Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:59:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145326 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #210 -: октомври 27, 2010, 09:59:51 »

Хаххаах сега се сетих... даже един диджеи н предложи кабаретна програма...  Bravo
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: ноември 02, 2010, 13:21:40 »

Момичета, благодаря ви от сърце!  Flower
Толкова бързо минава времето, че не разбрах как така са минали толкова дни и не съм отваряла форума?!
Много ви благодаря от сърце. Да ви се връщат страхотните пожелания с пълна сила!

Пробвам се тук да кача снимки, но нещо не става. Ако искате можем да се "сприятелим" във фейс бук и там има да разглеждате много. Gergana Partenova съм там, ако искате да ме потърсите.
Сватбата беше невероятно забавна, мина много, ама наистина много добре. Не усетихме как минаха 12 часа от началото до края. А като се има предвид и това, че денят ни започна от рано сутринта, повече време не сме усетили как е минало. Wink
До сега бях чувала : "Ходи ми се на сватба, но не и на моята." Ами с голямо удоволствие бих отишла отново на моята, но задължително със същия мъж! Girl_hide
Дисководещ ни беше Смилян, водещ ни беше Жоро Манев. Нямам забележка! Как да имам при положение, че за една секунда дансинга не остана празен. Това се казва професионализъм!
Преди бях сядала на булчинска маса, за да си поговоря със скучаещите или отпочиващите младоженци, а на сватбата какво стана?! То нямаше кой да дойде да седне при нас просто, защото ние не бяхме там.  danceg
Една приятелка каза: "Много високо вдигнахте летвата." Може и така да е, не знам, само знам, че на нас ни беше супер забавно. Сега вече се радвам, че оставихме църковния брак за по-нататък. Така ще можем да си направим още веднъж купона!  chee danceg
 Това е краткият ми разказ, надявам се да съм ви заинтригувала и да искате да разгледате и снимките. Wink

Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**
Публикации: 71

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: ноември 22, 2010, 16:33:56 »

huhhuh.gif Zdr mili momi4eta ,az sam nova tuk ,taka4e molq da me izvonite ako ne sam razbrala ne6to pardon.Predstoini svadba v Kazanluk, a nie sme na 2500 km ot tam ,vsi4ko trqbva da se organizara distanciono shok.Dnes zvanax v op6tinata da popitam za izbranata ot nas data,no mi kazaxa nqkoi ako moge da otide sled nova godina za6toto sega ne mogelo,no da si zapazq resturant za6toto posle moge y da nqma,za sega sam se sprqla na Zornica ,a za svadbena agencia Ralica ili Denica ,kakvo bixte mi prepora4ali ,i ideq nqmam kak 6te se organizirame ot tuk. crazy Offtopic
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: ноември 22, 2010, 16:49:13 »

eli_espaniq, здравей и добре дошла тук.
Аз честно казано не помня кога си запазихме датата, но може и след нова година да е било. Това за ресторанта е вярно, особено за Зорница. Ние бяхме края на юни и запазихме може би края на октомври датата там.
Предполагам ще ви е от голяма полза да ползвате агнеция след като не сте си в България. Ние работихме с Ралица, има момичета тук, които са работили с Деница - в предните теми за Казанлък вероятно има техни координати.
Ако те унтересува нещо конкретно - питай, с каквата информация можем ще помогнем.

П.С. Хубаво е да пишеш на кирилица, за да не ти изтрият мнението координаторите  girl_wink
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: ноември 22, 2010, 17:17:36 »

много благодаря за бързият отговор,4есно казано не знаех ,4е мога да пи6а на кирилица huhhuh.gif Bravo!Ами ако запазим ресторанта а дата която искаме е заета???Това е което ме притеснява наи много.Наи вероятно сега 6те се обадя да говоря с тях пък да видим! butterfly butterfly butterfly
Активен
fashion
Професор

« Отговор #215 -: ноември 23, 2010, 16:14:08 »

По-скоро резервирай ресторанта, колкото се може по-бързо за да не го заемат за тази дата, а от общината все ще изпратят някой,не е само едн човек  smile
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #216 -: ноември 24, 2010, 19:13:19 »

Зравеите отново,как ви се струва идеята "Крaнското Хан4е" ве4ерна сватба? star
Активен
fashion
Професор

« Отговор #217 -: ноември 25, 2010, 14:55:54 »

Здравей Ели,
Крънското Ханче е добра идея,даже ние мислихме там да я правим,но винаги има едно НО - ако завали....понеже там сватбите ги правят на открито. Наистина е много красиво лятото ...но при едно евентуално лошо време всичко се проваля  sad А вътре на закрито  е тясно... Та добре че не я напрявихме там улучихме дъждовен ден през лятото  girl_haha Колко човека ще ви е сватбата и коя дата сте си избрали ? smile
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: ноември 25, 2010, 18:24:02 »

angry ох и аз това си мислих АМИ АКО ЗАВАЛИ???? cray
Моята баде6та свекарва предложи идеата ,която не е ло6а ,но го има варианта ако вали направо 6те се побаркам!!!между другото офертата им е добра ,но на мен жатре не ми харесва ,4акам да видя офертата на Зорница въпреки 4е там е по скапо. Girl_hide
Активен
fashion
Професор

« Отговор #219 -: ноември 26, 2010, 09:53:36 »

В р-т Лагуна също е много хубаво, нашата сватба беше там. Мене Зорница ме претесняваше, че под ресторанта е плажа, а лятото има хора до 19.00, доже и до по късно има и заведение на плажа и не ми се връзваше в момента на бракосъчетаенето да се чува ,,цамбуууурррррр,, и некви викове... girl_haha girl_haha Но пак зависи от дата де Wink
Активен
fashion
Професор

« Отговор #220 -: ноември 26, 2010, 09:59:35 »

А колкото до офертите на ресторантите... във всеки ресторант ще ти дадът да си внесеш алкохол и мезета,така хем ще ти излезне по евтино, хем ще е по качествено.. Офертата на р-т Лагуна беше 21лв на човек да поръчаме от менюто им и каквото искаме внасяме,но това беше оферта за натоварен летен сезон Wink
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: ноември 26, 2010, 10:08:25 »

Няма хора на басейна, когато има вечерна сватба в Зорница, не се притеснявайте за това. Нашия ритуал беше в 18ч и нямаше цамбуркания  girl_wink Не помня единствено дали сутринта, докато закусвахме на терасата нямаше, но тогава не ни притесняваха особено.
Там също имаше минимум на куверта - 21 или 22лв, не помня, от там нататък - до колкото желаете вие, може и всичко друго да се внесе.
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: ноември 27, 2010, 20:39:34 »

@}->--здравеите отново!бихте ли могли да ми помогнете с информация кам кого да се обарна за фото ,видео,диджей и воде6т!помагаите моляяяяяяяяя l_bye_girl
Активен
aprilka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 665

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: ноември 27, 2010, 22:21:00 »

eli_espaniq  welcome-2 от мен и спорна подготовка. Мисля че агенцията която избереш ще може да те свърже с определените хора. Също тъка и момичетата тук могат да ти препоръчат от хората погрижили се за техният ден. Аз ти качвам сайтовите на двама от фотографите в Казанлък: Добромир сайт: http://www.dobromirdimov.com ; Йонко: http://www.yonkorusev.com. Също тъка и Вифор, който нямат сайт. Нас ни снимаха Вифор и Александър Иванов(http://alexanderivanov.com/index.html) макар, че последният рядко се занимава със сватби.
Видеото ни снима Иван Янев и сме изключително доволни; Вифор-видео, Надежда и имаше още някаква фирма, но и забравих името(мисля, че другите момичета и те ще се включат с още допл. инфо)...и естествено че има и други, но тези изброените до тук са едни от най-изпозваните.
Ние бяхме с Лацо диджей, лунно момиче и Мойра  give_rose бяха с Ели(Ст.Загора) и мисля бяха много доволни, Бубка  @}->--забравих с кои беше.

Успех от мен
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: ноември 28, 2010, 20:15:47 »

:bravo:ве4е си имаме дата и ресторант yahoo.Говорихме днес с управителя на "Зорница" и тези дни 6те платим капарото  !!!! :danceg:Това е голямо развитие по темата!  Girl_hide
А за оператора много благодаря,непременно 6те званна !  Good luck
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: