Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 20:03:29

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145588 пъти)

fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #135 -: юли 07, 2010, 15:56:02 »

Аххх много ви се радвам, като казах на мойто мило че има тема ,,казанлъшки булки,, много се смя  girl_haha Много сте мили всички и много помагате, всичко изчетох до тук та реших и аз да се регистрирам .... Сватбата ми е готова, за един месец организирахме всичко с агенция Ралица сме... но да ви кажа фотографа и оператора ми обесниха по подробно за ритуалите и всичко от самата агенция.. girl_haha иначе съм доволна от агенцията .... роклята я купих много бързо от Асеновград за по-малко от час  smile,което е рекорд за мен хихиихих единственото което остана да си купя е колие  smile
Активен
fashion
Професор

« Отговор #136 -: юли 07, 2010, 16:03:34 »

Решили сме да не правим типичната българска сватба...няма да има тъпани, гайди, хора ,чалга....нито ние нито кумовете можем да ги играем...  girl_haha та ще е retro dens от 70-80години... доста нестандартно ще е ... та ще видим какво ще се получи smile
Активен
fashion
Професор

« Отговор #137 -: юли 07, 2010, 16:27:39 »

Предлагам да направим подтема ,,1-ви танц,,,кой каква песен си е избрал или на кои се е спрял  :

fashion -Shania Twain - You`re Still The One http://ww.vbox7.com/play:27050dea или wet wet wet love is all around http://vbox7.com/play:a2123ebe

п.с. извиняван се ако има подобна подтема... много инфо ми се събра  smile
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #138 -: юли 07, 2010, 16:28:08 »

Здравей fashion , радвам се че макар и накрая на подготовката си се присъединяваш към нас.Сигурна съм, че сватбата ще е превъзходна с ретро музиката, ще е нестандартна, но най-важното ще има музика която ви допада.
Аз чанта също няма да имам.Предложиха да ми зашият същата като роклята ми отказах.Като се замисля букета си ли ще държа, чантата ли??Все ще можеш да бутнеш някое червилце в чантата на кумата.И аз като lunno momiche мисля, че това е излишен разход,. Но всичко е въпрос на избор и желание
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: юли 07, 2010, 16:34:13 »

fashion, добре дошла и от мен! Щом си готова с покупките, още по-хубаво, ще можеш да се отдадеш на почивка преди големия ден  good
Ето тук е темата за първия танц: http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,19108.0.html

Активен
fashion
Професор

« Отговор #140 -: юли 07, 2010, 16:45:16 »

Та и аз мисля,че няма нужда от чанта, но в крайна сметка ме навиха да има поне едно хоро за възрастните - ,,булченското,,. Та доколкото ми обясниха на това хоро се дават парички,кой ще се хване до булката...та мисълта ми е тези парчки къде да ги сложа...в ръка ми се струва грозно и неудобно да ги държа,в чанта ако и пак някак си невърви да отварям чантата и да слагом вътри..та ми е притеснено някакво...  sad
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: юли 07, 2010, 16:48:03 »

fashion, паричките от булчинското хоро може да ги събирате в кошничка - аз лично ползвах тази, в която ми бяха късметчетата преди това.
Активен
fashion
Професор

« Отговор #142 -: юли 07, 2010, 16:51:59 »

Bubka

А как ще я държиш кошничката,като са те хванали за 2-те ръце,т.е. нали хорото е ,,кой ще се хване пред булката,,... т.е. няма да имаш свободни ръце... та къде ще се намира кошничката?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: юли 07, 2010, 16:53:55 »

fashion, парите от булченското хоро се слагат в кошничка, която се държи от шаферката, която стои в центъра на хорото с нея. Поне аз така знам.  pardon
Активен
fashion
Професор

« Отговор #144 -: юли 07, 2010, 17:10:48 »

Аххх това не го знаех  girl_wink
Супер разрешихте ми проблема ..мерси  smile
Активен
fashion
Професор

« Отговор #145 -: юли 07, 2010, 17:16:52 »

А за подаръците, как се процедира,минава се за наздраве със всички или те минават покрай масата на младоженците, аз мисла кото сключим гражданския брак,който ще е в ресторанта след църковния, тогава да приемем поздравленията, а не да минаваме от маса на маса... при вас как ще е  smile
Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #146 -: юли 08, 2010, 08:41:17 »

След гражданския брак, който ще ни бъде изнесен в английския двор на 'Зорница", ще имаме коктейл.На него готите ще ни поздравят, ще се снимаме и ще ни дават подараците.Така хем ще имаме възможност да си направим снимки със всички гости, хем няма да прекъсваме танците в ресторанта.До колкото знам минаването по всички маси е доста изморително за младоженците, пък и е някак отегчително за гостите.Това естествено е мое мнение.Но е хубаво да уважиш гостите си.Според мен е по-хубаво вие да минавате по масите, а не гостите да идват на вашата маса.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: юли 08, 2010, 09:14:00 »

Да, съгласна съм с pinko_2,  че е по-добре самите младоженци да минават.  good
Ние решихме да минем по масите от една страна, защото сме малко хора и ще стане бързо, а от друга пък - хората не са свикнали толкова на варианта с welcome drink-а.  nazdrave И се случва все някой да не е разбрал и се получават излишни недоразумения.  pardon
« Последна редакция: юли 08, 2010, 09:34:01 от lunno momiche » Активен
fashion
Професор

« Отговор #148 -: юли 08, 2010, 09:57:38 »

Аз си мислех за варианто DJа да каже,(след като е приключил гражданския брак в ресторанта) ,,сега можете да поздравите младоженците и да поднесете вашите подаръци....така или инъче хората ще са прави и минават да поздравяват... тогава да е наздравицата и подаръците,като има и една маса отделена за по-големите подаръци..  smile
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: юли 08, 2010, 10:39:06 »

fashion,  Welcome и от мен!

По отношение на чанатата и аз мисля, че не е ти е необходима. Но пък е хубаво да имаш нещо, което да завършва цялата композиция. Да речем торбичка от плата на роклята или малко портмоненце пак от плата на роклята, което да се захваща на китката. Не знам, дали ми разбра идеята, но в моята глава си е много ясна?! blum girl_wink girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: