Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:44:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105276 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 19, 2010, 09:31:32 »

Катинка, мерси give_rose
Твоя термин нали е 1 юли? Хванах се аз да броя дните от понеделник и излиза че 1 юли не влиза в 45-те дни...ох не знам, омотах се funnytooth Хванала съм си тук телефона и броя pardon
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #181 -: май 19, 2010, 09:32:45 »

Kатинка и аз ще чакам да разкажеш за лекцията, на мен ми се идва, ама съм във Варна. Тук ще ходя другия четвъртък на лекция на тема "Най честите здравни проблеми през първата годинка на бебето". Аз иначе не пиша, защото няма нищо ново при мен. Другата седмица ще съм на лекар и след прегледа ще се отчета.Бебка рита много, не ме оставя нощем да спя.КАто се обърна настрани или по корем , така се разритва.Явно я притскам нещо така. Разрешава ми само по гръб да спя.
« Последна редакция: май 19, 2010, 09:39:25 от eliss » Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: май 19, 2010, 11:36:26 »

eliss как успяваш да се врътнеш по корем, при мен отдавна е невъзможно nea
Аз пък седя и се взирам в лентичката и се чудя нетрябваше ли днес да мръдна към 6тото квадратче crazy
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 19, 2010, 11:43:47 »

eliss как успяваш да се врътнеш по корем, при мен отдавна е невъзможно nea
Аз пък седя и се взирам в лентичката и се чудя нетрябваше ли днес да мръдна към 6тото квадратче crazy

Offtopic Валката утре скъпа - не се безпокой - утре ще мръднеш! Offtopic
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #184 -: май 19, 2010, 12:14:58 »

Валка, преди по корем ми беше най -удобната поза за спане, аз и сега се обръщам, ама беба като се разритва и ме е страх да стоя така, ама да му се не видеше все така ме тегли да се въртя по корем. А за лентичката, и при мен така, на мен ми се струваше че трябва да  се мръдне напред, а то след два -три дни след като очаквам, тогава чак се премества квадратчето.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #185 -: май 19, 2010, 15:49:28 »

mi6kata_85, може може, аз не съм ги броила даже Girl_hide А днес си мислих, че това "да се яви на работа" и хоп насреща отбелязан деня на термина, сигурно означава да се яви в болницата да си с"свърши работата" funnytooth В кръга на шегата разбира се Wink

Да ви поделя за лекцията - ами беше много интересно, защото след 4-тата седмица на бебо започват да му се правят масажи и гимнастика. В началото е пасивна, т.е. ние правим нещо с бебо - разтриваме крачета, ръчички, гръбче и т.н., а след време и бебо започва да се включва с активната гимнастика от негова страна, т.е. да реагира на нашите движения по него. Първите упражнения са за очите и вратлето и постепенно се добавят нови и нови спрямо възрастта и равитието. Беше много интересно и защото не правиха показното на манекен, а на бебче от "публиката" и тя, душичката, се усмихваше и гукаше smile Отново имаше презентация на Себамед и на играчките Тайни лов. Като цяло съм доволна smile Препоръчват посещенията при кинезитерапевт веднъж месечно или поне веднъж на два месеца за да проследява развитието на бебо и да покаже как да добавяме нови упражнения. Ами това е за сега smile Между другото, по повечето градове има такива лекции, проверете в нета. Аз сега с тях си уплътнявам полезно времето. В петък съм на друга леция в ЦУМ - "Хранене по време на бременност и кърмене". Някой ако желае  girl_wink     
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #186 -: май 19, 2010, 16:37:16 »

Ето ни и нас .След еуфорията по вторият рожден ден на Тиа положението е в обичаиния си застой.Имам същоте прблеми като повечето от вас ....иключението е зубобол.... Така и не могат да разберат от какво е  shok Най лошо е че нямат деноноощен зъболекър мръсните капиталисти ходят за всичко в спешното  nea за рак за мерак за любов за пиянство всички там shok и аз изкарах няколко часа и само от стояне ми мина Wink
На всички които излизат в 45 болничен мога само да кажа - изживеите това време максимално - пазар, разходки, кафенце с пиатели подгответе  се за срещта с "пришълеца" .Цунки по муцунки от вече размръзена и топла страна на белите мечки 
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #187 -: май 21, 2010, 11:22:47 »

Здравейте и от мен! smile Въвъ вторник бях на 4Д и доктора така обстойно ме гледа, че ми стана тоолкова хубаво радостно като си видях бебчето, че е живо и здраво, щях да се разплача от радост! Док гледа чак сърцето , аортата, белодробната артерия на бебето, каза също така,че сме вървели в нормата 900 гр- до 1 кг тежки и размер на главичката 7 см някъде smile! Сега съм в 26 г.с., края на 6 месец, другата седмица влизам в 7 месец. Засега ми потвърдиха че ще бъде момченце, пък да видим smile. Пишете бъдещи мами как вървят вашите бебчета като размери и тегло през бременността. give_rose
Активен
КатиНка

« Отговор #188 -: май 21, 2010, 14:18:00 »

radeni, отдавна не се беше разписвала и ето, че ни носиш хубави резултати и емоции покрай вас Bravo За размери - ами ние вървим напред в развитието или поне ехографите това отчитат и аз съм спряла да ги мисля blush
Vessi
, честит втори рожден ден на Тиа на патеричка  Birthday Ще се възползавм от съветите ти и няма да спирам да се разхождам и глезя Wink

Днес пак бях на лекция, този път за "Хранене по време на бременност и кърмене" и отново съм доволна smile Съветвам ви като имате време, да се възползвате от тези мероприятия. Най-ми е гот като вляза в залата да видя 50-100 барбарона като мен tease И накрая да се похваля, че вече имаме избран педиатър за бебо  yahoo
« Последна редакция: май 21, 2010, 18:13:52 от КатиНка » Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 21, 2010, 17:09:49 »

Vessi,  честит РД на вашата "кака" give_rose Нека бъде здрава, много усмихната и игрива give_rose

Кате, лекцията днес звучи да е била интересна! Бих се радвала ако споделиш нещичко или тук, или в съответната темичката give_rose А кой педиатър си избрахте? blum
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 21, 2010, 21:43:34 »

КатиНка, и аз днес бях на лекцията в ЦУМ и много се чудех дали русата готина мацка със зелената туника на шарки, която седеше на масата от лявата страна на презентиращите, беше ти.  pardon
Харесаха ми и на мен лекцията, ще пообиколя още няколко в близките седмици. Все нещо полезно ще чуем. Видях обява в София Сити Център на вратата, че всяка сряда имат от 10:00 ч., но не видях темите.
За следващата, на която ще ходиш, ме брой и мен. smile
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: май 21, 2010, 22:39:10 »

Видях обява в София Сити Център на вратата, че всяка сряда имат от 10:00 ч., но не видях темите.
http://www.ccs-mall.com/bg/news/read-more/5/56
 good good good
Активен
КатиНка

« Отговор #192 -: май 22, 2010, 17:24:28 »

Harmonia, ще разкажа с удоволствие, само малко време ще ми отнеме да набера текста  give_rose Леле, Scarlett, защо не се обади?!?! Аз бях това чудо, дето го описваш  give_rose За лекциите - открих, че и в Мол София всеки вторник от 10.30ч има лекции. Ето какво остава до края на май:
25 май         Практически уроци: къпане и обличане на бебето.
1 юни          Практически уроци: масаж и носене на бебето.

Ако решиш и другия петък да идваш, още една мама от форума ще идва и може да се съберем заедно и да си побърборим smile В сряда сме се записали и за бейби мола в Люлин, там темата е "С бебе у дома".
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: май 24, 2010, 19:04:18 »

момичета, ние четвъртък бяхме на консултация..растем си,всичко ок, едиснтвеното,което ме притесни е, че бебето се е обърнало и вече главичката му е горе, а краченцата ниско долу..лекарката каза, че има време да се обърне..още му било широко и затова се въртяло така  girl_impossible
но в мен остана едно такова неприятно чувство...
на 31 ни назначи изследвания..кръв,урина и т.н
дано всичко да ни е наред smile
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #194 -: май 24, 2010, 20:04:09 »

момичета, ние четвъртък бяхме на консултация..растем си,всичко ок, едиснтвеното,което ме притесни е, че бебето се е обърнало и вече главичката му е горе, а краченцата ниско долу..лекарката каза, че има време да се обърне..още му било широко и затова се въртяло така  girl_impossible
но в мен остана едно такова неприятно чувство...
на 31 ни назначи изследвания..кръв,урина и т.н
дано всичко да ни е наред smile

не се притеснявай относно положението на бебчето ти - още ти е рано. Аз сега влезнах в 9 ия и тепърва бебчо се обърна с главичката надолу  good радвай му се това не е причина за неприятни чувства.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: