Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 01:39:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"  (Прочетена 140018 пъти)

Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: юни 08, 2010, 21:02:50 »

Зори новината е чудесна  give_rose
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: юни 09, 2010, 08:53:48 »

От сърце благодаря на всички за подкрепата give_rose
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: юни 09, 2010, 09:10:45 »

Bravo на Зори, за хубавите новини  give_rose хайде радвай се и бъди спокойна до края  tease

Момичета аз да ви питам - от скапаната алергия ми се запушва носа-УЖАСНО, не мога да дишам и прибегнах до капки за нос, тъй като нито хомеопатични помагат, нито разтвори, нищо, нищо. Капките са Виброцил - слагам по 1капка във всяка ноздра и не злоупотребявам. Четох по въпроса с капките и мненията са много и различни  crazy ако някоя от вас сподели, ще съм благодарна  Wink
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: юни 09, 2010, 09:18:22 »

Здравейте мамчета, аз само успявам да прочета какво става, че в офиса е някаква лудница и нямам време да пиша...Първо да поздравя Зори, радвам се че всичко е наред. Аз започнах нещо да се притеснявам, защото не усещам бебчо да ме рита...все още само пепрудките, или нещо като гъделичкане усещам, и то рядко. Мисля да ходим на море сега на 21 и се разбрахме преди това да отида при доки да ме види и ще и обърна внимание. Сега си спомням, че на фм също не се видя да шава с крачета, а само с ръчички, но си беше сгънала крачетата в бебешката поза, което е ок. Сигурно е по-мързеливичка....Иначе съм добре, но пия доста хапчета, Пренатал, зимуфлор (това са витамини и против кариеси), като добавя и дуфалака, еспумезана, магнезия и храносмилателните ензими и става манджа tease. Тази сутрин видях, че ми е излезнала линията на корема...точно вчера говорих с колежка, че нямам, даже влезнахме  спор, че не било възможно blum.
 Фиама, видях ти  отговора след като написах моя, затова ще допълня, че докато лежах в болницата и имаше една майка с такива проблеми и попита дали може да си ги слага, че нищо не и помагаше и те и разрешиха...не трябва да се прекалява, но и ние сме в такива седмици, където вече не е толкова фатално.А твоя доки каво ти казва?
« Последна редакция: юни 09, 2010, 09:24:26 от m_eleva19 » Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: юни 09, 2010, 09:32:18 »

Зори, поздрави и от мен, мила - хубави новини Bravo
..сега като прочетох поста на Елева се чудя, кога всъщност се очаква да започнем да усещаме бебето т.е. с ритане и т.н.....знам, че за мен е доста рано, но вече ми се иска  Girl_hide
Целувки на всички
Хубав ден
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: юни 09, 2010, 09:46:35 »

m_eleva19,  Agent T   не се притеснявайте толкова за ритането. На мен са ми казвали, че при всеки е различно. По принцип знам, че по-слабите момичета започват да усещат бебо по-рано, но всичко е много относително щом на прегледите всичко е наред.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #186 -: юни 09, 2010, 09:50:10 »

Момичета,и аз доста време не го усещах и като четях тук в темата някой от мамите още в началото на 4-ят месец вече го бяха усетили ,изпадах в такова отчаяние,лежах с ръце в/у корема и нищо.В последната седмица на 5-ят месец лежах и си четях весник и от вътре човечето ме побутна точно три пъти,в първият момент не успях да реагирам и да се усетя  smile,а последно онзи ден го усетих много осезаемо ,много се въртеше и сякъш нещо недоволстваше  smile.Попитах доктора и той каза ,че абсолютно нормално да не го усещам и да не се притеснявам.При всички е различно много скоро ще го усетите.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: юни 09, 2010, 11:06:15 »

Благодаря ви момичета, поуспокоих се. Бях се напрегнала малко. Даже мислех да звънна на доки да попитам кога трябва да го усетя.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #188 -: юни 09, 2010, 15:51:32 »

m_eleva19, не се притеснявай, докторите казват, че бебето при мами, които за първи път раждат чак в 20-21 седмица могато да го усетят, и то точно пеперудите, които описваш. А ти отдавна си го усещаш, то е още мъничко за явни ритничета, но до седмица - две и тях ще усетиш. Наистина при всеки е различно, в зависимост от структура, плацента и др подобни.  smile
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: юни 10, 2010, 09:11:24 »

Усетих я Bravo Bravo Bravo. Просто явно е риткала вечер, но мама и като спи като заклана и не съм се събуждала. Но снощи на таткото му се обадиха в 1.30 за работа спешно и аз не можах да заспя и първо усетих 3 ритничета, а сутринта си бях сложила ръката на корема случайно и така сладко ме побутна...пак три пъти и вече нямам съмнение, че това е тя.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: юни 10, 2010, 09:18:53 »

Браво m_eleva19!!! Ето вече може да си спокойна и да се радваш. И аз до скоро си мислих, че не усещам, но кумата ми ми обясни как постоянно си усеща побутвания и аз като почнах да се вглеждам повече - ами че то си ме рита бебчето, а аз съм си мислила, че нещо в корема ми се вълнува  blum Сега вече си знам на какво се дължат тези усещания и им се радвам и му говоря, за да знае, че го усещам мъничето. Почнах да се плаша - ами щом усещаме 300 грамово човече какво ли е 3 кг   Girl_hide
Поздрави!
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: юни 10, 2010, 09:50:27 »

И нашата девойка е много активна, с всеки изминал ден все повече шава и рита smile

Наскоро четох, че след 20-21 седмица бебчетата вече чуват и е хубаво мама и тати да им говорят или да им се пуска подходяща музика, защото запомнят гласовете и звуците и след като се родят разпознават гласовете и музиката и им действат успокояващо, така че ние с нашето тате не спираме да говорим на бебка smile пък след 4 месеца ще разберем дали има ефект
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #192 -: юни 10, 2010, 10:00:52 »

Абе не знам, ама днес сутринта, когато ми звънна алармата на телефона, точно в същият момент бебо ме ритна доста яко. Сякаш и той се стресна.  shok

Ама и аз трябва да си сменя мелодията, че е доста рязка и силна.

Момичета, вие как сте в тези жеги. На мен краката малко ми се подуват, ама гледам да седя повече в офиса на хладно. А там пък на стола ми се схваща и дупе и кръст....  pardon
Абе няма угодия при мен.
Най ми е добре като си полегна вкъщи след работа  pleasantry
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: юни 10, 2010, 10:08:25 »

И мен ме морят жегите, особено както се прибирам към 2 следобед от работа sad краката още не усещам да ми се подуват
мисля утре да си взема слънцезащитен крем и да си мажа поне лицето, че четох за разни тъмни петна, които се появявали при бременните от слънцето. Иначе вкъщи е доста хладно и засега е екстра, а пък вечер след 9 се разхожаме с татито
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: юни 10, 2010, 10:12:40 »

fiamaa, пробвала ли си да си капеш  физиологичен разтвор, поне няма да ти навреди. Чувала съм на бебчетата, че капят smile Мъжо и той със запушен нос постоянно и вечер заспива трудно, ама да ти кажа му действа разтвора...пробвай good
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: