Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 17:29:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145381 пъти)

Denitsa_Holland
Ентусиаст
**
Публикации: 110

« Отговор #270 -: януари 24, 2011, 22:43:25 »

Йонко Русев ни е фотограф. Момчил ни е ди джей. За операторите не знам имена, знам,че бяха на сватбата на сестра ми. Имаш ли идея какви са им цените за прически и грим, заедно с пробите?
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #271 -: януари 25, 2011, 09:59:13 »

Момичета, като ви гледам датите всички са в събота, т.е. защо всички правят сватби в събота , а не в неделя. Мисълта ми е , че съм сигурна ,че ще има свободни ресторанти в неделя примерно за 21.08. Нашата сватба я направихме в неделя и избора ни беше голям ,а избора го правихме месец преди сватбата... smile Пък и събота нали го водят като ,,задушница,, - (ден на починалите). А и нали затова казват ,,сляпата неделя като дойде,,- т.е. сватбите религиозно са приети да се правят в неделя. Оххх напълних ви главите с глупости  tease,просто ви подсещам за още една опция....
 Успех момичета  give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: януари 25, 2011, 10:13:13 »

fashion, повечето хора правят сватбите си в събота, тъй като е по-удобно за гостите им.
Огромна част от сватбите са вечерни. И не е никак удобно да си на вечерна сватба в неделя, на която се предполага, че ще стоиш до ранни зори и в същия ден трябва да идеш на работа. А и когато има гости от друг град, поради същата причина, при тях е дори по-сложно.
Denitsa_Holland, уверена съм, че ще имате страхотни снимки! Йонко е страхотен.  good
Относно цените - за пробен грим в Контеса беше 15 лв., 30 лв. - за сватбения ден.
А прическата при Стенли - пробна беше някаква символична сума, не помня, а официалната беше 50 лв.
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #273 -: януари 25, 2011, 10:36:25 »

Така е лунно момиче, но все пак Казанлък е в централна България и където и да живеят гостите, най-далечното е 3часа път, а като има и осигурен хотел ,мисля че няма проблем. Пък и един ден отпуск не мисля,че ще събори някой. Според мен е важното да определиш дата според твето желание, т.е. да харесваш тази дата , а не според ,,кое ще е най-удобно на гостите,,.  Поне за мен беше така, а най-близките ми гости бяха 3 дни преди сватбата от мерак, и останаха още 2 след нея.  Wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 25, 2011, 10:47:03 »

fashion, права си сама за себе си! smile  give_rose
Аз обаче се чувствах неудобно. Не исках да задължавам с вземане на отпуск, тъй като не всеки може да си го позволи. sad Пък и много си харесвах датичката, нищо, че е в събота, а не в неделя. Wink
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: януари 25, 2011, 12:24:50 »

smile и аз като лунно моми4е предпо4итам сабота по са6тата при4ина ,хората ми са на работа и няма как  pardon
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 25, 2011, 12:29:21 »

а и о6те не6то което се сетих да ви питам какви документи ви искаха от съвета ???искат ли за гражданско състояние ???понеже бях 4ела 4е да, а тук в Казанлък са казали ,4е няма да ми го искат ,но все пак се притеснявам да не доиде време и да кажат 4е липсва diablo crazy
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #277 -: януари 25, 2011, 13:44:15 »

Цените са добри за прическа и грим. А относно неделята целият месец август и неделя е заета в Зорница. А и ние между 01.08 и 15.08 не искаме,защото тогава не може църковен брак. А аз заради този църковен брак направих мъжа си православен християнин, кото за един холандец не е често срещано.  Bravo Някой може ли да каже за Двете фукли? Как работят там и как са цените?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 25, 2011, 14:38:55 »

Denitsa_Holland, аз преди няколко години работих малко време  във "2-те фукли" и мога да твърдя, че се справят добре. За цени не мога да те информирам, но след като ще правите сватба в К-к, повярвай, от сладкарница "Ивет" се справят зашеметяващо добре, цените им зависят според тортата, а парчетата торти са много големи. Затова, ако имате примерно 100 човека гости и торта от 60 парчета е предостатъчна.  good
eli_espaniq , за гражданското искат само медицинско, изискванията, за което са васерман, психо и туберколоза - нищо повече. smile
« Последна редакция: януари 25, 2011, 14:40:30 от lunno momiche » Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 25, 2011, 15:18:32 »

васермана и туберкoлозата сам сигурна 4е 6те мина ами за психото имам съмненияя shok tease,хахахахха
Много благодаря за инфото лунно моми4е give_rose
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 25, 2011, 15:22:53 »

Denitsa_Holland, лятото поръчвах торта от Двете Фукли за вкъщи. Беше много красива, но честно казано на вкус не беше кой знае какво. Както ти е писала lunno momiche, на Ивет тортите не са въобще по-лоши, напротив, а цените са доста по-достъпни. Ако полавате сладракница извън града трябва добре да се убедите, че могат да доставят тортата в приличен вид.
На Двете Фулки цените можеш да ги видиш като се регистрираш на сайта, чак тогава се появяват, имай в предвид, че там са показани без ДДС, или поне така беше, когато аз поръчах. Хубавото е, че можеш да си поръчаш по интернет, после ти се обаждат за доуточняване на поръчката. Коректни бяха и т.н., просто незнам ако тортата пропътува 230км в какъв вид ще пристигне  huhhuh.gif

На мен ми искаха бележка за гражданското състояние, майка ми я извади и изпрати, да я предадем.
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #281 -: януари 25, 2011, 18:59:27 »

Дами аз питам за фризьорския салон на Ели и Нина- Двете фукли . smile Не се ли казваше така или аз правя грешка?  pardon
« Последна редакция: януари 25, 2011, 19:05:54 от Denitsa_Holland » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 25, 2011, 19:23:29 »

Denitsa_Hollandfunnytooth извинявай!  give_rose
Аз се обърках и помислих, че става на въпрос за сладкарница "2-те фукли".  pardon
Иначе тези "фукли" не ги знам и не мога да ти помогна с инфо.  tease
Активен
Denitsa_Holland
Ентусиаст
**

« Отговор #283 -: януари 25, 2011, 21:17:45 »

Няма проблем!  smile Така или иначе майка ми е запазила днес час за Контеса и аз си мисля,че е по-добре така. Само, че сме 4 булки за този ден  Oh my ....... Това не е ли много?   flood Като се съберем там 2-3 изнервени жени ..... blum Че даже сега се замислям,че и сестра ми и майка ми ще искат сигурно по един сешуар .... сигурно майка ми не е говорила за това с тях.... huhhuh.gif Хем си викам,че има още 6 , хем всички са заети вече ......  angry
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: януари 26, 2011, 06:16:19 »

Denitsa_Holland, не се притеснявай smile , не сте много булките. Wink
На нашата дата бяхме 16, пък всички се справиха.  good
Аз лично с една булка не се засякох, така че едва ли ще се съберете изнервени да чакате. smile
« Последна редакция: януари 26, 2011, 08:25:57 от lunno momiche » Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: