Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 01, 2025, 07:58:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "  (Прочетена 105404 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: май 11, 2010, 09:06:31 »

Привет и от мен! Току-що се връщам от жк, на която бяхме с Валката, но за съжаление за последен път се засичаме, от другия път се разминаваме заради 45-дневния болничен преди раждането!  sad Иначе бебка е ок-според нормите сме, рита, скача, голяма акробатка е, измериха ни тоновете и сме много хепи!  yahoo Другия понеделник сме на консултация при доки, която ще ме изражда-да видим какво ще каже! Иначе не ми казаха колко тежим, а и аз не попитах та ще оставя въпросителната за понеделник!  smile
Гледам напредвате с покупките момичета - а и като гледам леглата са на дневен ред - ето и аз на какви моделчета съм се спряла засега http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/53_259/products_id/7255
http://family-bg.com/prX_3323.htm, сега се оглеждаме за количка, в парка на разходка само това гледам, и вече сме набелязали няколко моделчета!  smile Надявам се и скоро да се сдобием с такава!  blum
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: май 11, 2010, 11:19:22 »

здравейте момичета и от мен smile
аз да ви кажа напоследък бебка е мн кротка, рита само когато съм в легнало положение, иначе мн рядко се обажда..  sad
ние с покупките сме доста назад, но понеже братовчедка ми ще ми дава доста неща и аз изчаквам...
време е да отида да видя какво ще си взимам оттам и да се ориентираме....  girl_wink
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: май 11, 2010, 13:12:03 »

Tongue Върнах се от консултацията, ама имаше много бременлинки и докито ме претупа. Както и очаквах не ме гледа на ехограф, но утре сигурно ще ида при другия pardon Прави ми обичайните неща - кръвно, килца, мери ми корема. Като му казах, че ме боли горе в дясно той вика че било нормално,ммм много странно.Не ме боли като притискане, ами при допир...ще питам и другия доктор.
А в момента корема ми е заел много смешна форма. Не стига че е остър, ами сега острото е на една страна laugh Бебока ми се дупи сигурно blum
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: май 11, 2010, 22:50:13 »

mi6kata_85 , и моя корем постоянно заема супер странни форми или по-скоро все има някакви подутинки- я дупенце, я краче ,което се подава.Даже понякога е толкова изпъкнало,че имам чуство че всеки момент ще излезе през кожата sarcastic А относно легълцага на мен и двете които си показала ми харесват,но не мога да те посъветвам кое е по-добре.И ние като избирахме доста се чудих дали да имат функция люлка или не.Може би в темата за покупките някои мами с опит да кажат кое е по-удобно. smile
Момичета да ви питам нещо,от 2 -3 седмици ми сълзят гърдите.Много малки капчици остават по тенисните ми.Мислите ли ,че е нормално?Все пак има още 8 седмици до раждането и ми се вижда доста рано pardon
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: май 12, 2010, 06:48:00 »

Нормално е да сълзят.Дано това да е знак,че ще имаш кърма.
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #155 -: май 12, 2010, 07:57:49 »

matsinka, и аз имам сълзене от два дни и това доста ме учуди, но ме учудва повече факта, че сълзенето, което забелязвам е само от дясната гърда.
kali_gali, възможно ли просто да не забелязвам сълзенето от другата гърда? Възможно ли е сълзенето да е само от едната гърда? huhhuh.gif
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #156 -: май 12, 2010, 13:14:36 »

Милички моето сълзене започна от 22-ра седмица, а сега направи си текат! Не се притеснявайте напълно нормално е! Днес ни пристигнаха леглото и повивалника нашата стая е напълно готова вече много си ми харесва!
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #157 -: май 12, 2010, 15:41:25 »

Момичета, не съм ви чела, извинявам се ... по-късно ще наваксам с новините около вас give_rose но исках да пусна нещо интересно за бъдещите мами от София. Организатор са Ла Лече Лига. За сега имат една лекция за София за месец май.

"В София през май ще има допълваща лекция на 16.05.2010 от 10:30 часа на тема "Изкуството на раждането". Мястото е кв. Редута, ул. Плачковски манастир, N 12, "Тук-таме"."

Ако има желаещи, хайде да отидем заедно  cap
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: май 12, 2010, 15:52:17 »

Кате, аз съм за good Ако не успея да се откъсна от малчугански, най-много да взема и него барабар с баща му blum, той и без това идваше на всякъде с мен с предишната ми бременност pardon
Само ще се доуточним сутринта на 16-ти, че отсега ми е трудно да кажа поради гореспоментите обективни причини  Girl_hide blush
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #159 -: май 13, 2010, 11:17:43 »

Майче, ще бъде много готино, ако успееш да дойдеш, аз също ще идвам  good.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: май 13, 2010, 15:30:59 »

Здравейте мамчета smile аз не се разписвам често понеже съм добре и няма нищо ново покрай нас..
Искам да ви попитам един въпрос, може и да ви се стори глупав но все пак да си питам аз: тъй като в темата ще сме все с летни бебчета- с какво мислите да завивате бебчетата в началото? Одеалца, олекотени завивки, няма ли да им е топло ?  crazy изобщо нямам идея какво да купуваме...естествено че ще купим и от двете за по-нататък, но от самото начало ????  crazy  
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: май 13, 2010, 16:07:34 »

Аз си мисля, че и едно чершафче ще свърши работа или от тези поларените одеалца, ние имаме 3-4. Все пак тогава ще са големи жеги. Даже ние сме купили само бодита с къс ръкав и чорапки и мисля така да се обличаме  blush
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: май 13, 2010, 17:40:42 »

kali_gali , дано наистина си права и това да е знак.
loni6666 и при мен е само от дясната и мен също ме учудва,че е само от едната или поне предимно (ако не съм забелязала,но едва ли) от едната.
 cvety_p и според мен едно чаршавче или тънка пеленка са достатачни.
Макар,че тук препоръчват бебетата да спят само с боди или пижамка и пъхнати в спален сак- този е за новородено и стига до гърдичките,т.е. само ръчичките са навън а този е следващия които се ползва.
    Ние взехме и от двата ,защото за в началото не било добре да се ползва олекотена завивка,за да не се задушат маниците.Поне това ни казаха  pardon
« Последна редакция: май 13, 2010, 17:44:56 от matsinka » Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #163 -: май 13, 2010, 22:45:57 »

Аз се ръководех от принципа топло ли ми е на мен и на бебето му е топло, но понеже е много нежничко в началото 0-3м слагах по едно леко одеалце.Имахме и сакчетата но не търпеше в тях Мисълта ми беше , че е по добре бебчето да спи на по хладно около 18С  ние поне така се чувствахме много добре , а и зимно бебе да е температурата в къщата е около 21-22С  и ако те завият и с олекотена завивка .... при нас поне не вървеше. И така с две думи за лятото -пижамка от тези целите с крачета + памучна пелена,памучно одалце , за зимата - боди + пижамка пак целичка и по дебело поларено одеяло.Успех все пак си зависи от географските ширини !
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: май 14, 2010, 09:30:02 »

Привет и от нас give_rose

Калоян се роди на 5-ти юли - в най-големите жеги: та първия месец и половина спеше с тънко памучно боди с дълго ръкавче и крачолчета, завит с памучно одеалце. Първата зима изкара с цяла пижамка (дълъг ръкав и крачолчета, но от по-плътния памук) и завит с олекотена завивка. Т. в стаята винаги гледам да я поддържам около 19-21 градуса, като не ползвам климатик в спалнята, а лятото спим на отворена балконска врата. Миналото лято, когато вечебеше на годинка, а и за сегашното - съм купила от тънките бодита с късо ръкавче и късо крачолче и спим само по чаршафче.

Аз да се отчета: вчера бяхме на док. (този, при когото живот и здраве ще раждам): всичко е ОК, расте си бебешора (почти 700 гр. е) , но за съжаление включхме и ново лекарсто за контракциите ми, защото не само че не намаляха от досегашната терапия, но и онзи ден имах такава криза, че бях на крачка да отида в спешното diablo Пила ли е някоя от вас Нифедипин? Аз днес съм и на ФМ при Марков, та и с него ще се консултирам, защото ми каза, че ако продължаваме така - няма да ми позволи да пътувам другия месец за моренцето - а аз вече съм купила и самолетните билети cray

Другата ми дилема е какво да правим със стволовите клетки crazy На Калоян му замразихме и при тъканна съвместмост могат да се използват и от братче и сестриче. Въпросът е, какви са шансовете двете деца да имат тъканна съвместимост, при положение, че и тримата сме с еднаква кръвна група - А+ girl_impossible Та така...

След ФМ пак ще драсна един-два реда tease

Целувки на коремчетата и се наслдете на прекрасния слънчев ден днес give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: