Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:38:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145606 пъти)

bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 02, 2011, 17:32:53 »

Деница, сори, чак сега видях, че си писала. Странно ми се вижда това да се навиват от съвета да правят ритуали "менте", ако някой е имал такъв, може да сподели опит. Просто, в Казанлък изнасят книгата без проблем - т.е. правят съвсем реално бракосъчетание в ресторанта или където двойката иска и може би никой не ги е питал за такъв вариант.
В другите градове, където книгата не се изнася, карат двойките да подпишат друг ден - обикновено през седмицата, а след това ритуала менте го организира агенция, приятели ако щеш - общо взето, който си харесат младоженците.

Мисля, че успях да отключа част от албума, че го бях заключила и не можех да го пусна пак - ако искаш погледни, аз нямам идея как се казва жената. На нас агенцията ни я уреди и уговори, ние май само платихме в седмицата преди сватбата още 30лв, освени първите 30, които са за това, че е изнесен ритуала. Нещо такова ми се върти в главата.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**
Публикации: 110

« Отговор #316 -: февруари 02, 2011, 18:31:38 »

Ами аз не искам истински ритуал, ние ще подписваме тук. Надявам се да няма проблеми.  smile
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 02, 2011, 18:36:33 »

bubka мосля 4е агенциата си е взела процент от вас ,понеже аз си глася сватбата сама и знам 4е струва 35 лв. да доидат за изнесеният ритуал.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #318 -: февруари 02, 2011, 18:56:15 »

Сестра ми сега се обади на агенцията и казаха,че вече го правили. Ходели и правили ритуалите по ресторантите и правили и фълшиви.Май казали,че ритуалната била в ремонт.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #319 -: февруари 03, 2011, 09:17:31 »

bubka разгледах албума.  smile Хубажа сватба и хубави снимки.Много ми хареса и ритуала на терасата на ресторанта.И аз мисля´ да е там.
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #320 -: февруари 03, 2011, 10:26:23 »

bubke страхотни снимки, много красива сватба... Bravo А и никнейма си ти ходи точно ,,бубка,,  good
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 03, 2011, 11:25:05 »

Дами, хелп! С кого трябва да се свържа за ритуала по сключване на граждански брак, който при нас ще е само за пред гостите в ресторанта щото ние ще подписваме тук? Имате ли телефон? Аз направо блокирах и даже в нета нищо не намирам.  mega_chok  stupid stupid

Сега чак виждам, че сте се активизирали....На всички бъдещи булки лека подготовка  give_rose
Та да се изкажа по въпроса...Сестра ми бяха с ритуал менте, понеже преди това бяха подписали в Лондон. Бракосъчета ги една руса мацка(ако не се лъжа същата беше и на бубка на сватбата) от агенцията. Преди това обаче, този чуждият брак трябва да се легализира в България. Та като ви бракосъчетаят там където сте решили, трябва да си извадите апостил и с него да отидете в общината в Казанлък, където да ви впишат в книгата, ако все пак искате брака да ви е легален и в България. Нямам представа как би станало да ви оженят на майтап, ако не искате да се легализира брака ви от чужбина в България...
Успех
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: февруари 03, 2011, 11:38:34 »

Здравейте на всички!
Извинявам се, че така се намесвам в темата Ви, но искам само да споделя опит. Имах сватба, чиято организация бях поела от самото й начало. Младоженците живеят в Германия и реално там си сключиха граждански брак. Тук в България и по точно в Стара Загора се състоя сватбеното тържество. Но идеята ни беше да направим такъв ритуал по подписване в залата на ресторанта. Заинтересувах се в общината и поисках да запазим час за изнесен ритуал...... при което имахме отказ. Защото ние искахме само да е като театър за роднините, които не са били на подписването в Германия. И така, по този начин не се състоя събитието, а си извикахме човек от Драматичен театър Стара Загора и направихме страхотна постановка, ако мога така да го нарека. Нямаше нищо общо с това в ритуална зала.....като замисъл.
Надявам се да съм била полезна....
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 03, 2011, 11:50:12 »

Да и аз това имам предвид, ако брака е нелегален в България, не знам дали ще стане. Но ако се легализира в общината преди това няма проблем...поне при нас нямаше.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #324 -: февруари 03, 2011, 13:53:37 »

Бракът е легален в България. Също ако подпиша в България и се върна тук пак ще е легален. Аз така или иначе мисля да си вадя български акт за сключен граждански брак,за да мога да нося фамилията на съпруга си. По холандското законодателство само я ползвам и моминското ми име не се променя, което не харесвам.  Имам план да го превеждам и да го обявя в гражданското. В Казанлък правят в момента ритуалите навсякъде,защото ритуалната зала е в ремонт. Тази от агенцията каза,че и такъв менте ще ми направят. В крайна сметка от агенцията ми казаха,че ще ми намерят човек (който между другото също е длъжностно лице) и тя ще ни направи ритуала менте.
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 08, 2011, 13:21:02 »

offer :weddingday:имаме си ве4е и пръстен4ета!!!!
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #326 -: февруари 08, 2011, 14:05:36 »

Бравооооо! Аз жестоко изоставам а съм преди теб......  angry
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 08, 2011, 15:55:03 »

Дени спокоино вси4ко 6те се нареди,само бъди спокоина  give_rose.Аз парвият месец като ре6ихме ,4е 6те се женим бях пред нервна криза ,но вси4ко се нарежда малко по малко. girl_wink
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #328 -: февруари 08, 2011, 19:46:59 »

Ами то ние преди месец някъде решихме и аз сега съм се хукнала с главата напред и откачам.  diablo И после си викам СПОКОЙНО ИМАШ 6 МЕСЕЦА!!!
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 10, 2011, 17:27:08 »

:girl_impossible:аз за6то не мога да си направя ли4на галерия???дава ми гре6ка в сървъра???и в помо6т не мога да вляза Girl_hide!
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: