Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 01:28:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"  (Прочетена 140007 пъти)

merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: юни 01, 2010, 12:39:37 »

Привет момичета, честит празник на нашите малки бебковци!
Сутринта бяхме на ФМ при д-р Цолова във Фемина smile
Ще си имаме baby_girl *YAHOO*така се беше надупила момата, че всичко си показа. Всичко си и е наред на девойката, на размери си е с 1 седмица по-малка заради мойта по-късна овулация, но пък е 404 г, а преди месец беше 164 г, май ще е едра като баща си smile
Единственото, което не се хареса на Цолова, е повишения кръвоток на лявата маточна артерия, и  ще пия магнезий и след месец пак на преглед при нея, поне ме успокои че не е опасно за момента.
Това е засега от нас с бебка smile
Активен
nadi711
Ентусиаст
**
Публикации: 92

« Отговор #151 -: юни 01, 2010, 12:54:20 »

Здравейте мили мами! yahoo
Първо искам да кажа честит празник на всички дечица и на тези,които като мен носят детското в себе си! give_rose
Добре дошли на всички бъдещи мами! @}->--Леко бременеене и много здрави бебчета на финала! give_rose
Честито и на всички майчета,които са научили вече пола на своите бебчета! give_rose
Данитка дано скоро отшумят контракциите ти и не се налага да влизаш болница! Good luck
fiamaaдано и на теб скоро ти отмине сенната хрема и ти помогне хомеопатията!За съжаление и аз немога да дам съвет за капки! good
Боги и аз като теб тия дни съм на БХС и много се притеснявам!Едно такова ми е свито сърцето и само се моля всичко да бъде наред с бебето ми! heart
Само да ви попитам до колко дни илизат резултатите от прегледа? crazy
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: юни 01, 2010, 13:41:06 »

merilen, честита ви мома stork-gurl
nadi711 , както каза док. миналата седмица това е да си родител пстоянно се тревожиш за детето си още преди да се е родило Momy Аз съм малко скептично настроена към Бхс, искам да ти кажа да не се тревожиш предварително да излезнат резултатите и тогава ще се види. Вярвам, че всичко ще е наред и ни дръж в течение.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: юни 01, 2010, 14:24:59 »

Привет на новите попълнения в отбора blum
Аз днес май имах контракции и се притесних малко. Беше стягане на корема от едната страна стана като топка твърд, но не ме заболя crazy Иначе от снощи от време на време ме болят двата яйчника, но не като предменструален синдром, а ме пробождат. Уф така се изразих и аз pardon
Някоя от вас изпитвала ли е нещо подобно?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: юни 01, 2010, 14:54:10 »

Zori83, яйчниците по време на бременост не са там, където са били до преди това, а се избутват някъде назад и са нефункционални за момента. Това, което те е пробождало, са дългите сухожилия, които придържат матката и си права, че болката е точно катчо придърпване от яйчниците . Нормално е, не се тревожи.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: юни 01, 2010, 15:55:51 »

ellie_bellie   благодаря ти мила give_rose blush
Доста се притесних, т.к. цял ден усещам странно корема си и пих едно нош-па за всеки случай.
Активен
dany_6
Ентусиаст
**
Публикации: 56

« Отговор #156 -: юни 02, 2010, 12:30:06 »

здравейте момичета и аз се отчета преди малко се върнахме от доктор, вече сме 20см и тежим приблизително 300гр., всичко е наред засега отговаряме на седмиците в които сме т.е.19 banana, не можахме да видим пола, защото бебо спеше и почти не се мърдаше, но най-важното е че сме здрави и растем.
Zori83 и аз имах тези болки доктора каза че е нормално дори не ми даде таблетки, обясни ми това което и ellie_bellie е казала и също каза че може и бебчето да се е завъртяло по рязко.
поздрави на всички мамчета от нас и един усмихнат ден  butterfly
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: юни 02, 2010, 15:34:23 »

Хайде да ви се похваля - БХС е  good не се отчита повишен риск, хормоните са ОК... Много съм хепи banana

Абе и аз си имам едни болежки, но явно са си нормални...При мен са като тежест и от време на време придърпване  crazy

Сенната хрема май я увладях с Ринитал  yahoo
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: юни 02, 2010, 15:55:17 »

Здравейте мамчета, и аз днес бях на ФМ...и ние ще си имаме на 100% мома..., на таткото му се доплака, но ще свикне  Bravo. вече сме цели 385 грама и вървим малко напред за седмицата...иначе за височината не разбрах, но доки каза, че е ок. аз моята ФМ си я правих в Шейново при д-р Гагова. И днес не е спряла да шава...за първи път я усещам толкова ясно...иначе не искаше да си окаже личицето и почти през цялото време си го криеше с ръчички.
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: юни 02, 2010, 16:59:55 »

dany_6 колко е хубаво, че растете според седмиците smile

fiamaa, радвам се, че всичко с БХС-то е наред smile

m_eleva19, честита госпожица smile
Нашият татко и той толкова много искаше момченце, ама каквото си е направил, това е ... отсега да четат "рецепти" за момченца
Не знам как усещат малките душици, че ги гледат и си говорят за тях особено след ФМ и преглед, но и нашата вчера не спря цял ден да рита, вероятно по някакъв наин усещат нашите емоции и се вълнуват заедно с нас smile
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #160 -: юни 03, 2010, 11:39:14 »

Здравейте ,момичета,честито на новите мами,аз нямам компютър и кат осе добера до чужд гледам първо в темата да влезна и да видя новостите.Във вторник бяхме но ФМ при д-р Сигридов /невероянен специалист/ и ни каза тои път на 100 процента ще си имаме момченце,тежи 0,500 гр.каза че е много гъвкав и прави гимнастика,и допълни такива са момчетата по палави  yahoo докато течеше прегледа.Посъвтва ме да имаме в предвид ,че върви едричък и.Каза  да не с е притеснявам ,че не  го усещам много често това е защото съм по едричка ,но бебето се чувствало много комфортно вътре.Мъжа ми и той присъстваше и като го питах виждаш ли той казаваше дааааа, а отвън като излезнахме ми каза ,че почти нищо не различил само на моменти ,мъжка му рбота оставям ви и когато имам отново комп ще ви навестя отново  heart
« Последна редакция: юни 03, 2010, 11:41:04 от juji » Активен
hinovad
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #161 -: юни 03, 2010, 13:10:13 »

Здравейте коремчета  girl_wink!
Честито на всички мами разбрали пола не бебчето!
fiamaa, много се радвам, че всичко с БХС-то е наред. Моето първо БХС не даде много добри резултати и после правих второ.Но както си знаех всичко беше наред. най-важното е да не си мислим лоши неща преди да са се случили. Само хубави мисли трябва да имаме Love girl
Хубав ден на всики ,въпреки лошото време
Активен
Боги
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: юни 04, 2010, 11:43:05 »

Хайде и аз да се отчета, резултатите от БХС са нареед всичко ни е ОК. Само дето много нерви изхадих в Майчин дом да дойде доктора за да направим ехографа, иначе попълването на банките, и взимането на кръв беше за 10 мин. Съвета ми е ако ходите скоро да си носите снимка на бебето за да избегнете чакането. Много съм доволна едно притеснение по-малко, иначе на 16.06 сме на ЖК, трябваше другата седмица, но го отложих. Нещо обаче се опитвам да се разбболявам, пазете се много момичета smile
m_eleva19 , честита ви госпожица stork-gurl
juji, а на вас честит ви момък, да са живи и здрави дечицата.
fiamaa , много се радвам, че и при теб БХС е наред и сте добре.
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: юни 04, 2010, 12:02:31 »

И аз днес имам добра новина - излезна резултатите от гинетичните изследвания - всичко е наред  danceg...
.....трябва обаче сега да направя изследвания за антитела, тъй като съм АВ- .Таткото е А+.....нещо не ми харесва тая работа - започнах леееко  да се притеснявам....
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: юни 04, 2010, 12:50:04 »

И аз днес имам добра новина - излезна резултатите от гинетичните изследвания - всичко е наред  danceg...
.....трябва обаче сега да направя изследвания за антитела, тъй като съм АВ- .Таткото е А+.....нещо не ми харесва тая работа - започнах леееко  да се притеснявам....
Изобщо пък не трябва да се притесняваш

Жужиии честита ви синя новинка smile  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: