Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 01, 2025, 07:54:42
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 " (Прочетена 105398 пъти)
krisssy
Сватбен ГУРУ
Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера
Отг: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 7 "
«
Отговор #135 -:
май 04, 2010, 21:04:39 »
Здравейте и от мен и аз отдавна не съм се разписвала,бяхме кумове в събота и оттогава не мога да се осъзная още,след сватбата за пръв път ми оттекоха краката,много е неприятно,бяха станали на бухтички.Правих си пълна кръвна картина,хемоглобинът ми е малко нисък-109,но док каза,че е нормално при бременните да пада още даже,каза ми нещо да дъвча сутрин и вечер,но аз му забравих името,понеже хич не обичам да гълтам допълнително химии,не съм го взимала и си правя отвара от коприва,от нея се покачва хемоглобина.
А за схващането на прасците,при мен започна от преди два месеца,особено нощем,но както е казала малинката,като си изпънеш крака в контра-шпиц веднага отпуска,аз вече инстинктивно го правя.
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #136 -:
май 04, 2010, 22:25:27 »
Не се тревожете излишно момичета , като му доиде времето докторите си знаят работата всичко е въпрос на организъм и индивидуалност.Майка ми която никак не е дребна жена ме е родила 2 800 и то с голям зор , за сметка на това стринка ми която е кинта и петдесет е родила 4 500 бебе и то седалищно много бързо и лесно ....така че спокоино
Активен
Ani
Професор
«
Отговор #137 -:
май 07, 2010, 13:18:33 »
Ехо, сладки мамита къде сте, как сте, слушат ли тумбетата
Да побутнем малко темичката, аз чакам с нетърпение прегледа си друтгата седмица
Преди това ми предстоят обичайните кръв и урина-дано и този път всичко да бъде наред
Иначе с малката се риткаме постоянно, толкова е енергична, а и явно вече почва да й става тесничко, защото като тръгне да се мести и целият ми корем се избабанчва и започват да плуват хълмчета
Таткото постоянно ни се смее.Снощи даже се опитах да запиша клипче, ама тя дамата май усети и като се кротна та цяла нощ не мръдна
Не зная въобразявам ли си,но нали пише,че вече чували, като звънне алармата сутрин и тя като по часовник вземе да се разбуди и започне да си прави упражненията
изпащаме таткото на работа и пак заспива
И както
Vessi
казва, не се притеснявайте - важното е бебчовците да са здрави като се родят
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #138 -:
май 07, 2010, 22:36:02 »
Вярно е, че напоследък нещо много тихо стана в нашата темичка. Включвам се, за да ви разкажа какви странни неща прави бебо тази седмица. Не просто рита, а рита, когато поставя нещо на корема си - точно на мястото, където е предметът
. Особено го дразни клавиатурата и сякаш се опитва да я избута
. А тази сутрин маминото диване щеше да обърне чашата с кафето ми
. Изглежда му е още широко вътре щом си рита така успешно във всички части на корема ми.
Лека вечер на всички мамита!
Активен
_matilda_
Ентусиаст
Публикации: 50
«
Отговор #139 -:
май 08, 2010, 19:54:16 »
Да взема и аз да се поразпиша малко, че доста време стана да не съм се отчела. Ами и аз съм си добре. Ритка си бебо вече много усърдно. Корема ми заема много странни форми
Другата седмица съм на консултации и тогава ще кажа и повече. Аз сега нещо нямам много време. Много работа ми се струпа, изпити и сватба. Леле, три дини под една мишници съм надигнала и просто ще изкрейзам вече. Но пък е весело.....
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681
«
Отговор #140 -:
май 09, 2010, 10:15:26 »
Ето ме и мен!
Ние сме добре, опитваме се да деформираме корема на мама от ритници.
Чак след 1 седмица съм на консултация, но тогава за първи път ще мерим и тонове. Вече по-голямата част от покупките са направени, сглобихме и детската стая. Стана много красива и само там си висим с бъдещия татко. Остана fine tuning-а - пердета, обиколници за кошарата, килимче, но още не съм си харесала. Радвам се, че по-големите неща ги свършихме, защото започна да ми натежава и в края на деня доста ме болят стъпалата и глезените. Ама и аз не се пазя изобщо де.
Имам чувството, че ми се е смъкнал свода на краката от тежестта, може би ще си купя ортопедични подметки. Някой има ли такъв проблем?
Целувки на всички тумбачета!
«
Последна редакция: май 09, 2010, 10:17:00 от Scarlett
»
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #141 -:
май 10, 2010, 06:43:40 »
Руми,аз имах този проблем с първата бременност.Купи си ортопедични чехли и стелки.Аз ходя с ортопедични само в къщи,и ми помага.Буз тях ако ходя няколко дни и става страшно-много боли.
Хайде чакаме новини от консултацията.
Дай да я видиме тази стая и ние де,няма само вие с бъдещия татко да и се радвате.
«
Последна редакция: май 10, 2010, 06:45:32 от kali_gali
»
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #142 -:
май 10, 2010, 10:01:16 »
Кали, благодаря ти много, тъкмо да не се притеснявам, че само аз съм се сбъркала нещо. Още днес ще си купя ортопедични стелки. А стаята още малко ще ви поизмъча, докато я покажа, тъкмо да я доукрасим.
Аз от другата седмица вече ще съм в отпуска, така че ще се радвам да се видим на по кафенце с теб и сладките ти дечица.
Активен
КатиНка
«
Отговор #143 -:
май 10, 2010, 10:05:26 »
Хей, вземете ме и мен
от понеделник и аз съм фрииииии
Тази седмица ми е последна в офиса и вече планирам как да си уплътнявам дните преди срещата с бебо
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #144 -:
май 10, 2010, 13:03:56 »
Oooo, КатиНка, договорились както се казва
А ти ходила ли си вече на лекции за бъдещи родители, защото си търся компания. Аз досега не съм ходила, че повечето ги правят през работно време, но в оставащите седмици мисля да наваксам.
Активен
КатиНка
«
Отговор #145 -:
май 10, 2010, 13:27:55 »
Не съм още, но се глася и аз да посещавам такива лекции
Първата по план е сега в петък в ЦУМ от 10.30ч. при д-р Татяна Ралчева, педиатър, Национално сдружение на педиатрите специалисти от извънболничната помощ, ще представи темата “Захранване на кърмачето. Най-чести грешки и проблеми”. Ще ми бъде работен ден, но се надявам да успея да отида.
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
май 10, 2010, 13:34:36 »
Ей, супер, тъкмо да разкажеш после как е. То и аз съм се насочила към петъчните лекции в ЦУМ, но живот и здраве от другата седмица ще ги тествам.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
хубавото винаги предстои ...
«
Отговор #147 -:
май 10, 2010, 14:34:48 »
Привет, мили мами и от нас
Scarlett, и аз съм в отбора на падналите сводове по време на бременност и отпреди месец се сдобих с комбинирани ортопедични стелки за двата свода, а както Kali_gali е писала - във вкъщи със специални пантофи
Страхотна работа вършат
.
Иначе, аз днес бях на контролни изследвания на кръвта и урината - да видим утре какви ще са стойностите на хемоглобина
И с нетърпение очаквам петък - тогава съм на ФМ при Марков
Бройте ни и нас за разходки във времето преди 14ч и след 17ч., стига да ви се гледат пакостите на един малък дечко-буболечко
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #148 -:
май 10, 2010, 16:45:43 »
Хаиде и аз да се разпиша .... бебчо си рита не знам дали защото се очаква да е мъжкар но направо ще ме изкорми ако мога така да се изразя
Тиа само се въртеше , но това човече предвещава да е доста палаво ! Иначе ме мъчат зъби .... готвим се за 2 рожден ден на Тити много емоции , избор на торти балони абе забавно е а ако и снега се стопи и времето се оправи всичко ще е като по книга. Цунки по тумбите от нас
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #149 -:
май 11, 2010, 08:59:26 »
Здравейте и от мен...писах, писах и накрая го изтрих без да искам
Днес сме на ЖК и се надявам докито да ни гледа на ехограф. Иначе бебочето си ритка ли ритка, което само може да ме радва...тази сутрин голяма игра падна.
С покупките сме много, много назад....дори нищо не сме купували още. Обикаляме детските магазини и аз си харесвам толкова неща и едвам се сдържам. Тази седмица трябва да поръчаме легълцето, обаче аз още се чудя, защото съм си харесала два варианта
Единя е този
Мони Мини
http://www.mebelikirev.com/legla/index.php
другия е този
Легло-Люлка TRANSFORM
http://www.bertoni-bg.com/index.php?go=categories&p=products&categoryId=6
«
Последна редакция: май 11, 2010, 09:02:00 от mi6kata_85
»
Активен
Страници:
1