Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 15:41:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 171929 пъти)

silvijj
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #30 -: април 16, 2010, 14:54:39 »

бъдещи булки някоя да знае при изнесения ритуал къде се подписва трябва ли да се ходи в ритуалната преден ден , книгата съм чувала че не се изнася как става?
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #31 -: април 17, 2010, 19:47:46 »

Здравейте дами;аз започнах с подготовката днес си купихме покани(цяло чудо) smile пораэгледах и малко рокли и мисля в най скоро време да отида и да пробвам-само дано не остана и аз разочарована smile
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #32 -: април 19, 2010, 07:24:53 »

бъдещи булки някоя да знае при изнесения ритуал къде се подписва трябва ли да се ходи в ритуалната преден ден , книгата съм чувала че не се изнася как става?

Това с книгата не е вярно, ти им казваш къде искаш да е ритуалът и те си правят сметката. Единствено трябва да подадеш молба в общината да ти разрешат за изнесената церемония, но в гражданското ще ти обяснят подробно. Успех!
« Последна редакция: април 19, 2010, 17:36:19 от adi86 » Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: април 20, 2010, 15:17:31 »

Преди час оцеляхме в битката с общината за изнесен ритуал  diablo
Трябва да имате записана дата в гражданското - само дата, без час
После отивате в общината и пишете молба със свободен текст - имената на двата, егн, адрес, телефон и Моля да ни бъде подсигурено длъжностно лице еди къде си, еди кога си - молбата винаги е с рецензия "Да" - просто още една формалност.
След това, като отидете в гражданското 2-3 седмици преди сватбата да занесете декларации, медицински и т.н., т.е. като потвърдите брака, ще ви пратят в общината да си платите 180 лв. И това е  smile
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: април 20, 2010, 15:19:02 »

Това с книгата не е вярно, ти им казваш къде искаш да е ритуалът и те си правят сметката. Единствено трябва да подадеш молба в общината да ти разрешат за изнесената церемония, но в гражданското ще ти обяснят подробно. Успех!
Да, това пропуснах - Ади е права - те си правят сметката, затова му плащаш на длъжностното лице 180 лв все пак smile
Активен
SunnyAngel
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #35 -: април 20, 2010, 17:12:42 »

Момичета, вече съм ОМЪЖЕНА!!! yahoo
Сватбата мина идеално, сякаш като един миг. Сега се чувствам по-щастлива и по-влюбена от всякога. infatuated Това беше най-хубавият ден в животът ми и никога няма да го забравя!  twohearts
Активен
lussii
Любопитен
*

« Отговор #36 -: април 20, 2010, 19:41:33 »

Сватбата мина идеално, сякаш като един миг. Сега се чувствам по-щастлива и по-влюбена от всякога. infatuated Това беше най-хубавият ден в животът ми и никога няма да го забравя!  twohearts
:)ЧЕСТИТОооо....Това е прекрасно :)Пожелавам ви прекрасен;страстен и изпълнен с радост живот.Обичайте се още повече.....
Чакаме снимки и подробности smile
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: април 20, 2010, 22:16:39 »

ЧЕСТИТО!!! Да сте живи и здрави и все така да се обичате   Dance2  !!! И като преминат първите вълнение искаме снимкииии  chee
Още веднъж - честито!
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: април 21, 2010, 09:39:23 »

Честитоо мила.Желая ти цял живот да бъдете толкова щастливи,колкото в деня на сватбата  kiss
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #39 -: април 21, 2010, 10:36:37 »

Честито!  smile Много щастие, любов и безоблачен съвместен живот! Страхотно е, когато всичко минава по план. Най-важното е, че ти си щастлива и доволна!  Bravo
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #40 -: април 21, 2010, 18:57:20 »

честито и от мен мила пойелавам ти всичко най хубаво цялото щастие на земята

момичета от днес почнах работа не е това което исках но поне ми е наблизо и нчма да гонч аштобуси аз това работех не исках това ама пак това почнах явно в днешно време не мойеш да работиш това което искаяш но е по добре отколкото да си стоя в нас
Активен
lussii
Любопитен
*

« Отговор #41 -: април 21, 2010, 21:11:22 »

честито и от мен мила пойелавам ти всичко най хубаво цялото щастие на земята

момичета от днес почнах работа не е това което исках но поне ми е наблизо и нчма да гонч аштобуси аз това работех не исках това ама пак това почнах явно в днешно време не мойеш да работиш това което искаяш но е по добре отколкото да си стоя в нас
Браво мила....важно е че работиш в днешно време(защото малко останаха такива)пък за напред ако изникне :)нещто по добро и сигурно ще се махнеш......
А как е наближаващото  предсватбеното настроение smile
Активен
lussii
Любопитен
*

« Отговор #42 -: април 22, 2010, 21:36:40 »

Момичета мислили сте за подаръци на гостите........някаква идеика да подскажете? smile
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: април 23, 2010, 09:43:34 »

Аз пък измислих прическата, но си чакам булото тази седмица и тогава ще ходя на проба, а грим - сама вкъщи smile

А за подаръци за гостите - мисля да не спазим този явно доста модерен напоследък обичай. Ние сме ходили по доста сватби, но не сме получавали такива, пък и нали на гостите ще им остане поканата, бутониерата, късметчета, снимки.... ще си имат неща за спомен smile
Активен
LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #44 -: април 23, 2010, 18:44:04 »

аз съм на мнение че младоженците получават подаръци а пък за гостите ще остане спомена от купона  снимки и други неща но аз лично не мисля да давам излишни пари за такива неща хайде дами лека вечер и лек уикенд от мен аз отивам да почивам че и утре съм на работа и съм капнала до скоро  give_rose
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: