Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 17:34:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част (Прочетена 145391 пъти)
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
Отг: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
«
Отговор #345 -:
февруари 28, 2011, 06:47:03 »
Danaya84
!
Ние миналата година отпазнувахме сватбеното си тържестро в р-т "Казанлък", за който се интересуваш. Бяхме очаровани от обслужване, отношение - от висчко (вкл. и храна - за която питаш - беше много вкусна
- само салатите бяха леко ... повехнали, ако така мога да се изразя - и то определен продукт от тях - краставиците) . Сервитьорите бяха много готини и имаха страхотно отношение към нас и към нашите гости!
Когато проучвахме ресторантите - навсякъде ни казваха, че е препоръчително към 24 часа да приключваме и музиката да бъде значително намалена. Ние бяхме в р-та до към 1:30-2 часа, доколкото си спомням, и никой не ни направи проблем.
Ако нещо друго те интересува - питай.
«
Последна редакция: февруари 28, 2011, 07:39:56 от lunno momiche
»
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #346 -:
февруари 28, 2011, 16:40:38 »
в "Зорница" има място за6тото тази стена която е до дансинга се маха ,но и в хотел Казанлък е 4удесно.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #347 -:
февруари 28, 2011, 19:48:25 »
Добре дошла Danaya84. Лично аз не съм била на сватба в ресторант Казанлък и нищо не мога да ти кажа за персонала и за кухнята. Сватбата на сестра ми беше на Зорница с около 150 човека и ни беше достатъчно широко.Желая ти приятна подготовка за сватбата!
Активен
Danaya84
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #348 -:
февруари 28, 2011, 22:29:51 »
lunno momiche
Това, което казваш звучи добре засега. Аз мисля следващият път като дойда просто да отида там на обяд и да пробвам храната. Ако може няколко въпроса още: За вентилацията- гледам, че е голям ресторант, но все пак има ли добра вентилация, че ще имаме многоооо деца на тържеството? Вашите гости ползвали ли са хотела и какво ще ми кажеш за него?
Иначе вероятно съм си изградила грешна представа за "Зорница" последния път и въобще не съм забелязала стената, за която eli_espaniq говори, щом пък на Деница са били 150 души и е било добре, ние ще сме по-малко. Ще видя пак следващия път. Мислите ли, че той е по-добрия ресторант? И въобще има ли други по-големи ресторанти в града, ако може да ми кажете имена, защото майката на милото не можа да се сети?
И моля ви кажете ми по-нормални хотели, не е задължително да са луксозни, в които да има място за около 70 човека, защото искам всички да са заедно, ако може.
Между другото момичета да ви призная нещо- ходихме до църквата в Шипка и домакинът й каза, че една венчавка там е 1000 лв като това е само ритуала. Допълнително се заплаща за църковно пеене-250 лв (задължително), отделно за камера-250 лв, и за всеки фотоапарат мисля, че беше по 100 лв. Аз съм от Бургас, живея в София и не съм виждала никъде нито една църква с такива цени. Просто ме потресохте, имате сигурно най-скъпата църква в цяла България, а съвсем не свързвам вашия град с някаква снобарщина (даже си мислех, че София е най-зле в това отношение). Честно да ви кажа, вярно е, че един път се жениш, но това на мен ми се струва прекалено. При такива цени къде въобще ще му излезе края? Аз дори си харесах рокля за 480 лв с безплатна чанта и то от Гърция, а да дам 2000 лв за църква ми се струва просто безумно. Съжалявам ако някой се обиди, но наистина ми се вижда адски много.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
«
Отговор #349 -:
февруари 28, 2011, 23:51:25 »
Никой няма да ти се обиди!
Аз съм от Шипка и винаги съм мечтала сватбата ми да е в тази църква, както беше и на сестра ми! Беше страхотна красота и като забият тези кампани просто .... страхотно е! За съжаление на много хора тази сума за венчавка и отделно за снимане е просто космическа! Тези там май не познават парите! Колкото и да съм си мечтала сватбата ми няма да е там, но ще си направя фотосесията там.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #350 -:
март 01, 2011, 10:50:36 »
Danaya84
Здравей, точно църквата която со си избрала, е културно исторически паметник затова са такива цените. В другите църкви са по сто и няколко лева всичкото излиза. Ето снимки на нашата църква, една от най хубавите в Казанлък
http://bulgariaturism.blogspot.com/2010/09/kazanluk-cyrkwa-prorok-ilia.html
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #351 -:
март 01, 2011, 11:15:03 »
Danaya84
, нямаше проблем с вентилацията. Чувствахме се добре, наистина.
Имахме 4 дечица и 2 бременни и всичко беше ок.
Както ние, така и гостите ни от моя страна, ползвахме услугите на хотела ... и там всичко беше добре.
Момичетата на рецепцията бяха много мили също. Аз виждах настаняването на част от гостите. Бяха внимателни и УСМИХНАТИ.
В хотела беше чисто, имаше климатик и е приятно. За млагоженците подаряват като комплимент към тях нощувка в апартамент в хотела.
Можеш да разгледаш подробности и оферти дори в сайта на ресторант/хотел "Казанлък" . Там има примерни менюта, но тогава на мен не ми допаднаха и направихме свое (към цената на менюто има включена нощувка за гостите).
Това, което си замислила, според мен, е най-правилно. Ако имаш възможност - иди просто като гост и пробвай храната, разгледай обстановката и тогава... ще направиш своя избор, който несъмнено ще е най-правилният.
И "Зорница" и "Казанлък" със сигурност могат да поберат над 150 бр. гости, бъди уверена в това.
Страхотен ресторант, подгодящ за такъв тип мероприятия е "Българань", но той е летен и няма да може да се проведе там вашето събитие, ако през месеците, които си посочила.
Спрямо храм-паметника "Рождество Христово" (Шипка) - МНОГО Е КРАСИВ, цени обаче са много високи,м именно защото е национален обект. Но мястото може да бъде ползвано за направата на страхотна фотосесия.
В Казалък има две църкви, обаче, в които венчавката е 150 лв. .
"Свети пророк Илия" мисля е по-предпочитан храм, тъй като е по-светъл (снимките в него стават много красиви), дворът и е много добре поддържан (той също е подходящ за фотосесия).
Ами, ако има още нещо, с което да сме полезни - знаеш.
Сетих се още нещо - питаш за хотели с нормални цени - почти навсякъде цените са едни и същи. Моят съвет е да ангажирате хотела, в чийто ресторант ще е събитието - така ще е най-добре и удобно за самите гости.
А навсякъде, като кажеш,че ще са по-голяма бройка - правят добра отстъпка.
«
Последна редакция: март 01, 2011, 11:25:18 от lunno momiche
»
Активен
Danaya84
Новак
«
Отговор #352 -:
март 03, 2011, 01:45:32 »
Тази църква определено е хубава от линка. Даже много много ми хареса. Да попитам, че вече ще проверяваме за свободни дати: ритуала в ресторанта колко по-скъп е от този в общината? Въобще от къде според вас да се започнат резервациите- от ресторанта ли? Къде е най трудно?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #353 -:
март 03, 2011, 07:17:24 »
Danaya84
, най-важната резервация е тази на ресторанта.
След това спокойно може да се заемете с храм, гражданско и пр. . Много важни са и услугите (фото, видео и dj) - затова бих те посъветвала, след задачата с ресторанта, да се заемеш имнно с въпросните услуги.
Гражданският ритуал струва 32 лв. , където и да го искате.
Не се оскъпява с нищо, в зависимос от мястото на провеждане на церемонията.
«
Последна редакция: март 03, 2011, 07:19:58 от lunno momiche
»
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #354 -:
март 10, 2011, 23:14:07 »
мили дами можете ли да ми дадете инфо за торти в Казанлък???
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #355 -:
март 11, 2011, 10:30:51 »
eli_espaniq
, май почти всички сме били с торти от Ивет. Аз лично съм много доволна. Иначе, ги обикалях и другите в процеса на проучване, в Жулиета (другия по-известен цех) не изнервиха с отношението си като отидох и затова не се върнах там - но аз съм си малко така, и страхотни торти да правят, ако не издразни нещо, край
В Хавай ми бяха казали, че са им буквално замразени тортите и се отказах. Ходих и в още една сладкарница - някъде около Хавай беше, но убии ме не се сещам как се казва. Те пък правеха тортите в Сопот, ако не ме лъже паметта и поне 50% от тези, които ми показаха на картинки според мен не бяха правени от тях.
Та, в крайна сметка си харесахме от каталога на Ивет, направо при агентката - за разрязване, пасти със същия вкус за гостите и една страхотна торта-кошница за кумовете. Тя ни ги поръча и уговаря със сладкарницата всичко - на същата цена, както ако са взети от там.
Виждам, че всички сме били на темата за църквата в Шипка - наистина е страхотна, незнам защо имам някаква слабост към нея и аз. Но, Св.Пророк Илия също не е никак лоша, много е светла вътре, няма я тази тягостна атмосфера от някой църкви и поне нашия поп направи ритуала кратък, стегнат и всичко му се разбираше. Беше интересно, и най-важното гостите не успяха да "заспят".
Хубава е и църквата до полицията и много удобна за булките, които се женят в р-т Казанлък, понеже е на няма и 5мин
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #356 -:
март 11, 2011, 17:40:47 »
@}->--благодаря ти bubka ,а знае6 ли кои им е саита?аз потарсих ,но не излиза ни6то!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #357 -:
март 11, 2011, 17:55:49 »
Не се сещам да съм попадала на техен сайт.
(
Това изобщо е голям проблем на повечето услуги в тоя град. Човек се чуди как да ги открие
)
Може, ако успееш да издирш телефон, или да пратиш някой да вземе, да им звъннеш и да помолиш да ти пратят малко снимки на мейла - това ми хрумва на първо четене
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #358 -:
март 15, 2011, 22:34:58 »
:torte:Тортите на Ивет са просто страхотни!!!
Активен
raya_angel
Новак
«
Отговор #359 -:
март 16, 2011, 13:44:52 »
Здравейте девойки,
ако ми позволите и аз да се включа във вашия отбор
датата на нашата сватба е 02.07. 2011. за ресторант сме запазили "Зорница" с изнесен граждански ритуал там в английския двор, а църковния ритуал в Св. Илия. Да кажа малко повече за себе си - при нас с милото нещата се развиха малко на обратно
имаме си вече девойка на 1г 5м
и не знам какво шоу точно ще бъде с нея
ако някой има опит да споделя. за агентка чухме хубави отзиви за Деница, вече се видяхме с нея и на мен ми допадна като идеи и отношение, надявам се да съм доволна и от услугите които ще ползваме. Иначе живеем и работим в София но заради родителите решихме събитието да е в казанлък.
Активен
Страници:
1
...
22
23
[
24
]
25
26
...