Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:23:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105270 пъти)

allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #120 -: април 30, 2010, 08:06:22 »

Честита госпожица, Валка!   Bravo Flower

Много ще е хубаво да избираш дрешки за малката принцеса  smile. А като порасне ще има разговори по женски с мама, ходене по магазините... Много се радвам за вас!
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #121 -: април 30, 2010, 10:44:34 »

честита ви принцеска Валка give_rose
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: април 30, 2010, 11:45:17 »

Валка, честита принцеска, мила!!!
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: април 30, 2010, 14:07:36 »

Валка, честита розова новинка yahoo yahoo yahoo
Ей, ама как се радвам на розовите новини (може би защото около мен са все момчета tease)
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #124 -: април 30, 2010, 15:39:11 »

Валка, много се радвам за хубавата новина  yahoo Честито ви розово вързопче  baby_girl те духовете си знаят работата Wink А името, с което сте я нарекли от сега, е много хубаво  heart
dani_k11, браво че бебка е добре   Bravo и жалко за секса  blush
mi6kata_85, на твое място бих потърсила док от сега без да чакам датата за консултация. И браво за активния бебко и разходките  yahoo
Harmonia, бях забравила да ти напиша, че последния ми работен ден е на 14 май и излизам в 45 дневния болничен  yahoo Още малко и да си призная, малко вече съжалявам, че не си взех по-рано болничния, защото сега като по чудо ми се отвори много работа, едновременно си обучавам заместничката и предавам куп инфо, отделно и срещи ... и съм тотално изпушила през деня  crazy Вечер само опъвам краката на високо и релаксвам, а патето ме обслужва  Wink

Галки на всички мамита по коремчетата  LOVING
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #125 -: април 30, 2010, 17:15:49 »

Валка честито и от мен  yahoo yahoo yahoo да си имаш компаниа е прекрасно !!! Магазини кафенце направо супер !!! Не че е лошо и мъжкар smile
Mi6kata_85 не се помотваи иди на лекар и ние имахме инцидент но доктора каза че бебето се разтяга ако мога така да кажа и за това ме боли а болката беше направо ужасна ! Иди за собствено успокоение.
dani_k11  много sorry за кекса  :angry  ще измислите нещо ето ви повод за творчество Wink Важното е че бебето е добре Пази се !

Весели почивни дни на всички  kiss kiss kiss
Активен
radeni
Любопитен
*
Публикации: 49

Моето малко съкровище!

« Отговор #126 -: май 03, 2010, 17:58:22 »

Хайде мамчета, забравихме темичката , нека я поосвежим с новини за нашите бъдещи бебчета!  good smile chee
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 03, 2010, 19:28:20 »

Здравейте сладуранки! днес бях на Жк, но нещо не знам доволна ли съм, някак си имам чуството че ме претупа, ако не му задавах въпроси хич нищо май нямаше да ми каже sad  бебка е 1,200 кг, което било нормално, не ми пусна изследвания (а мислех че трябва) - каза - другия път ... за схващанията на прасците, които получавам също каза че е нормално..  и на консултация ме вика пак чааааак на 12 юни  crazy
Активен
КатиНка

« Отговор #128 -: май 03, 2010, 21:48:48 »

cvety_p, нека не те притесняват килограмите, моя док казва "Физиология", едни са малки, други големи. Щом ти е казал, че всичко е наред, значи е така и не го мисли повече. За схващането на прасците странно, че не ти е дал нещо, обикновено изписват магнезий.
Аз днес също бях на преглед при док, който ще ме изражда. Трябва да си призная, че за първи път излязох разстроена от кабинета, обикновено летя в небесата от щастие след срещатата с бубу. Бебо върви все така голям, даже док се изненада - "Какво голямо бебе", при което аз се притесних дали не е нещо ненормално, но той твърди, че всичко му е наред, просто "Физиология" било. Все така си върви две седмици и малко напред, а за последните две седмици е качил 550 гр ... и от 1800, вече сме 2350 гр  Oh my ... Това много ме притесни, а док каза, че единственото, което може да ме притесни е, че понеже искам да родя естествено, ако бебо така наддава, най-вероятно ще родя секцио, че ще мине 4 кг до термин cray Като си предствя какви други претеснения имах за това, че ще се наложи секцио и те отпаднаха, а сега пак се връщам на старата песен  cray Не знам как звучи отстрани, но много се разстроих и нещо не ми е весело. От друга старан си казвам, бебо е добре, другото няма значение, но все пак ...  blush Еххх, поулях се в слова ... Споделете при вас как е smile
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #129 -: май 03, 2010, 22:43:50 »

Момичета горе главите  good Накой път и докторите не са на кеф и ни претупват отгоре отгоре / смятам че е недопустимо , но това е друга тема/  но ако е имало нещо обезпокоително със сигурност са щели да ви кажат !
КатиНка  не се притеснявай на скоро и аз в по задните постове се чудех колко трябва да е горе долу едно бебе в определени седмици но както се оказа много е индивидуално , ще повторя думите на другите момичета въпроса е ти да си в покои и хармония със самата себе си ! За секциото не бери грижа и не се тюхкаи от сега има много за и против няма страшно аз оживях и ми предстои и второ секцио така че кураж приеми го все едно ще ти вадят зъб .... Целувки по коремките на всички Предстоят празници заредете се с настроение !!!!
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 04, 2010, 09:32:23 »

Кате, все едно чета себе си преди около 2 години blum И аз се бях шашнала, че само ми говореха колко е голям бебо в допълнение с това, че навсякъде в картоните ми беше подчертано дебело с червено "тесен вътрешен таз -25см.", който си остана такъв до раждането. В добавка с това, че майка ми и аз едва ли не сме умряли по време на моето раждане точно, заради тесен таз и голямо бебе... Бях се шашнала напълно diablo Док от жк, както и този, при който щях да раждам ми обясняваха, че едва ли ще издържа нормално раждане около термин. Тъй като настоявах за нормално раждане стигнахме до консенсус - да пробваме първо нормано и ако не станат нещата- спешно секцио. Даже си направих контролен при Марков в 37-38 г.с. , защото честно да си призная имам вяра за точните кг. на бебето само на неговия апарат. И ттой ми каза, че вървим едри, но никога нищо не се знае. В крайна сметка родих 17 дни преди термин, напълно нормално за около 4-5 часа бебе, тежащо 3 400 кг.  give_rose

И като си помисля колко безсънни нощи имах, за да мисля как и кога да раждам diablo Добре  че не насрочих секцио, то бебето и тялото ти си знаят работата good Бъди само спокойна, пък то ще се нареди по най-добрият за теб начин blum blum
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #131 -: май 04, 2010, 13:57:58 »

Здравейте сладуранки! днес бях на Жк, но нещо не знам доволна ли съм, някак си имам чуството че ме претупа, ако не му задавах въпроси хич нищо май нямаше да ми каже sad  бебка е 1,200 кг, което било нормално, не ми пусна изследвания (а мислех че трябва) - каза - другия път ... за схващанията на прасците, които получавам също каза че е нормално..  и на консултация ме вика пак чааааак на 12 юни  crazy
Мила, относно схващанията на краката (тъй като 4 и 7 месец аз пощурях от това) - на мен ми изписаха да пия продукт на базата на магнезий, тъй като той предотвратява появата на схващането на мускулатурата - можеш да питаш твоя лекар дали можеш да пиеш. И още нещо, с което брат ми ме спаси (той е завършил курс за спасители - така че методът освен че е проверен е и медицински утвърден) - да си изпънеш крака и по възможност някой друг или ти сама да си извиеш леко пръстите на краката на горе - това кара мускула да се отпусне и болката спира. Желая ти по-бързо да ти минава и да се радваш на бремеността ти.
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: май 04, 2010, 15:21:52 »

КатиНка,разбирам притесненията ти. Но според мен не трябва да се притесняваш толкова.Майка ми ме е родила (бебе 4,5 кг) съвсем естествено. Искренно се надявам вашето бебче да си наддава нормално и дане се стигне до секцио.Но все пак природата си знае работата.Според мен е важно как човек се е настроил за предстоящите събития,в смисъл  по-малко страхове и опасения,за сметка на положителната нагласа.Бъди сигурна,че всичко ще е наред и бебчо ще си доиде по съвсем естествен  път.good

Цитат
Добре  че не насрочих секцио, то бебето и тялото ти си знаят работата good Бъди само спокойна, пък то ще се нареди по най-добрият за теб начин
. Напълно съм съгласна с Хармония.

Нашето бебче в 29 г.седмица беше 1,180 и 37 см.Но чесно казано не се притеснявам,защото сигурно сега вече на килограмчета ще расте кам края и по-малко на см.
Целувки на всички и мислете положително,все пак малките човеченца всичко усещат. give_rose girl_wink
Активен
КатиНка

« Отговор #133 -: май 04, 2010, 16:49:05 »

Благодаря ви момичета за подкрепата  give_rose Определено имах нужда да прочета тези окуражаващи редове. Тези дни като за последно имам много работа, срещи, разговори ... съвсем на друга вълна и това ме кара да не мисля много по въпроса /само вечерите боря/, галкам си коремчето и си пожелавам бебко да е здрав, пък каквото дойде на финала, такова smile По-рано ли ще се роди, с операция или без, живота продължава и то с него heart Аз самата съм се родила "отгледано" бебе - 3950 гр и 52 см, но мама казва, че това не е било проблем и даже много лесно и бързо ме е родила, та се успокоявам и с тези думи smile 

Галки и по вашите пупенца  pqz  heart
« Последна редакция: май 04, 2010, 16:52:00 от КатиНка » Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: май 04, 2010, 16:53:25 »

КатиНка, като те чета, все едно моите мисли си написала. И ние така вървим - едър плод и от моя страна желание за нормално раждане, показания за секцио за сега няма. Моята лекарка смята, че до 4,200 кг е ок да се опитва естествено раждане, ако е повече, няма смисъл да се мъчи майката.
Много ми хареса поста на Harmonia - и аз така съм се настроила, опитваме нормално, ако не става, тогава да режем. Но да видим, има още време до раждането. И мен майка ми ме е родила 3900 гр., пък каза за няколко часа всичко приключило бързо и лесно. Няма страшно, всичко ще е наред.  good
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: