Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 10:01:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105439 пъти)

beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 21, 2010, 09:12:00 »

Инка, радвам се, че вече си по-добре. Понеже прочетох какво ти се е случило, се сетих нещо - аз бях малко по-малко седмици от теб, когато без да усетя ритниче, се подмокрих по същия начин, все едно изтекох.  give_rose Нито имаше болка при мен, нито нищо, обясниха ми, че било понеже бебето натежава на мехура, не е необходимо да е след по-силно ритниче.
Стискам ти палци всичко занапред да е наред!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 21, 2010, 09:36:46 »

Още веднъж ви благодаря момичета за подкрепата! kiss kiss kiss kiss kiss Наистина изживяването не беше приятно,но всичко отмина и се надявам да не се повтаря!  smile
Желая ви на всички безпроблемна бременост и само хубави и положителни емоции! give_rose give_rose give_rose give_rose
beb4eto_na_me4o спомням си като четох твоя разказ и случилото се с теб-точно така беше и при мен както го описваш! важното е че всичко е наред при теб и с нетърпение да изчакаме появата на нашите здрави малки бебчета! give_rose
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 21, 2010, 10:50:06 »

Инка, много съжалявам за преживяното...
Абсолютно те разбирам, аз като лежах в болница заради повръщането, отидох в 8 и ме приеха в 13:00 на обяд, защото преди мен минаха племенницата на доктор еди-кой си и момичето на доктор... bad
Много е депресиращо и наистина можеш да се нагледаш на какво ли не...но пък се забравя
Стискам палци да видиш болница чак при раждането  good
« Последна редакция: април 21, 2010, 10:52:46 от wanting » Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #63 -: април 21, 2010, 16:47:03 »

Най-после отразих преглед при офталмолог и вече съм много по-спокойна за раждането от гл.т. на очите и налягането им  Yes Поне от тази гл.т. секцио няма да се наложи  danceg Много благодаря на beb4eto_na_me4o за предоставения контакт  give_rose Докторката се оказа много готина наистина и съм доволна от прегледа smile Разбрахме се след раждането пак да я посетя да види как съм. Попитах по време на раждането дали мога да бъда с контактните лещи, а тя ми каза, че по време на раждане изобщо няма значение с какво съм, дори с очила. Каза, че се махат през това време, а аз се зачудих как ще си видя бебко ако не съм с очила поне, че много не довиждам без тях ... ама какви глупости ми се въртят в главата  crazy
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: април 21, 2010, 17:50:35 »

КатиНка, успя да ме развеселиш, ма как няма да го видиш бе, мила, ти пък...разбира се, че ще го видиш, нали ще ти го дадат да го гушнеш.
Активен
КатиНка

« Отговор #65 -: април 21, 2010, 17:53:01 »

Гостенче, ми аз съм недоскиф и ако съм без лещи или очила ще трябва се завра на бебо в лицето за да си го видя  blush
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 21, 2010, 17:55:36 »

Ами говори с док да имаш някъде наблизо очила, да видиш бебо само, но пък и те ще ти го дадат да го гушнеш и после чак ще го отнесат да го мият и пр.
Активен
КатиНка

« Отговор #67 -: април 21, 2010, 18:07:17 »

Разбира се, малко образно го написах, но вярвам, че няма да има проблем Girl_hide Момичета, безкрайно съм щастлива, имаме си още едно форумско бебче на мама Десиславка  yahoo
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #68 -: април 21, 2010, 22:38:35 »

Ех момичета доста неща са се случили, къде смешни къде неприятни но горе главата на всички , почивка, раходка и силна храна както се казва good! Аз доживях до 21г.с. и моя исторически ултрасаунд yahoo. Бебче е добре успяхме да изкопчим само, че е 400 гр. Големи са бурсуци тука нищо не казват ....добре е и толкоз загубена работа ама нали сме в страната на мечтите та си мълчим nea.Видяхме най-сетне едно дупе + 2 топчета което ще рече Тиа ще си има братче !!!! Целувки по тумбаците на всички !!!
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 22, 2010, 07:22:58 »

Vessi, айде и на теб честити сини гащурки baby_boy
Радвам се, че прегледа е минал добре и  всичко с бебчето е ОК girl_wink
Активен
КатиНка

« Отговор #70 -: април 22, 2010, 08:23:05 »

Vessi, много свежо звучиш както винаги  girl_wink честити сини гащетки yahoo  baby_boy Тиа ще бъде много грижовна кака smile
« Последна редакция: април 22, 2010, 09:08:22 от КатиНка » Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #71 -: април 22, 2010, 08:50:35 »

Vessi, честити сини гащи и на теб Bravo

Инка - маслинка, стискам палци при вас всичко вече да е наред и да нямаш повече такива преживявания.
Аз днес си правих изследвания и ще ходя на преглед да видим нашето съкровище колко е пораснало
Приятен ден на всички give_rose
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #72 -: април 22, 2010, 09:01:36 »

Vessi честитто ви сини гащета good
Инка дано наистина вече да нямате такива стресови ситуации give_rose
аз днес бях при доки, тя ми каза, че беба е добре, но плацентата ми била ниска/можело и да се вдигне/, каза повече почивка,да не вдигам тежко и да се пазя повече и тъй,каза също че ако не се вдигне може да се наложи секцио, оф дано да се вдигне.
леле момичета ,вчече съм +9кг. pleasantry
дам и другата седмица съм на 3Д и ще да разказвам повече.
лек ден на всички give_rose
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 22, 2010, 09:44:40 »

Vessi, добре дошла в отбора на мъжките майки smile!

Момичета, да дам и аз моя отчет след ФМ вчера. Ами бебо е добре, пораснал е, но върви с близо една седмица назад. Малко ни попретупаха на ФМ, че бяха объркали часовете и стана луда опашка със закъснение повече от час  diablo. Нещото дето ме притесни обаче е нискоразположената плацента  sad. Тъкмо бях решила да пробвам да се върна на работа от следващата седмица и ми казаха да се пазя повечко, че плацентата е само на 19 мм от канала (преди 3 седмици беше на 22мм) sad. Можело и да се вдигне до 30 седмица, но трябвало да се пазя. А за пазенето не се ангажираха с много конкретни неща какво включва (освен разбира се липса на секс и почивка). Някой има ли малко повечко информация по въпроса. Ще съм ви много благодарна  give_rose.

Целувки на всички.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 22, 2010, 14:30:46 »

Ognena, освен това, което си изброила е много важно да не вдигаш тежко - на мен док. ми е забранил повече от 1кг/л в ръка. И наистина не пренебрегвай почивчицата blum колкото и банално да звучи - докато още можеш. На мен как ми се иска някой да ми каже "Я, иди си полегни малко", но в момента, в който седна се чува само "Мамо, мама - ела, ела tease"

Веси, честити сини гащи, мила give_rose Хайде още някоя момада се покаже, че после нашите мъже какво ще правят blum

Кате
, браво за резултати Bravo Може на лични да ми споделиш контакта на офталмоложката, че моята замина в чужбина и сега се чудя при кого да си направя и аз изследванията преди раждането girl_wink Колкото до очилата - и аз съм като теб, но учудващо за мен - в деня на раждането от напъните ли, от адреналина ли или от нещо друго, но виждах прекрасно blum
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: