Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 16:32:13
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част (Прочетена 145249 пъти)
fashion
Професор
Отг: Булки от Казанлък - 3 част
«
Отговор #240 -:
декември 17, 2010, 11:34:49 »
bubka
Правят в един ден - сутришна и вечерна и то точно в Зорница...Но не бях чувала за таз стена да правят и по едно и също време е фрапиращо... Ние затова се отказахме от Зорница и си я направихме в Лагуната, защото в Зорница не можаха да ни гарантират че няма да има сватба преди нашата...Т.Е. нашта като е вечерна ресторанта го заемаме от 5часа... Най-малкото от сутринта се почва украсата на ресторанта,носенето на мезета и подготовки и всичко... Да не говоря че и един дж,който имаше сутришна сватба на Зорница и искаше,и на наща да е дж. И аз му викам как така ще разкараш хората в 16.30 и ще дойдеш на наща...и той вика ,,няма проблем,,
, представяте ли си за пари какво ли не правят ,едно на ръка че ще е изморен ,ами да прецака придната сватба за наща... изумах... Разбирасе не го наехме и слава богу
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #241 -:
декември 17, 2010, 11:40:52 »
Явно са се полаколмили и са си променили политиката
Ние си занесохме мезета и т.н. - каквото внесохме от предния ден. Незнам Ралица кога са влзели да украсяват, но в 18ч ни беше изнесения ритуал и всичко беше готово. Дори, сега се сещам - ние закусвахме на терасата до към 11ч сутринта - преди прически и т.н. и определено нямаше никой да се готви за обедна сватба. На другата сутрин като си тръгвахме, готвеха обедна за неделя.
Жалко, наистина
А стената - според мен е по-вероятно да бъде с цел останалата част, която не е заета от сватбата, да може да се ползва за външни посетители. Което пак си е достатъчно гадно де, но не е като да има още една сватба. То така ще се смесва музика, всичко - не си е работа
«
Последна редакция: декември 17, 2010, 11:42:23 от bubka
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #242 -:
декември 17, 2010, 14:34:00 »
Да, именно за това е въпросната стена - за да направи р-та с по-малка зала - не , за да има 2 сватби в един и същ ден - ами , когато сватбата е по-малка да се ползва само част от залата им и да не изглежда празен ресторанта, когато събитието е с по-малко хора.
Аз лично не съм виждала как изглежда с тази снена, но и на мен не ми звучи много уютно.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #243 -:
декември 17, 2010, 14:43:06 »
Според мен, ако са по-малко гостите да се вземе по-малък ресторант,не да се прегражда....
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #244 -:
декември 17, 2010, 14:45:09 »
Всеки си има право на избор - ако някой държи именно на този ресторант - това е добър вариант.
Ако е направено добре - даже е похвално, макар и на мен да не ми звучи много хубаво, но дори е съм го виждала в този вариант. Но... защо не?
«
Последна редакция: декември 17, 2010, 14:47:43 от lunno momiche
»
Активен
miffry
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #245 -:
декември 17, 2010, 18:55:30 »
Здравейте бивши и бъдещи булки, не съм писала скоро, защото и бързо след сватбата животът ни се завъртя в нова посока
Реших да поулесня решенията и да внеса яснота за Зорница. Сватбата ни беше на 21,08 тази година. Бяхме около 100 човека и ресторантът беше преграден с ,така обсъжданата "стена". За нас това не беше проблем, защото :
1. иначе ресторанта е за сватба около 130-140 човека и е неприятно при по-малки сватби да не изглежда празно;
2.преградата е точно на сгъвката на ресторанта, защото така или иначе не исках там гости, които нищо да не видят и да стоят малко изолирани;
3. стената е декоративна, но си прилича на стена, на която се закача украса зад булчинската маса и не загрозява пейзажа по никакъв начин.
Те това е моето мнение за ресторанта, лятото правеха по една сватба на ден и не сме имали притеснения. Като цяло ресторанта беха великолепни, така че препоръчвам с двете ръце. Виж хотелската част не ползвайте с цената на всичко. Там преживях "лек кошмар" с хигиенни условия, цени и неспазени уговорки! Изводът е: ресторанта- задължително "да", хотела- "задължително "не".
Дано съм помогнала на колебаещите се. Дерзайте
«
Последна редакция: декември 17, 2010, 18:57:23 от miffry
»
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #246 -:
декември 17, 2010, 23:17:24 »
miffry ,ние сме капарирали Зорница за 13 /08/ 2011 и ни предлжиха специални цени за гостите ,мисля 4е 30 за двоина стая ,40 за троина и 60 за апартамент,искрено и ли4но се надявам да няма проблеми
:,)
но така или ина4е каде бих могла да си настаня гостите да ни е близо до ресторанта???
Активен
miffry
Любопитен
«
Отговор #247 -:
декември 19, 2010, 14:19:38 »
Ами какво да те посъветвам...Първо в стаите само 7-8 са с климатик, другите са с чийлъри, които не работят- за сватба в август това е самоубийство. Платихме басейна за гостите на сватбата, в последствие разбрах, че са ги карали и те да си плащат
Отказаха да ни запазят паркинга и когато гостите дойдоха, паркинга беше пълен с коли на плажуващите и спирахме из ливадите. Разбрахме се някои гости да дойдат ден по- рано и сами да си платят нощувките, предупредихме желаещите какви цени сме уговорили...искаха им двойно
В една от стаите леглото беше пълно с кучешки косми
- "забравили да сменят бельото"! Душ кабината в едната стая падна върху чичото на мъжа ми....И така 4 часа преди сватбата тичах да се занимавам със стаи, мизерия и разправии, при все че гостите ни бяха любезни и половината мизерии ги научих седмици след сватбата..Иначе цените бяха такива, ама и те им бяха много...Да я взривят проклетата дупка!Уффф...съжелявам още съм им бясна. Все тая де, ресторанта е супер избор! Там е истината
http://www.facebook.com/#
!/album.php?aid=233051&id=704539403 слагам линк към някои снимки от сватбата..Въпросната стена се вижда зад младоженската маса.
«
Последна редакция: декември 19, 2010, 14:23:05 от miffry
»
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #248 -:
декември 19, 2010, 22:22:10 »
мадре миа ,ужасссссс!!!!!ами не знам каво да кажа за хигиената на хотела
,надявам се да не минаваме прес вси4ко това!!!!Ти не им ли каза после не6то???
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #249 -:
декември 20, 2010, 09:57:42 »
Хммммм на сайта на хотел Зорница,снимките на стаите са перфектни... Eliispania, поговори предварително с тях за стаите и как си чула лоши отзиви... направо не ми се вярва...
Активен
miffry
Любопитен
«
Отговор #250 -:
декември 20, 2010, 12:14:15 »
Когато искахме да видим стаите, ни показаха само младоженския апартамент...до тук супер! Когато гостите взеха да пристигат ( на 21 август беше 37 градуса на сянка) в стаите не можеше да се стои. Смешното беше и че за 10 (ние бяхме резервирали 18-20) стаи с климатик имаха само 7 дистанционни и аз, майкини и брат ми ползвахме едно. Имах няколко скандала на рецепцията, девойките се държаха като за първи ден на работа.Като кажа " бяхме се рабрали...", те казваха " а, така ли". Накрая не ми издържа баланса и след като на един от гостите му искаха 72 лв. за единична стая, без закуска вдигнах ръце и мъжът ми отиде и той им плати 72та лв. , за да не ние срам от госта (беше дошъл един ден по-рано и бяхме уговорили по 50 лв. стаята, за по-ранните гости). Все едно, сватбата ми е страхотен спомен, но благодарение на ресторанта, музикантите, танцьорите, Ралица...Не съветвам нищо. Споделям лош опит. Всеки да си решава .
Активен
miffry
Любопитен
«
Отговор #251 -:
декември 21, 2010, 15:21:16 »
Съжелявам, ако съм била остра. Сега погледнах, че сайта им е обновен и има нови стаи. Искрено се надявам нещата да са се променили към добро. Сигурна съм, че тези новичките стаи, август ги нямаше. Спокойно, има искри надежда всичко да е наред с хотела
Активен
eli_espaniq
Ентусиаст
«
Отговор #252 -:
януари 06, 2011, 18:17:38 »
Здр,някои знае ли от каде да намеря музика за изнесеният ритуал?А от оп6тината като правят ритуала те ли си носят микрофон и тонколона или ние трябва да се спарвим с това??
другият ми въпрос е на кои гримьор се доверихте за swaтбеният си ден???
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #253 -:
януари 06, 2011, 19:07:47 »
eli_espaniq , трябва самичка да си осигуриш музика и микрофон.
Можеш да помолиш ди джеят ви (Ели и Жоро ли бяха) - на нас те ни озвучиха изнесения ритуал и снабдиха с микрофон гражданското лице.
За грим - повечето ползват гримьорките от "Контеса", но и на "Бюти" изглеждат добри.
Активен
fashion
Професор
«
Отговор #254 -:
януари 06, 2011, 23:02:37 »
Микрофон и озвучение от DJя,който и да е той - всички са подготвени за това. Грим вече не мога да помогна, аз лично сама се гримирах
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...