Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:49:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167948 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #435 -: юни 02, 2010, 16:27:07 »

Вери,ама вашия люлее ли се *crazy*Сеа се замислих дали да вземем такъв люлеещ се шезлонг или люлката crazy
 :offtopic:Сега си спомних,че и ти сподели проблема,че Габи заспива там и после не можеш сполучливо да я преместиш!Ами аз като я люшкам сега и тя се унася и спирам.Тя продължава да си спи,ама при опит да я преместя и след 5 мин в леглото си се събужда и тва е!Единствено се тревожа дали е вредно за гръбчето да спи в шезлонга!
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #436 -: юни 02, 2010, 16:52:24 »

Вярка аз съм за първата и втората, но наистина мног скъпи тия гимнастики пък понякога дечковците не ги отразяват въобще  girl_wink  Въпрос на късмет е малко  blush
Активен
Рубин

« Отговор #437 -: юни 02, 2010, 16:59:27 »

Ооооо,Вярка,а бе аз забравих да кажа за гимнастиката!ами ние имаме тази последната!Кумовете ни я подраиха!Вчера сложих Михи да я видя как и дали въобще ще я отреагира и да ти кажа до колкото може да си задържа още погледа,стоя ъте 15 мин!Ама ние сме още малки ,а и с тия колики едва ли й е интересно там!Иначе има много нежни мелодиики,светлинки.А бе хубава е гимнастиката!Пускам и снимки!

Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: юни 02, 2010, 17:15:31 »

Уфф късмет, късмет ама аз наистина смятам че Габи ще и хареса  tease
За сега неизползваем ми е слинга ама то щото аз не го слагам  tease всичко останло ми е в пълна употреба  good
Рубиаз бих купила люлка при вашия случай. Нашия шезлонг се люлее ама ако аз го люшкам. Вие си имате шезлонг и е по-добре люлка да си вземете, поне сама ще се люля  tease
За спането вътре в шезлонга и аз се притеснявам въпреки че 0+  crazy въпреки че тя прекрарва доста от времето вътр -будна ли е в шезлонга  pardon
Ей никак не ми помагате с избора на гимнастика- хахахаха всеки харесва различен  tease.
Активен
Рубин

« Отговор #439 -: юни 02, 2010, 17:55:47 »

Верка,ами аз мога да ти кажа от мое впечатление(не на Михи),че тази гимнастика която ние я имаме има следните екстри-Когато беба мърда шумоли,което мисля че е занимателно,има едно пискващо като се натисне,всички играчки се местят,има мелодиики(което аз не мисля че занимава детето де),играчките се сменят...Аз не виждам голяма разлика между всички които си показала.А и щом смяташ че Габи ще й хареса взимай по твой вкус girl_wink!
А аз се чудя между люлката и шезлонг с вибрации сега!Ех,че съм чуденкааа... :\На мен целта ми е да й успокояват коликите,доколкото е възможно!От люшкането в шезлонга виждам ефект,а не знам от шезлонга с вибрациите как ще е! 8PТози смятам като закараме сега при родителите ни като сме на гости и да си го оставим там.А за тук да си имаме само люлката!
Може ли някоя от вас,която е имала бебче с колики да сподели кое успокоява малко или много? give_rose
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: юни 02, 2010, 18:07:14 »

Руби колките са си колики и ако имаше точен лек вече щеше да е на пазара  tease
За вибрацията има люлки и с вибрация. Мението ми относно вас е, че щом имате вече шезлонг па макар и бз вибрация по-добре вземете люлка  pardon
Аз се колебаех в началото или люлка или шезлонг с всички екстри
За гимнастиката -имам време докато се приберем а и Габи ще порасне още, сега се радва на въртелевката над леглото.
Тъпото е че не са малко пари хубавите гимнастики а ако вземе че я пренебрегне  huhhuh.gif моя мъж каза че ще ходи на мисия да може да ни угоди на всички (каката, бебето, котката  tease ... аз  Girl_hide )
Активен
Рубин

« Отговор #441 -: юни 02, 2010, 18:44:37 »

Ами прав е мъжа ти,то всичко на пазара ни е ужасно скъпо! :\Ако имаш някоя дружка да ви услужи временно да я видиш малката как ще реагира ще е наи добре! *THUMBS*Ако ми беше на близо с удоволствие бих ти я дала нашта!
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: юни 02, 2010, 19:22:44 »

Руби, Вяра е права, че за всяко дете работят различни неща. На Евелин коликите не се успокояват от вибрация, а от люшкане и от бял шум. Люлката не я обича, иска да бъде близо до човек и затова слинга ми върши идеална работа, а и ще ми бъде полезен дълго време, пък и да не говорим, че цената му е пъти по-ниска. От тази страна зависи и до родител. Някои майки не харесват идеята за слинг, въпрос на предпочитание е.
Относно музиката - като и пусна музикална играчка,  се ослушва и има зачатъци на гукане. Михи е още малка за музика сигурно, но след някоя друга седмица може да и е интересно.
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: юни 02, 2010, 22:21:39 »

Аз активна гимнастика нямах изобщо.
Ненужен , а и не малък разход, е според мен. Шезлонгите си имат висящи играчки отгоре, продават се сума ти платнени книжки за развиване на различните сетива /това, което Рубин е описала/. Това изчеррпва ролята на активната гимнастика, а и е доста по-мобилно от нея. Тя е още една вещ за пране, почистване от прах и търсене на място за съхранение след 2 месеца.

По повод люлката. Рубин, ако имате шезлонг, а вие имате и то мн хубав, защо ти е да купуваш и люлка? Коликите са нещо, което след 2 месеца най-много ще са далечен спомен. Освен това не може да се предвиди дали детето ще иска да стои вътре. И в общи линии ако нямаш такава вещ у вас, никога не би и усетила липсата. Гушкай, люшкай, слагам по коремче върху теб, прави масажчета и затопляй коремчето и това е.
Всичко друго ще успокои повече теб, отколкото Михи.
Активен
Рубин

« Отговор #444 -: юни 03, 2010, 07:36:39 »

ina_lemon ,уф,ако знаеш че хич не ми се купва каквата и да е било!Ами първо мислим този нашия шезлонг да го оставим при нашите,да не го мъкнем всеки път,защото ние ходим за дълго време!А за люлката,исках защото в шезлонга като я люлям се ядва,явно й харесва,а и аз през това време мога да си свърша някоя работа!Направо да ви кажа,понякога с часове не мога дори да отида до WC-то! blushТа и затоа ми е чуденката между шезлонг с вибр. и люлка! crazy
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: юни 03, 2010, 10:18:40 »

За активната гимнастика-и аз смятам че е ненужна.Ние имахме и май на котката повече и хареса отколкото на Хана pardon Сега само ми стои в един кашон и честно казано не зная какво да я правя.
А за люлка или шезлонг-смятам ,че шезлонга би бил досктатъчен и ако примерно влезеш да се изкъпиш  може и да го вземеш в банята-аз поне така правих.Или пък като ядяхме и ми беше малксо едно тъпо Хани да ни гледа от долу и слагахме шезлонга на масата и така ядяхме заедно blum
За това дали е полезно за детето мога да кажа ,че НЕ е!Дори шезлонги са забранени в някои страни,не можа да ти кажа сега кои точно...
Всеки сам си решава разбира серно следващото  си дете смятам само при нужда да го слагам там!
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #446 -: юни 03, 2010, 16:51:36 »

И аз да се изкажа пък може и да помогне .Гимнастика сме нямали въобще - на сгъваемата кошара имаше възможност да се слагат играчки и Тиа си прекарваше добре там даже съм закачала парчета от флаери и те пипаше шумолеше и се залисваше.За шезлонга съм с 2 ръце нашия се люлееше голяма работа ползвах го дълго, даже до скоро, Тиа започна да си люлее куклите в него , но го прибрахме че нали чакаме братче:) За коликите - гладех кърпи с ютията и още топли ги слагах на коремчето - първобитна работа но помага Дерзаите , бремеността е най лесната работа , купона почва след това:)
Активен
whiteangel
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #447 -: юни 03, 2010, 17:23:33 »

Може ли някоя от вас,която е имала бебче с колики да сподели кое успокоява малко или много? give_rose

Пробвала ли си възглавничка за колики със семена Спелта? До колкото съм запозната възглавничката се загрява леко и се слага на коремчето на бебчето и от топлината семената оказват положително въздействие и облекчават!  good
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #448 -: юни 03, 2010, 20:11:05 »

Мая също не е особен фен на активната гимнаскика,играе си за 5 мин,понякога се заиграва и за по-дълго,но затова и избрах да не давам много пари,сега не съжалявам pardon това е покупка,която си е на късмет според малкия ползвател girl_wink
За коликите ние топлихме на котлона една шепа морска сол,после я изсипвахме в чорапче и на коремчето,това действаше безотказно,продават се и някакви костилки,които се топлят в микровълновата,но не виждам смилъл да се дават пари,след като солта върши същата работа и е за стотинки Wink
« Последна редакция: юни 03, 2010, 20:13:55 от moyra » Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: юни 04, 2010, 00:05:47 »

Аз напълних един чорап с ориз, топля го в микровълновата 30 секунди и слагам на коремчето. И на стъпалата много се успокоява.
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: