Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 29, 2024, 14:08:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 " (Прочетена 105296 пъти)
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
Отг: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "
«
Отговор #30 -:
април 18, 2010, 13:20:15 »
о
тносно дозата на магнерича,която ти е изписъл гинеколога, тя не е насочена срещу контракции , а срещу магнезиевият дефицит,предотвратявайки го вероятността от контракции е сведена до минимум затова той ти е предписал толкова ниска доза ,защото нямаш и за да нямаш...
Относно железния препарат задължително между приема му и този на магнерича трябва да има поне 2 часа интервал в противен случай се нарушава усвояването му..
Фолиевата киселина спокойно можеш да я спреш щом приемаш и пренатал просто е излишно и ненужно в този случай..
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1031
«
Отговор #31 -:
април 18, 2010, 13:33:01 »
liva82, много ти благодаря, ето че досега съм пила погрешно - аз досега съм изпила само две ампули желязо, но ги пиех сутрин заедно с първото хапче магнерич. За следващия път ще знам. Магнезиев дефицит се установява от кръвните изследвания, нали
?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #32 -:
април 18, 2010, 15:03:26 »
по
принцип да...може да се изследва,но нуждите от магнезий са два пъти по високи при бременните това също трябва да се има в предвид...а тези ампули те не са моного качествени заедно с тотхемата..аз лекувах една моя пациентка с тях и трябва да ти кажа понеже през ден и следях желязото почти не беше се мръднало, след като я сложих на ферофолгамма и се повишиха стойностите..
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #33 -:
април 19, 2010, 11:45:46 »
Ето ме и мен, връщам се от среща с бебо /ЖК/
Както почти всеки път, първото нещо, на което се натъкваме от ехографа, са неговите прелести
Обърнат с главата надолу, гръбчето е в дясно, едно колянце се показваше на пъпа ми
И като стигнахме до мерките и теглилките, все ни иненадва
младежа все така си върви две седмици напред и според док, ще се раждаме по-рано
Вече е 1,800 кг и 35 см., което означава, че за месец е сложил 800 грама .... и според неговите размери, не съм 29г.с., а 31г.с.
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #34 -:
април 19, 2010, 12:30:40 »
Ехеее, браво Катинка
Хубави новинкииии
И колко бързо расте мъничето
Значи няма да е срамежливко като нас
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #35 -:
април 19, 2010, 13:10:21 »
Хе хе, и нашият не е срамежливец
. Последният път док казва "Я да му снимам пишката да си я имате", и като разказвахме на нашите, баща ми вика "Аа, тая снимка на мене я дайте"
- щото си има вече две внучки и е много доволен, че и мъжко попълнение ще има
.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
«
Отговор #36 -:
април 19, 2010, 14:24:50 »
Еее,браво Катинка за хубавите новини
И аз току-що се връщам от ЖК,ние пък,както отначало си вървим ама точно по седмици,сега бебчето тежи 501гр.,всичко си е наред,интересното беше,че и нашето момченце изобщо не се крие,даже докторката наблегна точно на тази част,заради таткото,че беше с мен днес,много хубаво се виждаше хахахах
Активен
Вероника
«
Отговор #37 -:
април 19, 2010, 14:57:18 »
Хехехеех,
Катееее
колко хубави новини около срешата с бебко. И ГАби такам от 4 месец от както я видяхме че е мома всеки път като се гледахме на видеозон заставаше така че да е види ясно че е мома -не се е крила грам, което е хубаво защото поне си сигурен в това. ЗА мерките и по-ранното излизане -позната работа. Тия бебчовци взеха много да напират да излизат и да растат бързо, бързо еей опасни са.
Радвам се много за вас Катеее
Активен
КатиНка
«
Отговор #38 -:
април 19, 2010, 15:08:15 »
krisssy
, Супер вървите, както си трябва
Хихи, а татковците са много интересни на тези прегледи, на нашия повече му се радвам на реакциите докато гледа екрана
Вероника
мерсиииии
Док одеве ми каза като почнем да си говорим, да му казвам да не бърза толкова много и аз така и правя. Толкова да ми харесва датата за термин 1 юли, че все ми се иска наистина да си падне на нея, ама каквото малчо реши
rozovka
, хубав спомен са ви щракнали
Аз пропуснах да напиша, че съм +2,5кг за един месец
Кръвното все така ниско върви, но другите резултатаи са ОК. Следващата седмица ще ходя на Отворени врати в Шейново и ако някой има желание, /понеже бях записала две имена, а втория човек няма да дойде/ може да дойде с мен.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
http://www.panoramio.com/user/3830585
«
Отговор #39 -:
април 19, 2010, 15:37:31 »
КатиНка
,
rozovka
, браво на вас момичета... така като ви чета и аз искам вече да знам пола, аз като една от последните в тази тема ще трябва да се въоръжа с търпение.Записах си час за фетална морфология за 29.04, дано тогава се покаже.И се чудя дали направя още едно БХС, уж всичко е наред, но знам ли...за всеки случай... първото го правих в 13г.с.
Малко
но да се похваля, днес случайно в едно магазинче си харесах едни панталони, спортни, с ластик , абе точно бременлийски , само 22лв, не се удържах и ги взех...и една блузка, дето да покаже коремчето, че то аз така го маскирам, че никой не подозира
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510
Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!
«
Отговор #40 -:
април 20, 2010, 07:58:03 »
Здравейте сладуранки
Кати браво на вашия младеж и не се трвожи за по-ранното раждане, важното е всичко да е наред
Валка и аз си бях харесала едни такива панталони с ластик ама реших че не стават за работа
иначе са много удобни!
Аз вчера получих болки в корема и ми беше станал твърд ( така и не разбрах това дали е от тези подготвителни контракции или не ) пих нош-па и полежах и ми мина
Активен
eliss
Професор
«
Отговор #41 -:
април 20, 2010, 08:32:53 »
Здравейте бъдещи мамчета, поздравления на Катинка и Криси за хубавите новини относно бебчетата. Да се отчета и аз след вчерашния преглед.Бебка си е добре, расте си, станала е 400 грама, обаче наистина имам контракции, включително и в момента на прегледа имах, макар да не я усещах. Според доктора тези контракции не са опасни засега, но изписания магнезий трябва да си го пия редовно без да си правя експерименти, за да не стане някоя беля и да почивам много.Аз вече не си и помислям да го спирам де, дано само всичко е наред, че като се замисля още доста време има до края.
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #42 -:
април 20, 2010, 10:56:14 »
Кате и Криси
много се радвам за вас момичета и за хубавите новини покрай вашите бебчета! Целувки по пупите!
Новините покрай мен от около седмица не са от най-хубавите
-наложи се да ме вкарат в четвъртък по спешност в болница-много се изплаших, звъннах на акушерката от жк и тя веднага каза да отивам в първата болница в спешния им кабинет и да ме прегледат! Междувременно звъннах на доки която ще ме изражда и тя ме прати директно в спешния кабинет за преглед-беше един малък ад обстойния преглед /то не беше бъркате, ровене, видеозон, бях и като на разпит, а докторката от спешния ми каза че нямала време за мен-трябвало да дойда сутринта, защо идвам чак сега P- Обиколих половината болница от кабинет на кабинет от етаж на етаж (-видях и чух какво ли не по време на обиколката-това ме депресира ужасно-почнаха едни сълзи /представях си какво ли не/
! Най-накрая се обадиха на моя док и тя каза да ме приемат-това ме срина още повече! 4-те нощи бяха като малък ад за мен- в 6, 14 и 22ч на инжекции, през другото време бях на хапчета, и от време на време на системи! чаках с нетърпение понеделника за да мине голяма визитация и да ме изпишат и дочаках! После се започна наново с прегледите!
Важното че всичко приклчи добре и бебка сега ритка неудържимо!
Искам да благодаря на Деската и на Катето че бяха до мен в този момент!
И разбрах че ако влезеш в болница трябва да боравиш с имена иначе никой няма да ти обърне внимание!
Целувки на всички пупи!
Активен
КатиНка
«
Отговор #43 -:
април 20, 2010, 11:05:03 »
Инка-маслинка
, с теб сме, знаеш
Важното е, че бебка и ти сте добре, щом и неудържимо е почнала да ритка, значи е в невероятна форма, което много се радвам да прочета
eliss
, браво и на вас, расте си бебка
За контракциите няма да се шашкате /cvety_p/, нормално е да има подготвителни, стига да не са болезнени и да не са на често, приемето го като част от програмата
valka27
, честита бременлийска покупка
Къде го намери на тази цена?
Вчера си извадих летния гардероб и от цял куп дрехи, останаха 5 неща и то такива, които мога да нося само вкъщи и една рокличка за навън
Ще трябва да потърся нещо за топлите дни на май и юни.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #44 -:
април 20, 2010, 11:21:41 »
Оо, Инка, много съжалявам за това, което е трябвало да преживееш! Слава Богу, че вече сте добре! Пази се много, почивай си, чети и си мисли положителни неща! С теб сме, знаеш!
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
23
Нагоре