Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 19:02:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145515 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #240 -: декември 17, 2010, 11:34:49 »

bubka
Правят в един ден - сутришна и вечерна и то точно в Зорница...Но не бях чувала за таз стена да правят и по едно и също време е фрапиращо... Ние затова се отказахме от Зорница и си я направихме в Лагуната, защото в Зорница не можаха да ни гарантират че няма да има сватба преди нашата...Т.Е. нашта като е вечерна ресторанта го заемаме от 5часа... Най-малкото от сутринта се почва украсата на ресторанта,носенето на мезета и подготовки и всичко... Да не говоря че и един дж,който имаше сутришна сватба на Зорница и  искаше,и на наща да е дж. И аз му викам как така ще разкараш хората в 16.30 и ще дойдеш на наща...и той вика ,,няма проблем,, shok, представяте ли си за пари какво ли не правят ,едно на ръка че ще е изморен ,ами да прецака придната сватба за наща... изумах... Разбирасе не го наехме и слава богу girl_wink
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: декември 17, 2010, 11:40:52 »

Явно са се полаколмили и са си променили политиката   angry  beating
Ние си занесохме мезета и т.н. - каквото внесохме от предния ден. Незнам Ралица кога са влзели да украсяват, но в 18ч ни беше изнесения ритуал и всичко беше готово. Дори, сега се сещам - ние закусвахме на терасата до към 11ч сутринта - преди прически и т.н. и определено нямаше никой да се готви за обедна сватба. На другата сутрин като си тръгвахме, готвеха обедна за неделя.

Жалко, наистина  sad

А стената - според мен е по-вероятно да бъде с цел останалата част, която не е заета от сватбата, да може да се ползва за външни посетители. Което пак си е достатъчно гадно де, но не е като да има още една сватба. То така ще се смесва музика, всичко - не си е работа  nea
« Последна редакция: декември 17, 2010, 11:42:23 от bubka » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: декември 17, 2010, 14:34:00 »

Да, именно за това е въпросната стена - за да направи р-та с по-малка зала - не , за да има 2 сватби в един и същ ден - ами , когато сватбата е по-малка да се ползва само част от залата им и да не изглежда празен ресторанта, когато събитието е с по-малко хора.
Аз лично не съм виждала как изглежда с тази снена, но и на мен не ми звучи много уютно.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #243 -: декември 17, 2010, 14:43:06 »

Според мен, ако са по-малко гостите да се вземе по-малък ресторант,не да се прегражда....  huhhuh.gif
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: декември 17, 2010, 14:45:09 »

Всеки си има право на избор - ако някой държи именно на този ресторант - това е добър вариант.  pardon
Ако е направено добре - даже е похвално, макар и на мен да не ми звучи много хубаво, но дори е съм го виждала в този вариант. Но... защо не?  smile
« Последна редакция: декември 17, 2010, 14:47:43 от lunno momiche » Активен
miffry
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #245 -: декември 17, 2010, 18:55:30 »

Здравейте бивши и бъдещи булки, не съм писала скоро, защото и бързо след сватбата животът ни се завъртя в нова посока Wink Реших да поулесня решенията и да внеса яснота за Зорница. Сватбата ни беше на 21,08 тази година. Бяхме около 100 човека и ресторантът беше преграден с ,така обсъжданата "стена". За нас това не беше проблем, защото :
1. иначе ресторанта е за сватба около 130-140 човека и е неприятно при по-малки сватби да не изглежда празно;
2.преградата е точно на сгъвката на ресторанта, защото така или иначе не исках там гости, които нищо да не видят и да стоят малко изолирани;
3. стената е декоративна, но си прилича на стена, на която се закача украса зад булчинската маса и не загрозява пейзажа по никакъв начин.
 Те това е моето мнение за ресторанта, лятото правеха по една сватба на ден и не сме имали притеснения. Като цяло ресторанта беха великолепни, така че препоръчвам с двете ръце. Виж хотелската част не ползвайте с цената на всичко. Там преживях "лек кошмар" с хигиенни условия, цени и неспазени уговорки! Изводът е: ресторанта- задължително "да", хотела- "задължително "не".

Дано съм помогнала на колебаещите се. Дерзайте give_rose
« Последна редакция: декември 17, 2010, 18:57:23 от miffry » Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: декември 17, 2010, 23:17:24 »

miffry ,ние сме капарирали Зорница за 13  /08/  2011 и ни предлжиха  специални цени за гостите ,мисля 4е 30 за двоина стая ,40 за троина и 60 за апартамент,искрено и ли4но се надявам да няма проблеми beating :,)
но така или ина4е каде бих могла да си настаня гостите да ни е близо до ресторанта???
Активен
miffry
Любопитен
*

« Отговор #247 -: декември 19, 2010, 14:19:38 »

Ами какво да те посъветвам...Първо в стаите само 7-8 са с климатик, другите са с чийлъри, които не работят- за сватба в август това е самоубийство. Платихме басейна за гостите на сватбата, в последствие разбрах, че са ги карали и те да си плащат girl_impossible Отказаха да ни запазят паркинга и когато гостите дойдоха, паркинга беше пълен с коли на плажуващите и спирахме из ливадите. Разбрахме се някои гости да дойдат ден по- рано и сами да си платят нощувките, предупредихме желаещите какви цени сме уговорили...искаха им двойно  ANGRY В една от стаите леглото беше пълно с кучешки косми tomatowar- "забравили да сменят бельото"! Душ кабината в едната стая падна върху чичото на мъжа ми....И така 4 часа преди сватбата тичах да се занимавам със стаи, мизерия и разправии, при все че гостите ни бяха любезни и половината мизерии ги научих седмици след сватбата..Иначе цените бяха такива, ама и те им бяха много...Да я взривят проклетата дупка!Уффф...съжелявам още съм им бясна. Все тая де, ресторанта е супер избор! Там е истината
http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=233051&id=704539403 слагам линк към някои снимки от сватбата..Въпросната стена се вижда зад младоженската маса.
« Последна редакция: декември 19, 2010, 14:23:05 от miffry » Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: декември 19, 2010, 22:22:10 »

мадре миа ,ужасссссс!!!!!ами не знам каво да кажа за хигиената на хотела  Oh my ...,надявам се да не минаваме прес вси4ко това!!!!Ти не им ли каза после не6то??? beating
Активен
fashion
Професор

« Отговор #249 -: декември 20, 2010, 09:57:42 »

Хммммм на сайта на хотел Зорница,снимките на стаите са перфектни... Eliispania, поговори предварително с тях за стаите и как си чула лоши отзиви... направо не ми се вярва...  shok
 beating
Активен
miffry
Любопитен
*

« Отговор #250 -: декември 20, 2010, 12:14:15 »

Когато искахме да видим стаите, ни показаха само младоженския апартамент...до тук супер! Когато гостите взеха да пристигат ( на 21 август беше 37 градуса на сянка) в стаите не можеше да се стои. Смешното беше и че за 10 (ние бяхме резервирали 18-20) стаи с климатик имаха само 7 дистанционни и аз, майкини и брат ми ползвахме едно. Имах няколко скандала на рецепцията, девойките се държаха като за първи ден на работа.Като кажа " бяхме се рабрали...", те казваха " а, така ли". Накрая не ми издържа баланса и след като на един от гостите му искаха 72 лв. за единична стая, без закуска вдигнах ръце и мъжът ми отиде и той им плати 72та лв. , за да не ние срам от госта (беше дошъл един ден по-рано и бяхме уговорили по 50 лв. стаята, за по-ранните гости). Все едно, сватбата ми е страхотен спомен, но благодарение на ресторанта, музикантите, танцьорите, Ралица...Не съветвам нищо. Споделям лош опит. Всеки да си решава .
Активен
miffry
Любопитен
*

« Отговор #251 -: декември 21, 2010, 15:21:16 »

Съжелявам, ако съм била остра. Сега погледнах, че сайта им е обновен и има нови стаи. Искрено се надявам нещата да са се променили към добро. Сигурна съм, че тези новичките стаи, август ги нямаше. Спокойно, има искри надежда всичко да е наред с хотела girl_wink
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: януари 06, 2011, 18:17:38 »

Здр,някои знае ли от каде да намеря музика за изнесеният ритуал?А от оп6тината като правят ритуала те ли си носят микрофон и тонколона или ние трябва да се спарвим с това??
 другият ми въпрос е на кои гримьор се доверихте за swaтбеният си ден???
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: януари 06, 2011, 19:07:47 »

eli_espaniq , трябва самичка да си осигуриш музика и микрофон.
Можеш да помолиш ди джеят ви (Ели и Жоро ли бяха) - на нас те ни озвучиха изнесения ритуал и снабдиха с микрофон гражданското лице.
За грим - повечето ползват гримьорките от "Контеса", но и на "Бюти" изглеждат добри.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #254 -: януари 06, 2011, 23:02:37 »

Микрофон и озвучение от DJя,който и да е той - всички са подготвени за това. Грим вече не мога да помогна, аз лично сама се гримирах Wink
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: