Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 13:04:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105280 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: юни 19, 2010, 07:50:38 »

bori, ама разбира се че приемаме още мами. Добре дошла в нашата темичка give_rose
Има още време , така че малката кукона може да се обърне...не се притеснявай smile

Благодаря на всички момичета за съветите...аз днес като че ли съм по добре. Е имам си я хремата, ама ще се оправя. Вчера я пробвах тая морска вода и добре ми подейства, и ракия в носа дори слагах tease.

А на 04 юли с мъжо сме канени на сватба(надявам се да не съм родила до тогава laugh) и направо не зная какво ще обличам с тоя тумбак. Имам една рокля, която се надявам, че все още ще ми става тогава, но ме притеснява това, че е бяла. Не че ще ме сбъркат с булката, ама знам ли.. pardon  А не ми се дават пари за тоалети дето после..едва ли ще облека crazy
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юни 19, 2010, 09:09:00 »

и ние сме на сватба на 31 юли и то на кумовете ни...много ми се иска да отида..дано да не съм родила :girl_wink:и съм в голяма чуденка какво ще облека и най-вече какво ще обуя..с тези отичащи крака... :angry:моля се да е по-хладно да намъкна едни сандали поне за гражданското..пък то се е видяло, че в ресторанта ще съм с чехли Girl_hide
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: юни 19, 2010, 14:04:04 »

Благодаря за посрещането!
А за обувчици най-добре да са удобни.В случая това е по-важно.На бала на брат ми бях с едни остри обувки със съвсем лек ток.До този момет краката не ми бяха отичали и после 3 дни поред се оправяха горкичките ми краченца.
А вие ще сте хубавки,защото носите нов живот!Няма страшно! girl_wink
Иначе аз днес бях на леция на ЛЛЛ. Говорихме за "Често срещани въпроси по време на кърмене" Беше ми много полезно със съветите и опита на миналите по тоя път майчета.Иначе преди време си бях купила една книжка"Азбука на кърменето".Доста от информацията от нея я споменаха и на срещата.Та много съм доволна от деня до тук и заради последвалата разходчица.Ако имате възможност и вие посетете някоя подобна лекцийка.Дава спокойствие  smile Скромно мнение girl_in_love
« Последна редакция: юни 19, 2010, 14:24:15 от bori » Активен
petpet
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #303 -: юни 19, 2010, 14:33:42 »

Здравейте,не съм писала отдавна,но виждам,че още ме има на първата страничка с термините :danceg:Вече съм в болнични 45 дни преди раждане и се надявам да имам време за форума.Искам да ви попитам има ли между вас някоя, на която са и казали, че е с ПЛАЦЕНТА ПРЕВИЯ,защото преди няколко дни ми поставиха тази диагноза и май ще се ражда секцио.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 20, 2010, 20:36:24 »

petpet,защо толкова късно са ти казали за плацентата?
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: юни 20, 2010, 20:53:37 »

Искам да ви попитам има ли между вас някоя, на която са и казали, че е с ПЛАЦЕНТА ПРЕВИЯ,защото преди няколко дни ми поставиха тази диагноза и май ще се ражда секцио.

Аз бих те посъветвала да се консултираш с поне още един доктор и то по възможност много добър!!! Особено, ако си говорила с лекаря, поставил диагнозата плацента превия, да те изражда нормално, а той ти поставя тази диагноза. Това е доста тежка диагноза и определено си проличава в доста по-ранни седмици. Изисква режим на покой на бременната, редовни прегледи, пият се също и препарати за задържане, има кървене и пр.

Убедих се, че повечето лекари се опитват да придумат бременните да раждат секцио под най-различни диагнози и твърдения. За тях секциото е по-лесно, защото е планово, знаят, че те приемат в еди кой си ден, в еди кой си час, режат те и в еди колко си часа излизаш и те могат да се заемат със следващата родилка!!!!
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 21, 2010, 11:07:23 »

Убедих се, че повечето лекари се опитват да придумат бременните да раждат секцио под най-различни диагнози и твърдения. За тях секциото е по-лесно, защото е планово, знаят, че те приемат в еди кой си ден, в еди кой си час, режат те и в еди колко си часа излизаш и те могат да се заемат със следващата родилка!!!!

Подкрепям напълно! Досега трябваше да са я забелязали. Консултирай се с още един лекар задължително.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 22, 2010, 09:05:50 »

Привет и от нас give_rose

Bori,
добре дошла и леки месеци до срещата с бебчо ти пожелавам blum

Petpet, силно се надявам да не попадаш на доктори-манипулатори, защото те санаправо опасно племе diablo

Аз да се отчета, макар и с малко закъснение - миналия петък бяхме на ЖК: всичко е повече от ОК с бебчо, даже док се хвана за главата, че за по-малко от месец е удвоило размерите си и е  1 700 гр. blum (доколкото може да се вярва на ехографите crazy), а пък аз за последния месец съм качила само 1 кг yahoo Остават си контракциите,но честно казано вече напълно свикнах с тях и само се надявам да устискам до 9 месец, пък после вече , Божа работа blum

Иначе в петък заминаваме на моренце и вече нямам търпение, дано да уцелим и хубаво временце, че с тези дъждове напоследък beating Док. каза да му се обадя поне два пъти , особено след полетите, че само ме мисли и той даже е против пътуването ни, ама кой да слуша blush

Вече си харесах количка и мисля утре да ходя да я купя yahoo Много съм щастлива, но само трябва да реша кой цвят повече ми харесва, че се колебая между три crazy

и така, отивам да простирам, че пералнята свърши, а ме чакат купища пране преди пътуването angry

Поздрави и целувки на всички heart
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 22, 2010, 09:23:17 »

Harmonia, поздравления за отличните новини. Пак ще чакате голям мъж значи. smile
Според мен е хубаво преди полетите да вземеш 2 но-шпа за всеки случай, аз така правех, но едва ли ще има неразположение. Предполагам, че тичането по баткото отнема много повече енергия от едно пътуване. smile
Много хубаво време да уцелите и да се заредите с много прекрасни емоции!   good
Активен
Ani
Професор
Публикации: 305

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: юни 22, 2010, 14:57:09 »

Имаме си нови мамита и тук и в другите темички  yahoo Много се радвам  yahoo
Boriwelcome-2 и от нас. Леки месечета ти желая.
Harmonia,да изкарате страхотна почивка с хубаво време и без притеснения give_rose
Petpet, стискам палци всичко да мине нормално  smile
Аз незная дали тук е мястото за въпросът ми, но напоследък реших да се поразровя и да понатрупам информация относно упойките при раждане, че то както минава времето, ей сега ще се изтърколят още три месеца pardon.Предстои ми преглед на очните дъна, от който ще се реши точно какво раждане ще имам, но аз си се настройвам и истински искам да е естествено smile Та, питанката ми е предимно към вече раждалите мамчета, използвали ли са епидурална и има ли смисъл от нея, в смисъл,че както пише трябва да се постави в определен момент, хващала по-късно, а и като чета начина по който се поставя направо тръпки ме побиват-по скоро бих раждала без упойка  blush Струва ми се, че при едно нормално и бързо раждане, какво то всяка от нас се надява да има, е излишно да се поставя упойка, но пък от друга страна изобщо не съм наясно за силата на болките при раждането, то вярно при всяка е индивидуално, но... smile
Активен
bori
Сватбар
Публикации: 294

колко е хубаво,когато се усмихваме

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: юни 22, 2010, 15:48:02 »

Благодаря момичета за топлото посрещане! girl_in_love
Аз се завърнах от разходка ,в която успях да изпреваря дъжда и сега си кротувам вече у нас.
Мъничката ми кукла не се обажда толкова често и сега и се радвам на лекинките подиритвания.
Harmonia,пожелавам ти страхотно време и много релаксиращо да ти дойде почивчицата:)А за контакциите се надявам да спрат още с потеглянето към заветната цел:)
Активен
_matilda_
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #311 -: юни 22, 2010, 20:19:26 »

Здравейте мамчета. Здрасти и на теб Бори. Добре дошла сред нас. Аз да се отчета, че утре трябва да ходя за болничния вече /леле как си мина времето/ и някак си вече взеха да ме побиват тръпки, че времето си минава и срещата с бебчо наближава. Ама каква рима му ударих smile Та утре ще драсна още някой друг ред. Айде лека ви вечер от мен. 
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: юни 22, 2010, 21:03:18 »

_matilda_ ,щом и на теб ,като на мен ти се вижда,че бързо минава времето ,значи всичко е наред.А дано утре и на прегледа да ви кажат само хубави новинки! good
bori welcome-2
Harmonia ,много се радвам ,че всичко с мъника е повече от добре!Чудесно си наддава малкия ви мъж!
Аз днес бях на преглед и вече писах в темичката ми,но да кажа и тук само ,че нашето маимунче е вече 3300 и сигурно няма да дочака термин,а и дано,че ще стане един малък шишко  baby_boy.
Утре сме на поредния курс на тема пози при раждането и после ще ви разкажа какво ново са ни информирали.
поздрави на всички мамчета и тумбачета  butterfly butterfly
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 23, 2010, 14:59:47 »

Привет и от мен на всички и добре дошла на borigive_rose
Ние днес бяхме на запис на тонове, Док каза, че са идеални и даже вече имам леки контракции, но не ги усещам, само машината ги отчита. Може би срещата с малчо наближава, кой знае.  pardon
matsinka, поздравления за отличните новини!  smile
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 23, 2010, 17:34:18 »

Привет и от мен give_rose Scarlett, matsinka,  на вас съвсем не ви остана и скоро -скоро ще си гукате бебчетата май май  yahoo
Harmonia, приятно изкарване на моренцето и да покажеш после снимки с прелестното тумбаче  give_rose
bori  welcome-2 и от мен
Аз да ви кажа днес бях на консултация при лекаря при който мисля да раждам, (даже чак днес се запознах с него, но той е в друг град нямаше как да стане по-рано blush ) и той ми каза че бебка си е все така седалищно разположена sad ЕЙ седнало си е на дупето и не ще и не ще да се обърне - от сега проявява инати! Та лекаря ми дръпна първо една лекция за това, колко много се радвал че искам да раждам нормално колко много предимства има и т.н. и в следващия момент като видя че сме седалищно разположени....каза май по-добре ще е да си секцио  cray Е, аз още се надявам, че до последно бебка ще ме послуша и ще се обърне, макар че той ми каза в тези седмици бил много малък шанса това да се случи sad а аз си правя упражненийцата които по-назад в темата Катинка сподели, но за сега няма ефект.. Друго нещо обаче ми стана интересно, даде ми една рецепта за някакви влагалищни свещички, сега не се сещам името но ще погледна, и ми каза да си ги купя и да си ги слагам като наближат 10 дена преди термин, на някоя от вас изписвали ли са и нещо таковА??? защото аз в старанието си да се наглася психически за секцио така и не разбрах за какво точно са, той ми каза че се изписват на мамите, които раждат седалищно ?? Извинявам се за дългия пост
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: