Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 01:02:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"  (Прочетена 139961 пъти)

fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: юни 25, 2010, 14:14:50 »

Еххх егати му и СПА почивката  sad благодаря ви  give_rose
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юни 25, 2010, 14:25:45 »

svetla_ety, честити розови гащички  stork-gurl
Мале и на мен ми се е приходило към Велинград, ама май до края на бременността ще се лиша от СПА-то  angry
Фиама, по-добре не рискувай с парни бани и прочие.
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 26, 2010, 11:47:46 »

Момичета благодаря за отговорите за ехографа give_rose
fiamaa, много ми допада идеята с училището за бременни, много ми се ходи.
svetla_ety, честити розови гащи baby_girl
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 28, 2010, 11:10:42 »

Боги, ми давайте да се организираме и да ходим заедно на лекции и  училище  blum

Аз си разбрах резултатите от последните изследвания  shok повишени левкоцити, което го отдавам на скапаната сенна хрема,  понижено ниво на белтък  angry, хемоглобина си ми е в нормата
Докито каза, че няма място за притеснение, но този белтък трябва да се следи  sad до колкото я разбрах от него се получавали оттоци, поправете ме ако не съм права?
Активен
rosi09
Ентусиаст
**
Публикации: 147

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: юни 28, 2010, 11:13:20 »

Здравейте!
Наканих се да се запиша и аз най- накрая... Ние също чакаме есенно бебче - терминът ми е за 15.10, но тъй като вървим доста по- големички едва ли ще го дочакаме... Лекарката предполага че до 01.10 ще се е появила... Даа - ТЯ - казаха че ще си имаме момиченце!
Много се вълнувам, защото ми е първа бременност, а и бебчето е мноого силно искано, даже вече нямам търпение да се роди и да си я гушна...
Та това е в общи линии, сега вече ще ви следя и ще се информирам какво се случва покрай всички вас!
Поздрави!

give_rose
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #290 -: юни 28, 2010, 11:25:49 »

rosi09 ,добре дошла пир нас и честито девойка  yahoo
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 28, 2010, 11:37:04 »

Фиама аз съм "за" лекции, така че като намеря някои съботно-неделни ще пиша good
rosi09  welcome-2 и лека бременност.
Ето една статийка, която може да е от полза на някой: http://semeistvo.rozali.com/bremennost-calendar/p13308.html

Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #292 -: юни 28, 2010, 11:43:37 »

Сериозно ли не трябва да се прави секс в началото ???
 Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 28, 2010, 11:47:02 »

Offtopic При нас беше забранен от лекарката още в първия ден, в който разбрах че съм бременна. При някой момичета няма никакъв проблем. Но в по-напреднала бременност може да предизвика контракции и преждевременно раждане.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #294 -: юни 28, 2010, 11:58:46 »

На нас никой и дума не ни е обелил за това, та ...  blush Ама ще взема да попитам  pardon
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #295 -: юни 28, 2010, 12:02:05 »

Аз пък първите 3 месеца не знаех, че съм бременна и сме правили редовно.Да не се чудите как така не знаех ,че съм бременна нали съм си с нередовен цикъл и друг път ми се е случвало да ми го няма доста време,та бременността беше последното нещо което ми минаваше през ум.Иначе,сега пък нямам абсолютно никъкво желание за секс,за съжаление на съпруга.Бях обещала за този уйкенд ама се направих на разсеяна blush
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: юни 28, 2010, 12:15:56 »

Сериозно ли не трябва да се прави секс в началото ???
 Oh my ... Oh my ... Oh my ...
Абсолютни глупости са това !
Ей аман от идиотщини...Секса се забранява,ако бременността е проблемна !!!!

Ако се чувствате комфортно правете си секс до края!
Аз правих до 9м. няколко дни преди да родя ми беше последния,преносвах....даже правихме за предизвикване,но уви нищо не се получи....така,че  smile
« Последна редакция: юни 28, 2010, 12:17:30 от Данитка » Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 28, 2010, 12:17:06 »

fiamaa, идеята ти ми допада много. Аз в момента съм се запалила ппо въпроса със стволовите клетки с милото си говорихме за това. От търсачката във форума видях и друг път се с писало.
На мен пък доки ми откри бактерии в урината и това е от гадното бяло течение, което ми е от 100 г. , та сега лекуваме него angry
inaxastra, явно си зависи от бременността, при нас доки не е забранявала, но каза да е внимателно, но през първите 3 месеца от  bad не съм си и мислела за това.
rosi09 , леки 9 месеца и честито  baby_girl
« Последна редакция: юни 28, 2010, 12:34:31 от Боги » Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 28, 2010, 12:29:21 »

rosi09 , добре дошла при нас и очакваме още подробности как се чувстваш и как понасяш нещата smile
Относно секса в началото след един полов акт ми се случи отлепването и макар да не беше пряко свързано аз все си мислех, че може да е заради тов аи после бяхме дооста внимателни и доста разредихме контактите , но не сме спирали  girl_wink
fiamaa, бройте ме и мен за лекции - макра, че мислих да почна по - нататък, но пък ще ми е приятно да съм с вас  tease
Поздрави!
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 28, 2010, 12:49:38 »

rosi09Welcome

Момичета дайте малко повече инфо за това училище за бременни къде и кога се провежда или линк с темите. Колко време е като продължителност? Преди майчинството аз мога само през уикенда да ходя, ако тогава има лекции изобщо.

Относно секса, лекаря трябва да каже дали може или не взависимост от състоянието на бреммността и дали е рискова или не. инъче не мисля, че е проблем даже е препоръчително. Бях чела, че ако не се прави изобщо секс това довежда до натрупване на някакви хормони в жената, което от своя страна може да доведе до втръдяване на матката и контракции...не знам колко е вярно обаче.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: