такава ...... тяхна си работа
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #85 -:
април 03, 2007, 06:50:14 »
Хей благодаря ви за съветите, Silverarrow, видях снимки от твоята сватба, наистина виждам ,че гостите много са се веселили. Надявам се само с майка ми да не се скараме заради музиката, но все пак това е наш ден и би трябвало да се съобразят все пак с нас.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
Отг: Сватба без чалга...!
«
Отговор #86 -:
май 18, 2007, 10:11:05 »
Ох, момичета, измъчва ме една дилема. Аз съм изцяло против да има чалга на сватбата ни, но от страната на душито всички гости слушат само такава музика. Какво да направя???
Искам и на тях да им е весело, но наистина не искам чалга на сватбата ни. Мислех си евентуално като заместител да се пусне малко гръцка и арабска музика, които аз също много харесвам. Какво ще кажете?
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #87 -:
май 18, 2007, 10:13:13 »
Според мен ако пускаш повече народна музика нищо няма да им липсва. Няма и да се сетят за чалга!
Активен
fanimira
Mom of 2
«
Отговор #88 -:
май 18, 2007, 10:22:20 »
ами, да ви кажа докато бях в чубина разбрах че чалгата не е толкова зле! Щом могат украинци, поляци, латвийци и забравих още какви да и се кефят, та дори и това да е само на бъзик, значи мога да си позволя да пусна някоя друга за бъзик, а иначе аз отдавна съм ги научила на право хоро!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #89 -:
май 29, 2007, 11:45:06 »
Повече народна музика, както и гръцка би заместила чалгата , аз смятам така да направя , само дето няма да мога да пускам моята музика
, но ще го преживея
Активен
Страници:
1
...
4
5
[
6
]
7
8