Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 14:47:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145171 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: август 29, 2010, 02:25:00 »

Slyn4o, много мило - благодаря за хубавото пожелание!  give_rose
С една мъничка поправка - сватбата беше миналата събота и беше страхотно!  heart kiss2
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: август 29, 2010, 22:26:39 »

Slyn4o, много мило - благодаря за хубавото пожелание!  give_rose
С една мъничка поправка - сватбата беше миналата събота и беше страхотно!  heart kiss2
give_rose Как съм се объркала,...лунно момиче! В твоята темичка четох до преди малко  Bravo girl_wink Страхотен разказ, много се радвам че сте имали толкова прекрасен празник! Чакаме снимки сега!  heart А аз още веднъж ви желая цялото щастие на света  kitty
Активен
vesi_86
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #182 -: август 31, 2010, 22:07:08 »

Здравейте момичета!  smile Аз не съм много за тази страница,защото съм от Варна,но приателя ми е от Казанлък и реших,че и аз мога да се присламча към вас. А и нали сватбата ни ще е в Казанлък още повече ме накара да се включа към вашата група. give_rose
Е , в интерес на истената до сватбата има сще една година-през август 2011 е.Все пак вашите съвети и предложения за всички булченски магазини за рокли и аксесоари щи ми бадат от полза,тъй като не смятам да си нося роклята и всички останали дреболии от тук smile
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #183 -: септември 01, 2010, 10:34:23 »

Здравей Веси  smile
В Асеновград има огоромен избор за рокли, а и не са толкова скъпи както в големите градове, аз мойта от там я взех, но наистина избора там е огромен,всеки 2-ри магазин е булченски  Wink
Виждам,че догодина ще е сватбата, един съвет за датата, посъветвайте се с нумеролог ,прочети тази тема http://www.temura.net/%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-2010/#more-2371
безплатно е  smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: септември 01, 2010, 11:53:35 »

fashion, аз пък грам не залагам на нумеролози.  NO
Според мен е важно хората да се обичат, да имат достатъчно време за организация, да направят всичко с любов и да се забавляват и да бъдат щастливи! Wink
Активен
fashion
Професор

« Отговор #185 -: септември 01, 2010, 15:33:20 »

Лунно момиче,
наистина това което казваш е основното - любовв да има  heart
Аз също не вярвах в нумерологията докато в един сайт не си направих натална карта.... е мога да ти кажа че бях изумена просто всичко за мен си беше вярно 1 към 1 ,ето ти линкчето за наталната карта попълни точно данните  http://vitamini.name/new/astro/index.php и после четеш под картата където пише ,,интерпретация,, ,пратих го на мои приятели и на тях им излезе точно каквото са си... и това се изчислява само по местоположението на планетите в деня и часа в който си роден. Тогава започнах да се интересувам от нумерология и видях че има значение дена и часа на някой важни събития в живота. Прочети и по-горния линк,както и коментарите под него... Не се опитвам никой да убедя в нещо, просто споделям впечятления и опит, дано са ви от полза  smile
Активен
vesi_86
Новак
*

« Отговор #186 -: септември 01, 2010, 17:16:55 »

Благодаря ви много fashion и lunno momiche. @}->--Много ми помогнахте. :bravo:Е,има още година до сватбата,но определано на следващото ходене до Казанлък ще отскочим и до Пловдив и до Асеновград за да видим за какво става въпрос и да имаме някаква бегла представа.
А относно номерологията...ние вече сме си набелязяли дата,но нищо не пречи да проверим и за дата в този саид,който си ми дала fashion,въпреки че приятелят ми май е малко скептичен към тези неща. pardon
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: септември 02, 2010, 09:57:17 »

Добре дошла и от мен, vesi_86  Welcome

със сигурност ще помагаме с информация, мнения и препоръки. chee
Аз лично си шия роклята, защото искам да бъде моята рокля, а не такава, която е от масово производство, но това си е особеност на моя характер. Girl_hide Хубавото е, че имаш време да мислиш, гледаш, разглеждаш, мечтаеш, подреждаш на ум... Аз от моя скормен опит със сватбите, знам че колкото и време да  имаш, все оставяш нещата за последния момент.  insane
Но използвай тази една година, за да си избистриш мечтата за сватбения ден. Ох, толкова е вълнуващо. Чакаш един ден, които е толкова красив и истински. Аз от сега се треса от вълнение, представям си в Деня
!
По отношение на нумерологията, астрологията и подобни, мога само да кажа, че всичко е много хубаво да имаш като информация, но не и да се втилясваш. Преди време една приятелка ме заведе на астролог и той ми каза: "Мойто момиче, това което ще ти кажа сега, може да стане реалност, но може и да не стане. 70% от звездите и планетите те водят, 30% ти си си управляваш. Зависи какво решение вземеш в даден момент, така ще ти се промени и звездната карта." Ами беше прав. И все още знам, че е прав. От нас зависи, дали ще бъде успешен брака ни, дали ще бъдем щастливи, дали ще бъдем добри, дали ще обичаме......Човек има винаги право на избор и това го прави отговорен сам за собствената си преначертана съдба.

Аз от сърце ви пожелавам на всички да бъдете много щастливи и обичани ЖЕНИ! give_rose
Активен
vesi_86
Новак
*

« Отговор #188 -: септември 02, 2010, 17:41:59 »

Много ти благодаря gerociata за съветите.Pоkлята със сигурност ще бъде под наем,защото не ми се дават толкова пари за дреха,която няма да облека втори път,а после няма какво да я правя,освен да я продам. =]Варианта със шивачката randma също отпада,поради същата причина.  Wink
Активен
fashion
Професор

« Отговор #189 -: септември 03, 2010, 10:17:20 »

Здравей Веси,
За роклята под наем не мисля че ще ти излезе по евтино...
По-добре си я купи, за твое инфо, цените в Асеновград започват от 200лв, мойта рокля струваше 390лв, а същата такава в Сфия беше 780лв.. Но имай в предвид,че почти винаги трябва да се направят корекции в роклята, мойта  се наложи да я  свият леко в кръста горе и на бюстието сложихме тънки презрамки....,ако е под наем няма да ти позволят корекции..И най-вече ако е под наем няма да имаш такъв избор, пък и на повечето си личи чи са обличани... Цените на наемане започват от 150лв ...
Та имаш време помисли си и разгледай  smile
Активен
fashion
Професор

« Отговор #190 -: септември 03, 2010, 14:48:17 »

Веси, сетих се още нещо за роклите ,на фирма ,,Аз и Ти,, -Смолянска е , са много хубави и са евтини... има ги в повечето магазини в Асеновград. Моята е такава  smile чета и из други форуми са много доволни от тези рокли. В Казанлак в агенциите продават на тази фирма но са с по 100- 200лв отгоре цените... smile
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: септември 16, 2010, 13:52:38 »

Ау, момичетааа, много изоставаме в класацията! cray
Никакви ни няма тук в тази темичка. Girl_hide
Аз мога да кажа, че ние напредваме бавно, но славно. Утре заминаваме за Казанлък да уточним менюто, да поръчаме торта, да се срещнем с дисководещия и видеото. Като споменах торта, много се колебая къде да я поръчаме. Тук във форума всички сте на мнение, че "Ивет" е Сладкарницата, а моя приятелка от Казанлък каза, че тортите на Жулиета са много по-вкусни и са с естествени материали.    crazy В петък ще бъде голямото чудене къде и каква . На всичкото отгоре искаме такава торта, която е само в главите ни и не сме я виждали на снимки.  girl_wink Тя такава беше и поканата ни, но пък стана страхотна. Дизайнери сме си ние и наш човек. danceg
Активен
fashion
Професор

« Отговор #192 -: септември 17, 2010, 00:50:28 »

Здравей, нашата торта я прави Ивет и ние си я измислихме,като на поканите и символа на наща сватба - пеперудите, цялата торта беше обсипана с пеперуди. Ние само и казахме идеята тя от интернет извади няколко предложения, та мисълта ми е,че всичко може да направи  smile Отидохме в офиса и,там правят торите направа ми впечатление че беше много чисто, жените които правят тортите бяха с шапки и прибрани коси и ръкавищи...за Бг това е изненадващо..та това са мойте впечатления от Ивет, за жулиета незнам някой друг да сподели.

п.с. Тортата беше много вкусна, а кумската беше уникална Bravo
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: септември 17, 2010, 09:04:17 »

fashion, много ти благодаря. Clover

Определено ме спечели с чистотата и подходящото облекло за работа на такова място. Везните ми клонят към "Ивет", така че първо там ще отидем.
В понеделник ще ви кажа какво сме свършили. girl_wink
 witch
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: септември 21, 2010, 10:44:29 »

Нашата торта също беше от "Ивет". smile  good
Те се справиха чудесно.  Bravo Направиха точно, каквото помолих и беше МНОГО ВКУСНА!  Sunshine

* tortata.jpg (47.53 KB, 500x338 - видяно 259 пъти.)
« Последна редакция: септември 21, 2010, 10:46:06 от lunno momiche » Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: