Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 16:56:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145316 пъти)

lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 30, 2010, 17:28:49 »

Казанлъшки булки, пиша пак, за да ви помоля за съвет.  blush  help
Друго нещо, за което се колебая е мястото на фотосесията.  pardon Добре е, че се колебая между две места.
Храм-паметника "Рождество Христово" е едното мястно,а другото е язовир "Копринка".  ohah ohah ohah
Вие какво бихте ме посъветвали?  Yes  smile
Активен
gerociata
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юли 01, 2010, 14:47:28 »

lunno momiche за съжаление не ми е познато мястото.Ако можеш да ми изпратиш снимки, ще се постарая да ти дам предложения за украсата. butterfly
samannta, мила, попитай агентката, която си харесала за препоръка на някоя нейна колежка. Би трябвало да се познават повечето и да може да ти препоръча. Аз лично така бих постъпила, ако съм заета за дадена дата, а не да пусна хората да се лутат.
jani_ani, без паника! girl_wink Хващаш едно, две листчета и една химикалка и записваш какво имаш да правиш, какво вече си свършила и какво ти остава. Направи си го и по дни разпределението, ако искаш. Само не изпадай в паника, защото тя ти е най-лошия съветник. Кажи с кое точно си закъсала и ще помагаме. give_rose
samannta, относно халките, една от по-"старите" казанлъшки булки беше препоръчала ателието, в което работи Дамян Петров. Било на централния площад, но кое е точно не знам. Казват, че работи много хубаво и само с българско злато, което за мен е важно, защото не харесвам турското.
Зависи и какви халки искаш. На нас май само халките ще са ни класическите изчистени халки. Всичко друго ще е по-нестандартно, защото аз съм такъв тип човек. Обичам традициите и ще си ги спазим, но обичам и да вкарвам нещо от себе си. Като си изчистя съвсем конецпцията ще споделям.
 yahoo
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юли 01, 2010, 15:06:59 »

gerociata, обещавам да снимам мястот следващия път, когато сме в Казанлък. Но засега снимка нямам.
Мисля реших как искам да бъде украсена въпросната площадка. Бих желала да бъде декорирана с подобни големи саксии отстрани: http://www.axeny.com/wp-content/uploads/2009/07/rozi.jpg   .
Толкова  бих била щастлива да намеря подобни.  yahoo  pardon
Много бих се радвала цветята да са рози, но и друг вид цветя или дръвчета или храсти, биха ме зарадвали много. И в тази връзка - някой знае ли откъде мога да наема подобни?  Yes Много бих била благодарна за всякаква информация по въпроса, понеже аз не знам засега откъде мога да наема подобни саксии.
Активен
samannta
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #123 -: юли 01, 2010, 18:07:50 »

....още нямам агенция...  crazy тези ,които ми препоръча момичето от тази така искана от мен агенция,нещо не ми вдъхват доверив но мисля все пак да се срещна с тях
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юли 02, 2010, 07:09:46 »

Добро утро, слънчеви казанлъшки булчици!  Sunshine Flower
Аз имам да се похваля с нещо малко - имеме си свещи за църковната церемония.  Girl_hide
Вчера Слънчо ги е купил и ми стана много мило, когато ги видях.  LOVING
Ще се постарая утре да кача снимка.  photograph
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юли 02, 2010, 14:49:04 »

lunno momiche честити свещи. Тези саксии са много красиви. Единствено е, че са сезонни и мисля, че вече са отминали. Фирми, които озеленяват паркове, градинки, заведения. От тях можеш да ги наемеш. Съжалявам, че не мога да ти помогна с такива на територията на Казнлък. sad

samannta, срещни се с тях, не се настройвай предварително. То е много гадно да си харесаш някого и да не  е свободен, ама какво да се прави?! Може да има "любов от втори поглед" и с друга агентка.
Успех и да кажеш какво се случва. Good luck
Активен
jani_ani
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #126 -: юли 05, 2010, 12:00:56 »

Благодаря на всички за куража,който ми давате аз сега да ви се похваля имам си възглавничка за халките,която е във формата на бомбе  yahoo pleasantry и още една голяма изненада за мен имам модел за рокля вече  Bravo Bravo yahoo yahoo yahoo danceg за нея най-много се радвам.УФ gerociata права си,че със записване най-лесно ще стане ама с много неща съм назад гримьор нямам фирма,която ще украсява sad( а това ми е много важно.А също така дайте ми съвет и на мен за фотосесия ама ако може със снимки,че не съм от Казанлък нали знаете. Целувам ви всички give_rose give_rose give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юли 05, 2010, 12:18:25 »

jani_ani, честито за вазглавничката и за модела на роклята!  Bravo
За места за фотосесия - може на парка Тюлбето (по-назад в темата Bubka и Pavla имат такава), в и около храма "Св. пророк Илия" (можеш да видиш на Moyra - страхотна), други места, които са подходящи - язовир Копринка, храм-паметника на Шипка, центъра дори, Розариума мисля също... има доста места, но понеже и аз не съм от Казанлък, ще оставя местните булки да допълнят.  girl_wink
Активен
jani_ani
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #128 -: юли 06, 2010, 11:29:55 »

мерси лунно момиче ама ако имаше и снимки аз сега ще се поровя а и да се похваля поканите са ни почти готови danceg *YAHOO*когато имам снимки ще качвам да казвате мнения а я ми кажете как да си направя и аз лентичка за това колко дни остават до сватбата????/ girl_impossible girl_impossible
Активен
gerociata
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юли 06, 2010, 14:18:01 »

jani_ani напредваш, напредваш. Браво! Bravo
За фризьор и гримьор всички хвалят Стенли. Не знам, дали си го проучвала него. Ето ти сайта му: www.stenlystill.com
И на мен това ми стои като проблем
, защото си искам моя фризьор и сега ще го уговарям да се разходи до Казанлък.  Wink
 Чакаме снимки, с нетърпение. blum
Аз пък да ви попитам нещо. Знаете ли откъде могат да се закупят малки стъклени бурканчета, 100 мл.? Иска ми се та ги напълня със сладко от рози и това да ни е подарък за гостите. tease Голяма смешка ще е. МОже да им подаряваме и ролка тоалетна хартия yahoo
 bobi123, мила, искам да ти пожелая прекрасен сватбен ден. Не знам, дали няма да пропусна без да искам да ти го пожелая в петък, така че се презастраховам. Ще чакаме снимки и разкази. Весело и красиво изкарване. butterfly give_rose
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юли 06, 2010, 14:39:02 »

jani_ani, ето в тази тема има много сайтове, чрез които можеш да си направиш лентичка. А ако ти харесва на някоя конкретна съфорумка лентичката - просто щракни върху нея и ще те прати на сайта, от който да си я направиш  good

За фризьор и гримьор - аз лично бях при Стенли за прическата, както и кумата, а сестра ми и бъдещата ми етърва ги правиха пак там другите фризьори.  В студиото за красота, с което са в едно помещение - Контеса - ми правиха пилинг и т.н. на лицето предните дни, маникюра (едно русо момиче), пробен грим ми прави пак тя, но в деня на сватбата ми го направи друото момиче, което работи там (с дълга черна коса, ще ме извините, но незнам как се казва нито едната) - харесах се дори повече от пробния  good

Ние си имаме две булки тази седмица и откриваме сезона с тях - дано са им спокойни последните момински дни и да бъдат много усмихнати в събота  give_rose
« Последна редакция: юли 06, 2010, 14:49:30 от bubka » Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #131 -: юли 06, 2010, 16:30:29 »

Присъединявам се към пожеланието на bubka към бъдещите булки,бъдете много спокойни и усмихнати, защото усмивката е заразна. give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юли 06, 2010, 16:53:44 »

И аз се присъединявам с пожелания за прекрасни сватби, изпълнени изцяло с красиви емоции на Bobi123 и на tedi_ruseva !
 Sunshine И специално за Bobi123 - ЩЕ БЪДЕШ ПРЕКРАСНАgive_rose
  Sunshine
« Последна редакция: юли 06, 2010, 17:00:52 от lunno momiche » Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #133 -: юли 07, 2010, 14:57:48 »

Исках да ви попитам дале си взимате и чати към роклите...,защото много се чудя... smile
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: юли 07, 2010, 15:12:32 »

Мила fashion,  Welcomegive_rose
Ако питаш за чанта - въпрос на избор. Лично аз няма да си взема, тъй като не смятам, че ще ми е нужна и мога да си спестя този разход.  pardon
Разкажи ни пвече за твоята сватба!  smile  Girl_hide

КАЗАНЛЪШКИ БУЛКИ 2010 :

10 Юли 2010 - bobi123, tedi_rusenova
18 Юли 2010 - fashion
14 Август 2010  - pinko_2
21 Август 2010 - miffry, lunno momiche
28 Август 2010 - jani_ani
18 Септември 2010 - samannta
25 Септември 2010 - minigirl
16 Октомври 2010 - gerociata
без определена дата - Toni_Marti
Активен