Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 22, 2024, 19:37:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В САМОКОВ
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В САМОКОВ (Прочетена 41611 пъти)
Bube
Професор
Re:СВАТБА В САМОКОВ
«
Отговор #45 -:
май 17, 2016, 10:48:02 »
Да дам отчет след 15 - прическа и грим ми правиха в студио
ReFresh
https://www.facebook.com/pages/Friziorsko-Studio-Refresh/118895638198450
Много съм доволна!
Прическата
не мръдна, даже след като се прибрах, преобличах. Беше ми много удобна - небрежен кок.
Гримът
ми беше семпъл, но доста - очите много ми харесва как ги направи - подчертани и нежни. Не съм си правила официален грим досега и може би затова, но фондьотена го чувствах през цялото време. Много хубаво ми беше изравнен тенът на лицето и даже след 5-6 часа активно танцуване нищо не се беше разтекло. Но лицето си го усещах малко запечатано. За моята сватба може би въобще няма да слагам друго освен грим на очите и червило.
Активен
maranthea
Ентусиаст
Публикации: 63
«
Отговор #46 -:
май 18, 2016, 12:22:43 »
Чудеснооо, мерси много за информацията. И аз искам по-небрежна прическа. По принцип и аз не искам нищо освен очна линия, малко оформяне на веждите например и червило, но и ми е ясно, че за снимките е хубаво да имам малко фон дьо тен. Ще им видя профила довечера, че от работа ни е спрян фейсбука и ще се свържа с тях
още веднъж мерси много!
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #47 -:
май 18, 2016, 12:53:41 »
Няма защо
Само да ти кажа, че не са качвали много във фб, но това е единствената връзка за на студиото в интернет.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #48 -:
май 18, 2016, 13:09:03 »
Момичета, гримирайте си се добре, зарежете тия "искам по-малко грим", просто по снимките си личи хубавия грим, ако се притеснявате от разтичане/размазване и тн, няма защо, затова е професионален
Да ви кажа от роднините и шаферките никой не беше ходил на професионален, само аз и кумата бяхме с такъв, после като си гледах снимките, дори на края на вечерта все още сме лъскави и си личи
Не говоря да се претрупвате, но само очна линия определено няма да ви свърши работа
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #49 -:
май 18, 2016, 14:14:11 »
Не ми проблем в разтичане, а в това, че имам непоносимост към сенки например. Бях на сватба февруари и ходих на грим и прическа и два часа след грима очите ми бяха целите кървави, а от снимките изглеждам като недоспала и пушила нещо весело. Главата ме заболя още на 2я час от напрежението в очите. Мислех, че проблема е в мен, защото по принцип не се гримирам и сигурно съм се гримирала грешно, но щом на 2-3 пъти при различни гримьори ми се случи, не искам и на моя ден да изглеждам така. За това казвам, че знам, че без фон дьо тен няма да мина, но очите трябва да са само с очна линия. Мисля, че и без сенки мога да блестя достатъчно.
Активен
Feribotka
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #50 -:
май 18, 2016, 14:40:05 »
О, извинявай тогава, това вече е друга работа
Не съм се интересувала, но би трябвало да има и гримове за чувствителни очи, успех
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
юли 31, 2016, 10:33:11 »
Вчера бях на пробна прическа и грим в Рефреш и мога да кажа само - УАУ ! За човек, който не носи нищо друго освен спирала в ежедневието си, за първи път нямах усещането, че са ми залепили 3 маски в/у лицето. Имах грим, имах даже много. Първоначалната идея с лекия грим просто не се получи, защото не ми стоеше добре. Очите ми бяха много подчертани, дори имаше сенки. С грим и прическа бях от към 13-14 часа и ги свалих вечерта след 00.00. За първи път нищо не ми се поду, не ми се зачервиха очите, не текоха, направо нямам думи. И от косата съм страшно доволна, само в деня ще я смъкнем малко на долу може би. Определено препоръчвам с 3 ръце
Активен
hrisa__89
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
август 01, 2016, 09:19:27 »
Момичета, как сте. До къде сте с подготовката?
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #53 -:
август 01, 2016, 14:34:25 »
При нас му се вижда края
Остана само тортата и чорапи за младоженеца
иначе има дрехи, има украса, дреболии и всииичко, ама то не остана и време дето се вика. Ти до къде си?
Активен
hrisa__89
Ентусиаст
«
Отговор #54 -:
август 01, 2016, 14:43:38 »
Моята рокля, ще е готова на 20ти, остава костюм да търсим, дреболиите почти са готови. Общо взето чакаме октомври
Днес много се развълнувах за роклята
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #55 -:
август 01, 2016, 14:48:55 »
Аз ще си я взема в събота. Трябва да са махнали това което исках и да ми направят едно воалче. И остава да чакаме да дойде деня
Все по-нетърпеливо ми става
Активен
Bube
Професор
«
Отговор #56 -:
август 22, 2016, 11:08:00 »
Хей, здравейте и от мен тук
Гледам, подготовката трескаво върви!
Исках да попитам, някоя от вас ползва ли агенция за украсата и ако не, кой ще ви нареди ресторанта на деня?
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #57 -:
август 22, 2016, 13:34:42 »
Аз се оправям сама, с помощта на 2 шаферки, кума и младоженец. Плана е - в петък като се настаним в хотела младоженеца да сглоби арката, аз да я украся. В събота в 11 трябва да сме в ресторанта - за 7 маси имаме тишлайфери, бутилки-вази, номерация на масите и по един помпон. Една младоженска с готова украса от живи цветя + един надпис mr & mrs ще сложа. И една маса за подаръци, на която ще сложа албум за пожелания и кутия за подаръци. Вече тествах нещата и двама се оправяме с украсата за час, а в събота ще сме повече. За мен няма проблем, но младоженеца каза, че повече никога няма да ми се връзва на акъла
Активен
hrisa__89
Ентусиаст
«
Отговор #58 -:
август 24, 2016, 09:26:08 »
аз също сама ще си украсявам, предния ден с помощта на младоженеца
Активен
maranthea
Ентусиаст
«
Отговор #59 -:
август 30, 2016, 10:13:32 »
Г-жа Георгиева е на линия за малко
въпреки малките спънки сватбата се получи чудесно и страаашно весела, което беше главната идея. Имаме леки забележки към ресторанта, тортата закъсня, цветята бяха по-малко, но изоообщо не ми пукаше. Всички бяха изумени от слонското ми спокойствие, но както казах на младоженеца - имаме чисто бельо, халки и лични карти..все ще се оженим
ще се постарая да намеря повече време да опиша всичко, но като цяло нищо не е прекалено важно, за да помрачи деня - гарантирам го
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай