Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:11:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145224 пъти)

Aleksandriya
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #375 -: март 18, 2011, 14:01:25 »

lunno momiche ,значи цените са горе-долу оеднаквени,и при нас младоженческият апартамент е безплатен в деня на сватбата.
А дали знаеш ориентировачно цените на кувертите в ресторантите.Сигурно и те са приблизително еднакви.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: март 18, 2011, 14:06:34 »

Aleksandriya, права си - и кувертите навсякъде варират между 23-25 лв. Има и ресторанти, като "Капитал" например, където мисля е около 20-21 лв. Навсякъде са почти едни и същи цените (за нощувка и меню) .  pardon Разлика в цената имаше за допълнителните часове - в р-т "Зорница" беше 60 лв. на час, а в р-т "Казанлък" е 100 лв. на час - допълнителен престой (след 12 часа през нощта) .
Навсякъде казват, че е препоръчително след 12 часа (нощес) музиката да се намали значително, но - честно казано - правят компромиси - на нас не ни помрачиха празника със забележки. Само от р-т "Палас" бяха категорични, че след 00:00  часа спират музиката и ориентиран гостите към приключване - това беше причината да се откажем от него (първоначално се бяхме спряли на него, но уви... smile  ).

Aleksandriya
, аз бих те посъветвала да погледнете  хотел "Палас", понеже според мен условията в него са най-добри, а цените са страхотни, когато се възползвате от остъпка.  good
« Последна редакция: март 18, 2011, 14:16:16 от lunno momiche » Активен
Aleksandriya
Новак
*

« Отговор #377 -: март 18, 2011, 19:48:02 »

Палас е на същите собствени ,като на Зорница нали?
Незнам дали ще са съгласни,обаждаха се да потвърдим резервациите в хотела и ние ги потвърдихме,лошо ли мнение имаш за Зорница,четох коментари че условията не отговарят на уговорките,нямало климатици във всички стаи,паднала някаква душ кабина и т.н,чесно да ти кажа притесниме това което прочетох
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: март 18, 2011, 19:59:33 »

Aleksandriya, да, един и същ  е собственикът.
О, НЕ, мила, нямам лошо мнение за "Зорница" - напротив. Но "Палас" е по-луксозен - това имам впредвид. Цената е една и съща (горе-долу), но моят мъж ми е казвал, че "Палас" е много приятно и луксозно място.
Където и да настаните гостите си - вярвам, че ще останат доволни.  good
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 28, 2011, 16:22:17 »

:goody:здравеите мили булки!!!!Коя до къде стигна с подготовката за сватбата???Ние сме до поканите (ве4е са готови)!Аз си имам рокля,обувки ,4анта ,корона,а младоженекът ....тои ни6тооооо :cap:маи маи 6те доиде по га6ти Bravo!
Активен
Mirenka_88
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #380 -: март 31, 2011, 10:36:16 »

Момичета!!!
А на кой диджей се спряхте?
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: март 31, 2011, 19:35:13 »

http://dj-joro-eli.com/contact/index/-Ели и Жоро  Party time music
Активен
Aleksandriya
Новак
*

« Отговор #382 -: април 03, 2011, 00:11:57 »

Има затишие smile
Ние стигнахме до предпечатна подготовка на поканите, общо взето нищо същественно  beating
За рокля изобщо не съм ходила,както и за обувки и т.н.Мотам се оставила съм го за последно  blush
Нашият DJ и водещата ще са от София.
Активен
radost_angelova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #383 -: април 17, 2011, 23:12:35 »

Здравеите , аз се регистрирах днес.Попаднах случаино на форума  преди седмица ,когато  турсих в Гоогле иформациа за Мирослав Коскин.Исками се да ви биах открила по-рано щяхте да сте ми от голиама полза.Нашата сватба ще е на  20 ти авгйст 2011.Проблема при мен е 4е не живея в Булгариа ,но и дванмата сме от Казанлак,затова организациата е малко сложна. На Коледа правихме годеж и още тогава резервирахме ресторант, цурква и фотограф за да се застраховаме по-отрано.Смиатаме да наемем агенциа Деница да ни помага ,но неискам изциало да q вузлагам с пулната организациа.Пурво бихме искали да си спестим ниакои финансови разходи и второ бих искала да сум основна и деистваща час в организациата на нашата сватба и планйването на наи-красивиат ни ден( изклучваики напрежението и ймората от турсенето и отсеиването на идеи и информациа)е забавно и се опитвам да се наслуждавам и да сум оптимистично настроена кум вси4ко :)В началото много се колебаех на коq от двете агенции в Казанлак да се спра,насочели сме се кум Деница ,струва ми се че има повече вузможности и предложениа,прочетох доста добри отзиви за нея ,което ме радва много ,но все още нямам информациа за цените , с които работи ,а все пак това е важно .Ако можете да ми дадете ниакаква информациа или споделите мнение ще се радвам.Сущо така чух се с ,доколкото знам ,двете фирми за видеозаснемане  (Коскин и Надежда видео ) и двете са свободни за нашата дата ,такаче  сега за велик ден ще се срещна с тях и триабва да вземем решение.Всиакакви сувети,препоруки и в впе4етленниа ще са ми много ценни.Благодаря предварително
 Wink

П.С за пурви пут пиша вув форум,изглежда забавно и виарвам че ще ми е от голиама полза give_rose

Кирилицата е задължителна.
« Последна редакция: април 19, 2011, 09:02:18 от Teo » Активен
desito277
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #384 -: април 19, 2011, 03:03:14 »

ХИ,
и аз сам от новите вав форума:)ние са6то правехме годе6 по коледа и запазихме вси4ко,но сега става по- трудно,и интересно:)аз са6то не живэж в балгариа ,и не исакм да използвам агенциж за организацижта,но нжма на4ин,просто ,за6тото нжма как да заангажирам които и да е било в самиж ден на сватбата.аз се спржх на агенциж ралица ,нз за6то,просто така ре6их .сватбата ни е на 11/09/2011 в ресаторант зорница.оператор 6те е на6 познат -Жрослав кова4ев.мн ми е трудно да ре6а какви да са подара4етата за гостите ни,ако имате идеи пи6ете smilesmilesmile

На кирилица!
« Последна редакция: април 19, 2011, 09:01:32 от Teo » Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: април 20, 2011, 21:34:44 »

desito277,radost_angelova Добре дошли  Welcome
radost_angelova    Нашата сватба беше заснета от Коскини,аз съм си с тях от бала  tease Много добри цени,хареса ми,че всички интересни моменти бяха хванати good ,единствено мъжа ми беше разочарован,че форматът не е оптималния възможен,а за Надежда предполагам,че съдейки по по-високите цени ще направят нещата още по-добре,но лично моя съвет е да заложите на професионалните снимки,това е безценно,сигурна съм,че всички минали булки ще потвърдят това,снимките биват разгледани и показвани много пъти повече от видеото Girl_hide Която и от двете фирми да изберете ще останете доволни smile Успех и да разказваш как се движите Сватбаааа
« Последна редакция: април 20, 2011, 21:37:13 от moyra » Активен
radost_angelova
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #386 -: април 21, 2011, 04:21:29 »

Благодаря, moyra!И аз съм на мнение ,че сватбеният фотограф е на първо място.това беше първото нещо ,което резервирахме веднага ,щом решихме да вдигнем сватба.Нашият ще е Влади Балевски,той е от София и твори невроятно красиви неща .Аз дори не държа да има видео,но все пак ...Разгледах снимките в албума ти.Първо поздравления,снимките са прекрасни .Познавам съпруга ти ,бяхме съученици в основното училище,изглеждате страхотно и много влюбени,пожелавам ви да сте много щастливи и честито за хубавото бебче.Нашата сватба си я представям много подобна на вашата...Зорница,СВ.Пропок Илия,и мислим извеждането да е от Чифлик.Аз съм от Казанлък,но идеята в къщи да се събира цялата рода и всеки да идва и да наднича как се приготвям...не ми се нрави и ми е доста изнервящо.Первоначално плана бе всички да са в църквата и аз да отида там ,заедно с шаферките ми и роднини от първа линия,Но роднините бяха потресени,затова решихме Чифлик и да има извеждане  smile,така и аз съм доволна да бъда само с фотографа и шаферките и изцяло да се наслъждажам на подготовката и разкрасяванията.Иначе съм много щастлива,преди дни си купих рокля,и е невероятна щом я обякох едвам се сдържах да не се разплача yahoo утре ще поръчам поканите и ....това е засега
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: април 23, 2011, 19:10:00 »

:welcome-2:radost_angelova, може ли да те попитам кога направи резервациата за Зорница ,4е си имала късмета да си запази6 то4но тази дата???и ние искахме на 20 /09 ,но уви вие сте ни изпреварили angry,но както и да е здраве да е,а къде в 4ужбина сте???ве4е сме няколко булките извън БГ. give_rose
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: април 25, 2011, 22:05:55 »

:welcome-2:radost_angelova, може ли да те попитам кога направи резервациата за Зорница ,4е си имала късмета да си запази6 то4но тази дата???и ние искахме на 20 /09 ,но уви вие сте ни изпреварили angry,но както и да е здраве да е,а къде в 4ужбина сте???ве4е сме няколко булките извън БГ. give_rose

САМО ДА СЕ ПОПРАВЯ 4Е ДАТА Е 20 /08
Активен
Danaya84
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #389 -: май 01, 2011, 23:59:22 »

Aleksandriya

Може ли да ми кажеш колко е минималния куверт който трябва да се поръча за Българан и колко гости трябва да има, за да затворят заведението, защото ми се вижда голямо?
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: