Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 01:19:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"  (Прочетена 139991 пъти)

mimozka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 750

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юни 04, 2010, 12:51:50 »

Agent T, защо толкова рано ти пускат изследване за антитела? Аз съм с 0-, а мъжо 0+  pardon  и моя АГ последния път ми каза, че по-нататък ще пускаме при положения, че бях тогава в 17 г.с. nea. Не било важно това изследване при първа бременност и ако не е имало аборти преди това. Много ми е съмнителна тази работа и аз вече взех да се притеснявам на кой да вярвам. Някой има ли повече информация задължитетлни ли са тези изследвания и от коя седмица започват?
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юни 04, 2010, 12:57:39 »

Agent T, защо толкова рано ти пускат изследване за антитела? Аз съм с 0-, а мъжо 0+  pardon  и моя АГ последния път ми каза, че по-нататък ще пускаме при положения, че бях тогава в 17 г.с. nea. Не било важно това изследване при първа бременност и ако не е имало аборти преди това. Много ми е съмнителна тази работа и аз вече взех да се притеснявам на кой да вярвам. Някой има ли повече информация задължитетлни ли са тези изследвания и от коя седмица започват?
Изследвания за антитела се пускат 3 пъти по време на бременността,при записването на ЖК,при пускането на първите изследвания някъде 12-13г.с. зависи,вторите в 5-я,началото на 6-я месец и последните в 8-я,началото на 9-я.Минавам през това вече 2-ри път
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юни 04, 2010, 13:03:29 »

Данитка, благодаря за инфото.
Аз първите не съм ги правила, дано не е фатално. За вторите, ако лекаря не ми ги назначи ще си ги изискам или ще пък ще ида при друг.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юни 04, 2010, 13:35:29 »

Благодаря ти, Данитка - направо ме успокои  smile
Значи да считам, че дотук нямам поводи за тревоги smile..и дано така да бъде до края... butterfly..безоблачно..и за мен и за всички вас.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #169 -: юни 06, 2010, 18:35:45 »

Здравейте, мами,аз на гости и се добрах до комп ,и влизам да видя как е положението в темичката.Радвам се ,че всички сте добре  heart
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #170 -: юни 07, 2010, 09:20:41 »

Привет мамчета  give_rose
Нека да се отчета след ФМ в Петък.
Видяхме малкият мъж, тежи 465 гр. и е точно размерите за седмиците си.
Видяхме личицето  yahoo, а таткото остана  Oh my ...    funnytooth
Огледахме всички органи, мозъка, броихме пръстите на ръчичките и краченцата.........
Всичко ни е наред. Много вълнуващ беше момента.
Имаме снимка на лицето и на пишока  Girl_hide като доказателство, ако някой още се съмнява  pardon

И така. Сега остава да си растем на воля  smile
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юни 07, 2010, 09:40:25 »

grahovaprincesa, честито  baby_boy 
Все така да продължава да расте момъка smile

Иначе ние с нашата бебка сме добре - много рита вечер като си легна и когато ям всякакви плодове smile

Целувки по тумбите smile
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юни 07, 2010, 16:37:45 »

Така се радвам, че при всички бебета растат и са добре blum
Аз направих миналата седмица амниоцентезата и сега си чакам резултати, които силно се надявам да са добри. Не знам как е при вас, но от една седмица моят бебок не спира да шава и да ми прави корема на бабунки blum В началото доста се уплаших и си помислих, че са контракции, а това е бил бебо, толкова е сладък smile А вечер като не му харесва, как съм легнала и почва да ме бута и ако не се обърна така ме натиска, че чак ме заболявя, но какво да прави душичката smile
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юни 08, 2010, 12:43:28 »

Здравейте! Много се радвам, че при всички нещата се развиват добре  good Аз сега се връщам от женска консултация и с нас всичко си е добре - бяхме много подвжни и палави, но пак не ни видяха пола sad Явно ще си почакам до феталната на 25-ти . Вече имам все повече усещания в коремчето - упуването ниско доло като се поизморя да вървя и бутвания тук там - преди не знаех бебчо ли е или нещо друго, но днес като го видях как с кулянце бута плацентата и ми стана ясно  yahoo Аз не пия нищо допълнително като лекарства или витамини, но си растем добре - почти около 285 гр. сме  blum
Поздрави!
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юни 08, 2010, 12:48:39 »

Много съм щастлива  danceg danceg danceg, т.к. преди малко разбрах, че резултатите от амниото са добри. Камък ми падна от сърцето yahoo Сега мисля от тук нататък да я карам по-спокойно.
svetla_ety   много е срамежлив вашият бебок  blum Нашият на всеки преглед първо пола си показва.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: юни 08, 2010, 14:52:44 »

Zori83, няма по-хубава новина от тази  yahoo
Сега ще можеш на 100% да се насладиш на бремеността smile
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352

« Отговор #176 -: юни 08, 2010, 16:03:27 »

Браво Зори  Bravo
Важното е да се мисли в положителна насока, и всичко ще е наред  girl_wink
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #177 -: юни 08, 2010, 17:22:56 »

Браво ,Зори,хубава новина.Аз сега се върнах от плаж бяхме на Гърция не влизах много във водата само се мокрих ,беше топла и приятна водата за сега стига толкова .Снощи  се беше разбошувал бебока и го усещах много ясно yahoo
Активен
mimozka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: юни 08, 2010, 18:52:49 »

Zori, много се радвам, че резултатите са добри. Бебо не те е разочаровал и сега може да си бременееш спокойно  Bravo
Svety, вашето бебче е срамежливо като нашето  tease и аз се надявам на ФМ на 14 юни да разберем пола.

На всички мамита пожелавам едно прекрасно лято без болежки и проблеми. give_rose
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: юни 08, 2010, 20:32:42 »

Zori83 супер новина  danceg danceg danceg
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 32   Нагоре
  Изпечатай