Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 13:41:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4" (Прочетена 140414 пъти)
hinovad
Новак
Публикации: 7
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМВРИ 4"
«
Отговор #135 -:
май 29, 2010, 20:19:06 »
Здравейте мами! Благодаря ви за отговорите. Успокоявам се, че не съм единствената,която още не решила къде да ражда. Найстина има още време затова не съм се замисляла досега. но като видя колко бързо минаха тези 5 месеца направо ме побиват тръпки.
Аз да споделя до сега не съм имала проблеми със краката, но очаквам да се появят....(не сметам,че ще ми се размине).
Аз доста често имам болки в корема. Дори ми се наложи да лежа няколко дни в болница заради тях и контракции. Мислех,че са преминали, но пак се появиха:( ужас.... дано не се усилят,че ще се наложи пак да лежа на системи. Вие имали ли сте болки ? Ако да колко често и с каква сила.
Надявам се всичко при вас да е наред
И още един въпрос някоя от вас посещавали училище за бременни? Аз ходих на една лекциия на списание 9 месеца в ЦУМ вчера и беше доста интересно. Мисля ако се чуствам добре да ги посещавам редовно
Лека вечер бъдещи мамчета
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #136 -:
май 29, 2010, 20:44:28 »
Здравейте нови мами.
Искам да кажа , че аз нямам проблеми с месото , ям си както и преди.Но изследванията ми показаха нисък хемоглобин. Било нормално. Затова по предписание на доктора започнах да пия ферофолагама( главно желязо+ фолиева к-на + витамин В12). И така ща, не ща , пак ще пия хапове, макарче малко ги позабравям. На някой друг да са му предписвали такива хапчета?
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #137 -:
май 30, 2010, 09:13:56 »
Точно преди няколко дни ми изписаха Ферофолгама. Нормално е да е паднал хемоглобина, все пак и бебето черпи от него
hinovadИ
аз имах такива болки. направо ме пробождаше ниско долу. Но пия Нутримаг и ношпа и гледам да си почивам повече.
Дано всичко е наред и тези нераположения отминат бързо
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #138 -:
май 31, 2010, 11:33:29 »
Здравейте, бъдещи мами
И моят ред дойде да се запиша тук
...надявам се приемате нови попълнения
Моят термин е определен за 10 декември
...живот и здраве ще си имаме зимно бебе
Да ви кажа честно още не ме е обзела еуфорията, но може би защото съм още в ранните месеци - края на 3 месец....чакам да излезнат и изследванията за сидром на Даун и т.н. и да си призная съм малко неспокойна.....доста проблемни бременности, около мен , разни неприятни случки....и все се притеснявам - ще мине ли всичко добре? и още куп въпроси....
...и така.
.вече ще се срещаме често тук
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-Дh
«
Отговор #139 -:
май 31, 2010, 11:49:05 »
Агентче, радвам се за теб. Добре дошла, ние с теб сме почти на една датичка. Аз съм на 9-ти декември. А ти бягай и при бъдещите мами, че да ти честитим там.
Момичета, има нови попълнения в тема и станахме доста, а на първа страница са само някой от нас с термините си. Знам, че има още декемврийки, не видях Тринити-вн, затова пишете ЛС на Данитка с датите на термините си. Да й помогнем малко да оправи страничката, вместо да я затрудняваме да рови и да търси коя кога й е термина. Благодаря ви предварително! И се извинявам, ако съм засегнала някого с това си мнение.
«
Последна редакция: май 31, 2010, 11:59:02 от Рени
»
Активен
Данитка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #140 -:
май 31, 2010, 12:22:06 »
Добре дошли на всички нови мамчета
Рени мила благодаря ти
Аз вече няколко пъти казвах така,че ако някой иска нека ми пише.Нямам време да изчислявам,търся и т.н.
Да дам отчет от последната ЖК,която беше миналата седмица.Пак имам гъби и ест. пак лекуваме,появи се и някакъв външен обрив и е чудо,но взеха да се подобряват нещата.Обаче вече съм на макс доза магнезии и но-шпа,имам всекидневни стягания и контракции,Дано се повлияя от лечението,че инааче док ме иска 3 дни в болница на вливания на магнезии,дано не се стигне до там
Каза да си почивам повече,но няма как да стане това.Сега чакаме за ясла и дано я приемат,че иначе ще лудна.Много ми е трудно и понякога едвам се оправям.Гледам и други майчета във форума така с породени,но нямат проблеми,а аз се изложих
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #141 -:
май 31, 2010, 12:55:06 »
Майчета-кукрячета
добре дошли на новитеее
Agent много се радвам за хубавата новина - силно, здраво и хубаво бебче декември
Даниткаааа мн неприятно това с тези контракции, няма ли кой да бутне едно рамо и да помогне с Йоанка?
Моите изслезвания кръв и урина са супер, в сряда трябва да звъна на докторчето да видя и за БХС, а на 15 юни съм на ФМ при Цолова. От днес почнах и Магнезии на прахчета....Мин седмица като бях на преглед маймунката се скри и не моахме да видим мома или момък е, но се надявам на 15 да се покаже
Това е от нас за сега, ще се вкл в сряда да споделя какъв е резултата от БХС
Майчетаа, пазете се
«
Последна редакция: май 31, 2010, 12:57:15 от fiamaa
»
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #142 -:
май 31, 2010, 15:18:01 »
Здравейте мами, гледам има и нови попълнения...честито. АЗ вече тръгнах и на работа ама да видим докога...Чакам моята лекарка да видим кога ще ми направи ФМ...нямам търпение да се видим с бебчо и да разбера със сигурност дали ще купуваме розови гащички
, аз вече се пренастроих за такива та да видим...Четох, за подутите крака на съфорумките...ами и моите са такива...вече нямам обувки, и си мисля, че има и нещо общо и с горещото време...Даже и пръстите на ръцете са ми като кебапчета...
Искам да ви попитам..имам едни ужасни болки много ниско в кръста над опашката, ама такива като схващания, които като легна или седя дълго седнала направо не мога да стана и да се изпъна...някоя има ли такива? Опитвам се да разбера дали това ми е нещо от разширяването на таза или от бременноста и прищипания нерв, който имам...Иначе засега съм добре...чак сега гадененто ми почти спря...т.е в седмицата да ми се случи 3-4 пъти и то предимно сутрин...има моменти, в които забравям че съм бременна. Аз все още усещам бебчо само като пеперуди, т.е. не съм усещала ритничета, ама то с моя корем скоро няма да го усетя
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #143 -:
май 31, 2010, 21:31:38 »
Я да ви питам аз, пък може някой и да знае
С много тежка сенна хрема съм...
почнах да взимам хомеопатия, та да видим до къде ще я докарам - силно се надявам, че ще ми помогне
, че иначе ще се гръмна
Но имам и още един проблем - мн ми се запушва носа, едвам дишам, просто е ужас - може ли някакви капки да ми препоръчате?! Днес си сложих по 1 капка във всяка ноздра Виброцил, но изглежда че и те са противопоказни.
Дали има някакви хомеопатични или нещо което да действа отпушващо
Май съм малко
но не знам къде да питам
Активен
Данитка
«
Отговор #144 -:
юни 01, 2010, 07:44:18 »
Фиамка
за съжаление немога да ти помогна,но най-добре се консултирай с личния лекар,аз като бях хремава слагах едни хомеопатични капки,които слагам на Йоанна - Еуфорбиум Композитум,но трудно действат
Елева
краката са ми като на слон,особено пръстите,някакъв ужас,но не е нещо ново за мен де,то и килата при мен си играят голяма роля.
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #145 -:
юни 01, 2010, 07:58:14 »
Фиамче
, моята лекарка ми каза, че мога да ползвам Писозол, те са на базата на билки и два пъти в деня могат да се слагат. На мен лично монго ми помагат, понеже са с евкалипт, той отпушва носа и облекчава дишането. Като отидеш в сряда при лекарката си,ако искаш я питай дали може да ги ползваш, защото все пак аз съм с цял месец назад с бременността.
Що се отнася до подутити крака и аз съм така. От вчера си сложих халката със сребърен синджир на врата, че имах чцувството, че вече ще ми откъсне пръста. Отдавам всичко на горещото време.
Данитка
, дано скоро обрива изчезне и контракциите да отшумят, че аз точно се зарадвах, че вече мога да тръгвам на работа и ми си появиха и е неприятно, а Йоанка си иска нейното. Само моля те без такива приказки, че не си единствената майка във форума с породени, а се излагаш с отглеждането. Имаш късмет, че не ми позволяват да пътувам иначе щеше да видиш ти.
Елева
, радвам се, че нещата при теб се развиват в добра посока и че вече си на работа, след всичко,което прежива - браво, радвам се за теб.
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #146 -:
юни 01, 2010, 08:39:58 »
Здравейте момичета, изчетох си ви първо че вчера нямах време.
Много се радвам, че има нови мами и темата се пълни
hinovad, merilen, Агентче
, лека бременност и здрави бебоци.
Данитка
, дано бързо се оправиш и до никакви болници да не се стига.
fiamaa
, мъжо беше на виброцил, но нищи сега ползва един спрей дето му помага но не знам дали е подходящ за бременни, довечера ще питам свеки, тя ни е док. в семейството и ще ти пиша.
m_eleva19
, радвам се че си добре.
Да ви разкажа за ФМ във Фемина при док. Николов, много добър беше и обясняваше всичко. Огледахме органите, няма признаци за аномалии, но утре съм на БХС, реших да го направя. Едната снимка която направи му се вижадат толкова ясно лицето, че като я гледам и още се вълнувам. Видяхме и пръстите все едно си гледам моята ръка в умален размер.
Видяхме и пола, даже мъжо така се развълнува че накара док. 3 пъти да му го показва
Как го видя толкова рано незнам. Живот и здраве ще си имаме момченце
Било рано да го усетя да се движи, но малко се тревожа все пак.
Пак ще ходим на ФМ по нататък. В 21 гс сме за сърцето. Огледа и моите органи, добре съм, но имам песичинки от ляво, които не били фатални. Това е от мен, пазете се много
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #147 -:
юни 01, 2010, 08:41:52 »
Мамчета благодаря за отговорите, ще проверя аз как седи въпроса
Май ще са хомеопатични, че се притеснявам от тези билковите да не ми стане още по-зле сенната хрема. Цлувам ви
Активен
hinovad
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #148 -:
юни 01, 2010, 10:05:50 »
Здрвейте мамчета
Честит празник на всички дечица и тези,които са запазили детското в себе си
Данитка
, дано бързо се оправиш. аз също имах много силни болки и пиех доста магнерот и но-шпа. Но като влязох в болница за 3 дни се почуствах доста добре. Лекарката ми обясни,че за да подействат хапчетат трябва да мине малко време, а системите действат веднага Не е много приатно да лежиш, и аз никак не исках да ме приемат. Но е за препоръчване пред тези силни болки.
Fiamaa
стискам палци бързо се оправиш.
grahovaprincesa
какво е нутримаг? Магнезий ли е ?
Болките вече се появяват само отвреме на време,кото изляза на разходка за по-дълго например. Затова повече ще си лежа
Лек и успешен ден на всички
Активен
grahovaprincesa
Професор
Публикации: 352
«
Отговор #149 -:
юни 01, 2010, 10:18:32 »
Боги
Честит ви мъж
Това с болките май няма да подмине никоя от нас.
Hinovad
Нутримаг е магнезий да. Немски е. Малко скъпичък ми се видя. Но си заслужава.
В комбинация с Но Шпа ми действа супер и болките ми спряха на 2 ден.
В петък съм на ФМ при Марков. Нямам търпение да видим бебо
Пук и да ни потвърдят на 100 %, че ще е мъж, че съпругът ми хем много се радва, хем виждам малка надежда в очите му за момиченце
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...