Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 14:28:21
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част (Прочетена 145141 пъти)
samannta
Любопитен
Отг: Булки от Казанлък - 3 част
«
Отговор #105 -:
юни 24, 2010, 20:59:34 »
Цитат на: bubka в юни 11, 2010, 13:33:34
jani_ani
,
Много се радвам как се пълни темата тези дни
Не се притеснявай, с каквото можем ще помогнем - инфо, идеи и т.н.
Аз лично не знам кой е Вальо
Агенциите, за които знам са "Ралица" и "Деница" - намират се в една и съща сграда. Координати, аз мога да дам на "Ралица", защото тях съм ползвала; има момичета тук, които са наели "Деница", така че предполагам те могат да ти дадат техни координати.
От агенциите, вероятно ще могат да ти помогнат с танцьорки и всичко, което те интересува от към развлекателната част. Въобще с цялата организация - торти, ритуали, украси и т.н.
Моят съвет е да побързате най-вече с избора на ресторант, защото датата ви е близко. Другото спокойно ще имате време да си го организирате.
За ресотранта в Овошник - погледни в предните теми нашата съфорумка
pavla
- в нейния албум има снимки от ресторанта и можеш да видиш и мненията й. За друга съфорумка не се сещам да е правила сватба там.
За рокля - лично мнение, не го налагам, просто споделям - изобщо не мисля, че е задължително да си купуваш рокля от Асеновград. Вярвам и в Пловдив ще има хубав избор. Ако решиш да шиеш - дори и в агенциите в Казанлък също се предлага такава услуга
Ако се сещаш друго питай, че ми стана много хаотичен поста
Не съм чела до край темата и не знам дали си разбрала ,но този Вальо е приятелят на Светла която всъщност е агентката на агенция "Ралица"
Активен
samannta
Любопитен
«
Отговор #106 -:
юни 24, 2010, 21:05:18 »
Е голяма съм... чак днес намерих тази темичка тук за казанлъшки булки...ми и аз съм с вас. Момичета забила съм на едно място и просто ми е кошмарно, но като казвам кошмарно разбирайте наистина такова. През нощ сънувам сватбата ни ... и съм подложена на ужас
Но в понеделник имам час в една агенция в Стара Загора и ако всичко е 6 оставам там ако не се връщам при предишната агенция Ралица... стискайте палци
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #107 -:
юни 25, 2010, 15:37:45 »
samannta, добре дошла при нас. :good_luck:Стискам палци всичко да ти е наред. Ти на коя дата си? Да може lunno momiche да те включи в "програмата"
Дръж ни на течение какво се случва, ще помагаме ако трябва
Активен
jani_ani
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #108 -:
юни 26, 2010, 21:12:18 »
ЧЕСТИТО САМАНТА И ОТ МЕН
уф хора аз съм до никъде с приготовленията и рокля не мога да си харесам а нямам никакво време
нашата сватба сигурно ще е най-смотаната нищо не върви отчаяла съм се,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Активен
pinko_2
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #109 -:
юни 28, 2010, 15:20:07 »
jani_ani -не се отчайвай.Всяка булка има такива моменти, но трябва бързо да се вземеш в ръце.Аз също имах проблем с моята рокля и си мислех, че нищо на никъде не върви.Въпроса е да наредиш някакъв план и да започнеш да действаш.
Аз да се похваля-поръчах си сватбена рокля исъм много щастлива. *YAHOO*Тази седмица съм на проба, а следващата ще си я взема.Милото ми има вече костюм, риза и вратовръзка.Останаха ни само обувките :bravo:Поръчахме и подаръците за гостите.Май започнаха нещата да се раздвижват.Когато мога ще кача снимки.Успешна седмица на всички
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
«
Отговор #110 -:
юни 29, 2010, 09:55:54 »
Eй,jani_ani не се отчайвай,всички минахме по този път,няма как,то това е тръпката,това е чувството първоначално
Аз бях същата,много шашната,много притеснена като в задънена улица ама не се притеснявай това е само моментно
Важното е да се успокоиш и да се осъзнаеш какво незабравимо събитие те чака и да решиш как искаш да изглежда то,как си си го представяла до този момент
Всичко е въпрос на време и спокойствие
Ще се справиш,аз съм сигурна,защото съдя по себе си
Само смело и напред,ако искаш помощ казвай какво те интересува,ние сме почти на 100% готови и с каквото мога ще помагам,миличка
Само споко
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
«
Отговор #111 -:
юни 29, 2010, 12:36:02 »
Честито на всички булки,които сте се решили да направите тази стъпка
И аз тепърва след 2 седмици ще я направя,но не съжелявам поне засега че се навихме и толкова нерви изхабихме
Не съжелявайте и вие
Активен
samannta
Любопитен
«
Отговор #112 -:
юни 29, 2010, 19:23:42 »
Аз съм разбита. Нали ви бях споменала че в понеделник имам среща с една агентка от Стара Загора в агенцията и. Е, да. Отидохме , още като влязохме и усетих че това е моето сватбено Гуру. Уникални идеи страхотни снимки украси и куп джвъчки..супер мадама много емоционална и идейна (не като местните ни дървета-моля да ме извинят но артистизмът им е някъде дълбоко в душите) кипяща от енергия и идеи.
И най-лошото което можеше да се случи е да е азета на нашета дата
Но както казват всяко зло за добро. Сега издирвам ново гуру да ми препречи пътя но съм много отчаяна и нещо нищо не откривам. Аз също съм забила на едно място и си мисля че нищо няма да се нареди като хората.
Активен
jani_ani
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #113 -:
юни 29, 2010, 21:35:34 »
Много ви благодаря милички ама наистина сам се отчаила саманта би ли ми дала телефона на тази от стара загора,че честно казано моето мило нещо не хареса цените на дени в казанлак и сега незнам какво ще правя а относно роклята съм я оставила на заден план май,всички обляках освен себе си
накрая ще взема един чаршав и ще се увия с него
писна ми. Абе дайте да сравним цени на агентките имам чуството,че като разберат че сме от пловдив и ни вдигат цените нарочно.Също така предложете ми много добър гримьор в града ви,че ми е много важно много ви благодаря за всичко и целувам всички ви.............
Активен
samannta
Любопитен
«
Отговор #114 -:
юни 29, 2010, 22:10:32 »
Цитат на: jani_ani в юни 29, 2010, 21:35:34
Много ви благодаря милички ама наистина сам се отчаила саманта би ли ми дала телефона на тази от стара загора,че честно казано моето мило нещо не хареса цените на дени в казанлак и сега незнам какво ще правя а относно роклята съм я оставила на заден план май,всички обляках освен себе си
накрая ще взема един чаршав и ще се увия с него
писна ми. Абе дайте да сравним цени на агентките имам чуството,че като разберат че сме от пловдив и ни вдигат цените нарочно.Също така предложете ми много добър гримьор в града ви,че ми е много важно много ви благодаря за всичко и целувам всички ви.............
Агенцията се казва "Ами сега???" тел.:0887609081; 0894226886 - Виолета Канъкова
сайта:
www.amisega.net
за цените чесно да ти кажа не знам защото не съм я питала но мисля че няма да се различават с казанлъкшките особено много....а относно за гримьор е малко спорен въпроса поне от моя гледна точка. Има едно момиче в града което се занимава професионално с това (но според мен на теория е много по-добра) казва се Женя и се подвизава в парфюмерия ЛИЛИ (това е лично мое мнение) но покрай баловете имах много наблюдения, защото работя във фризюрски салон и чесно да ти кажа по-скоро съм разочарована, а и на скоро имахме една булка която беше гримирвана точно от тази гримьорка и я изтри два пъти докато не я напасна и то горе долу....малко е рисковано така че аз силно препоръчвам пробен грим без значение колко е добра славата на даден гримьор.
Активен
samannta
Любопитен
«
Отговор #115 -:
юни 30, 2010, 09:22:32 »
Момичета да ви питам някъде в Казанлък заслужава ли си да се ходи за халки ?
Активен
pinko_2
Любопитен
«
Отговор #116 -:
юни 30, 2010, 10:05:07 »
samannta , не знам в Казанлък къде заслужава да се ходи, но знам че някои от магазините за злато( мисля, че този в хотел" Роза") са представители на Сара Трейд.Довечера ще попитам и ще ти кажа кой е магазина
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #117 -:
юни 30, 2010, 11:49:06 »
Мили булки от Казанлък
, пиша с молба за помощ
.
Както можи би знаете, нашият граждански брак ще бъде сключен в парка Тюлбето на площадката, която е във формата на кръг (намира се малко зад гробницата). Сега в главата ми се варти само това как да я декорираме, че да изглежда красиво.
Ако имате някакви предложения, много ще се радвам да ги споделите.
Благодаря ви предварително!
Активен
pinko_2
Любопитен
«
Отговор #118 -:
юни 30, 2010, 13:30:34 »
lunno momichе, шия си роклята в Асеновград, ако искаш мога да ти дам коорданити на шивачката, поне е изпитана с предишни близки булки
А брака ви, зад гробницата на поляната ли ще е или до самата гробница, под купола?
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #119 -:
юни 30, 2010, 13:41:28 »
Pinko_2
, благодаря ти за предложението и да, моля те, изпрати ми координати на лични на шивачката от Асенвград, понеже аз не съм решила окончателно къде ще шия, моля!
Бракът ще се сключи на площадката, която е зад гробницата,не под арката на гробницата, а на няколко метра зад нея - тя е точно във формата на кръг площадката. И ми е голяма чуденка как да я украсим, че да изглежда тържествено и красиво...
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...