Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 10:22:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105451 пъти)

desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: април 20, 2010, 11:43:03 »

Мила ми Инка-маслинка  heart, радвам се че с бебка вече сте по-добре! Сега си почивайте и си мирувайте! give_rose
За прегледите напълно те разбирам /от вчера/, но няма начин ... най-важното е бебоците да са добре!!!На мен честно казано ми идваше да я ритна докторката ... blush  Целувки и прегръдки от моята на твоята пупичка! girl_wink
Катенце, погали този малък шампион от нас! chee
valka27, честита покупка и недей да криеш коремчето, а го носи и го показвай с гордост! give_rose blum
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: април 20, 2010, 12:40:50 »

Инка-Маслинка,много е стресиращо,това,което ти се е случило,радвам се,че сега сте по-добре с бебето,дано от тук нататък всичко да е наред  give_rose
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: април 20, 2010, 13:23:55 »

Инка-Маслинка, защо се наложи лежането в болница, контракциите ли бяха силни?
Радвам се, че всичко е преминало и сега спокойно се наслаждаваш на ритничетата на бебка.  Bravo
КатиНка, той много голям върви вашия юнак, браво, все така да продължава. Той и нашия все върви две седмици напред, но чак средата на другата седмица ще видим колко е пораснал.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: април 20, 2010, 13:28:22 »

Инка, незнам какво е наложило влизането в болница но се радвам че сте добре и всичко е наред вече! Не се шашкай и гледай винаги, ама винаги в какъвто и да е момент да си позтивно настоена , каквото и да чуваш по болниците се абстрахираи и знай, че при теб няма да е така.
Силни гушки от мен  smile
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: април 20, 2010, 14:02:33 »

Инка, силно стискам палци повече да нямаш и секунда повод за притеснения докрая good Почивай повече и бъди позитивна give_rose give_rose give_rose
Целувки heart
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: април 20, 2010, 14:51:19 »

Инка , радвам се че вече всичко е наред  good
Незнам какъв точно е бил проблема, ако не ти е тежко да разкажеш , ще се радвам да споделиш какво е довело до настаняването в болница  smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: април 20, 2010, 15:57:42 »

Много ви благодаря момичета за милите думи! give_rose give_rose give_rose Аз съм сигурна че можеше и без болница, а на хапчета и лежане вкъщи, но явно док реши да се презастрахова! В четвъртък по обяд както се прибирах от обяд без да съм ходила много или нещо да съм вдигала получих силни болки /и предния ден ги имах същите, но не им указах нужното значение/ ниско долу между краката-като прерязвания и изведнъж нещо потече-все едно се напишках-дънки всичко мокро, но само горе надолу не слезе и аз се изплаших да не са околоплодните води! Така или иначе не се установи какво потече! А иначе явно от доста време си имам контракции безболезнени-корема като стана да ходя ми става твърд като камък даже на прегледа вчера се видя веднага как се стяга и ми казаха на медицински какво е но не запомнох  blush Аз и в момента дори и като лежа имам такива срязвания-казах за тях но ми отговориха че е нормално-разширявал се таза! ама дали е нормално толкова често и то в 6-ия crazy
Установи се най-важното на прегледа че бебка си имаше достатъчно води и си правеше неините гмуркания безпроблемно, което за мен беше най-важното! danceg
« Последна редакция: април 20, 2010, 16:05:40 от Инка-маслинка » Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: април 20, 2010, 16:09:37 »

А разкритие имаше ли?
За контракциите подготвителните - нормално е  Wink
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: април 20, 2010, 16:20:52 »

Еми в интерес на истината за разкритие ако говорим за отворена шийка на матката-да гледаха ме!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: април 20, 2010, 16:23:44 »

Инка, аз тръгнах да пиша одеве ама се отказах ама ще си кажа де.
Възможно ли е да те е ритнала бебка и да си се изтървала просто неусетно, в моята книга пишеше че може да се изтръвеш.
Как не могат да обяснят каквое потекло  crazy
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: април 20, 2010, 16:24:57 »

Милата, дано не се повтори повече, а ти си почивай и пази бебка. Аз мисля, че не е било излишно настаняването ти в болницата - по-добре да ти обърнат внимание и да те наблюдават отколкото от пренебрежение да стане някоя беля. А и системи са ти включвали. Стискам палци нататък да ти е по-леко!  smile
Активен
leni_beni_

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: април 20, 2010, 16:26:05 »

А за контракциите пиеш ли нещо сега?  Какво ти изписаха?

И аз съм чела на много места, че е нормално да се случва това (изпускането )
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: април 20, 2010, 16:38:22 »

еми не ме е риткала беба досега чак толкова че да се изпусна-още е много малка, а щях да разбера, че е тя! Не усетих никаква болка когато потече!
Сега съм на Нутримаг 2х1 и казаха ако пътувам преди път да изпия но-шпа и усетяли болки пак но-шпа! Друго засега не!
Активен
eliss
Професор
Публикации: 376

« Отговор #58 -: април 21, 2010, 08:20:58 »

Инка, наистина е неприятно че се е наложило да влезеш в болница, но важното е че сте добре и че са наред нещата. Успокой се и мисли положително, всичко ще е наред. give_rose
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: април 21, 2010, 09:06:16 »

Инка, почивай си повече и си мисли само положителни неща! Важното е, че си била под лекарски контрол и ситуацията е овладяна, сега случай какво ти казва Док и всичко ще се нареди. И най-важното е, че и двете с бебка сте добре. Всичко ще е наред до края, миличка, горе главата!  give_rose
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: