Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:58:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145322 пъти)

moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: юли 16, 2010, 19:56:39 »

Ще чупите/чупихте ли вашите чаши?  nazdrave  VIATICUM

Ние Не pardon
Активен
angell_fun
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #166 -: юли 16, 2010, 21:45:24 »

Благодара ви милички  smile Дано всичко да мине по план, направих последни промени....в крайна сметка решихме да пуснем някое друго хоро на сватбата (нали имаше дилема),купих си малка чантичка, но няма да я държа в ръце..ще сложа вътре едно червило,пудра,огледало кърпичка...нали ще имаме самостоятелна фотосесия на Тюлбето..Та ако се наложи нещто грим да оправям да имам  Wink Такаа реших да не слагам було, а с цвете в косата да съм,а и последното решихме за наздравицата ние да минем по масите а ,не гостите при нас - наистина е по-уважитлно така... С DJ днес се разбрахме изцяло за музиката и всичко останало,даже и поздравите от наша страна към някои гости са подгетвени...И въпреки,че всичко е готово пак съм напрегната и притеснена...може би защото последните дни спя по 4 часа.. girl_impossible
Хайде лека нощ на всички засега, утре ме очаква украсяване на къщата с пеперуди(символа на сватбата Wink priest)
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #167 -: юли 20, 2010, 11:00:43 »

lunno momiche , до колото знам , ако искаш да чупиш някакви чаши, то ти дават от ресторанта, а вашите си ги запазвате.Ние ще чупим чаши.
Момичета може ли някоя от вас да ми каже искат ли се бележки от психото или само медицинските?Може би някаъде е обсъждано това, но в момента нямам възможност да чета подробно.Предварително ви благодаря smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 20, 2010, 11:10:52 »

pinko_2, на нас ни искат Васерман, Психолог и Туберкулоза.  good
Активен
pinko_2
Любопитен
*

« Отговор #169 -: юли 20, 2010, 11:43:07 »

lunno momiche , психолога е по местоживеене нали?Мерси за бързичкия  отговор give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 20, 2010, 11:49:10 »

pinko_2 , give_rose честно да си призная - не зная.  pardon
На мен ми казаха, че мога да си направя цялостните изследвания в К-к и бях много доволна, че няма да кисна из софийските кабинети.  good
Надявам се някоя, минала вече по този път, булка да ни изформира.   girl_wink
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 22, 2010, 16:18:51 »

pinko_2, lunno momiche, трябва бележка от психото, но тя се вади за 5 минути. Предполагам
, че и медицинското няма да е проблем, ако отидете при личните си лекари. Аз поне така ще направя, а моята лична е много сладка и бърза.

lunno momiche, това с чупенето на чаши не е ли еврейски обичай?! Не че има значение, но все пак защо се прави това? При евреите е, защото колкото повече парчета има, толкова повече щастие и деца. При нас също го има това, само че е с трохите, които ги правят младоженците след като разчупят питата над главите си.
Каквото и да правите, то все ще е нарочено за късмет и щастие, така че действайте смело. judges
Активен
pinko_2
Любопитен
*

« Отговор #172 -: юли 23, 2010, 15:52:22 »

Изпратих майка ми да пита в гражданското в Казанлък-казали са , че не трябва психо.Дано да е така, че иначе знам, че се вади в Стара Загора.Психолог трябвало да има, което вече е друго или поне аз така си мисля crazy.
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228

« Отговор #173 -: юли 25, 2010, 14:01:01 »

Мили момичета,трябва психо в медицинските когато минавате,но психолог идва и в поликлиниката само че мисля че беше четвъртък и вторник,така че можете да си го нАПРАВИТЕ само в тези дни,но се иска,когато отидете да ви напишат кабинетите които трябва да минете има и психо и ние така си правихме,но споко good
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 26, 2010, 16:09:21 »

Ама това психо не се ли вади от централния психодиспансер /за София на ул. Искър/? Аз така знам. Там ти издават бележка, че не се водиш на УЧЕТ и така. Казаха ми, че било същото както за шофьорска книжка, а аз преди 10 години такава бележка взех?! Не знам, вече се обърках.  :star:Най-добре от "Радостни обреди"  да кажат.

Момичета, най-накрая прочетох защо се слага това бяло платно или възглавничка под крака на булката, докато тя чака да ѝ "напълнят" обувката с пари! Слага се, защото символизири чистото и непоквареното. После младоженците трябва да стъпят и двамата в/у платното или възглавничката и да тръгнат заедно. Вярвало се, че така ще тръгнат "на чисто" .
Аз лично това ще го пропусна. Нали после ще минаваме по бяло платно. Пък и нали от стаята, от която те взимат, трябва да те изведе кума или бащата на булката?!
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: август 04, 2010, 11:45:29 »

Момичета, къде се загубихте? Темичката ни отиде на втора страница. sad
То е нормално, де. Все пак е август месец, кой сватба стяга през него, кой е в отпуск, но все пак.
Хубав месец август от мен.
На lunno momiche весела сватба и щастлив семеен живот.  weddingday Party time
Пиша го сега, защото и аз заминавам от 6-ти и ще се върна чак на 22-ри. yahoo
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 05, 2010, 15:18:37 »

lunno momiche, на едното място, на което отиваме няма интернет, даже миналата година имах мобилен и там ми беше много трудна връзката. Тази година дори и не искам да виждам компютър.   Girl_hide
Ние вече си имаме покани, мъжа е полуоблечен, има костюм и обувки. Моята рокля е в насипно състояние, но имаме достатъчно време, така че не се притеснявам. А имаме си и една част от подаръчетата за гостите.
За сега вървим по план график.
Още веднъж прекрасна сватба, мило лунно момиче! butterfly chee
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: август 05, 2010, 19:02:26 »

Момичета здравейте и от мен . Искам да попитам как вървят цените в Казанлък за видеозаснемане . За колко часов запис каква е цената ? Много моля на която  е минала сватбата или има някаква представа да ми пише ! Благодаря предварително !  give_rose
« Последна редакция: август 05, 2010, 19:04:31 от NINA STYLE » Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #178 -: август 10, 2010, 16:03:25 »

Здравейте,
 :)Кога да сключим брак, през кой месец, на каква дата, в кой ден от седмицата, това са все въпроси, които вълнуват тези, които са на прага да направят една много важна промяна в живота си
.... weddingday
та това саитче ми помогна в избора на дата за сватбата, ако някоя от бъдещите булки се чуди за датата още може да си направи безплатна консултация тук:

http://www.temura.net/%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7-2010/#more-2371

п.с. е зависи до колко вярвате в нумерологията де  Wink
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: август 23, 2010, 10:31:14 »

Nina style, аз е ни взимат за съжаление на този етап не мога да ти помогна с цени. Нашата сватба хем не е минала, хем ще ползваме услуги на наши прители от София и те ни дават "приятелски" цени. Wink
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: