Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 18:48:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167909 пъти)

matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: май 31, 2010, 23:49:28 »

И аз съм за дървените креватчета,но пък всеки си решава съобразно мястото и удобството smile. Ние имаме дървена кошарка ,която е на 3 нива.Отделно взехме и 2 сгъваеми да има за в двете баби (но на нас ни е непрактично от Германия да носим всеки път сгъваемо легалце напред-назад).И отделно в4ера купих това . Много исках да имаме такова кошче,макар и да осъзнавам факта, че като имаме дървено легалце става малко излишно  blush

* ko6.JPG (23.21 KB, 336x448 - видяно 266 пъти.)
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юни 01, 2010, 00:48:59 »

Страшно е красива,не съжалявай че ти идва в повече-страхотно е.Аз исках такова,но ми дадоха друго и ме беше даже яд че не можах да имам такова.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 01, 2010, 01:05:37 »

Аз да се изкажа като собственик и на двата вида легла. И двете си имат своята хубост и функционалност. Сгъваемата кошара ми е много удобна, сложила съм я залепена към моя край на спалнята, нивото на матрака съвпада с нивото на спалнята и през мрежата ми е удобно веднага да видя бебето и да се пресегна да я друсна ако се налага. Отделно купихме дървено легло, което има хубав органичен матрак, но то стои в другата спалня, където спят родителите ми. Често майка ми взима Евелин за половината нощ, за да мога да поспя по-добре аз и тогава леглото влиза в полза. И от двете съм доволна, но леглото е по-добро от гледна точка на стабилност и качество/избор на матрак.
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 01, 2010, 16:53:16 »

момичета, и аз да се разпиша в тази темичка с покупките..гледам легълца обсъждате...ние вече имаме кошарка, но на мен много ми се иска да си вземем и дървено легълце...така че в момента разглеждам активно..още повече си купих и от тези олекотените неща които се връзват по стените на легълцето...забравих им името...та са много сладки розови с жълти патенца..трябва да понаснимам покупките да ви ги покажа girl_wink
целувки от мен  give_rose
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #424 -: юни 01, 2010, 17:37:17 »

Момичета,да ви питам за бибероните залъгалки!Ако опира в нослето на Михи трябва ли да не й го давам?Вярно ли е,че бикло вредно така да опира в нослето?
Активен
Рубин

« Отговор #425 -: юни 02, 2010, 13:50:06 »

Мацки аз днес установих,че в шезлонга Михи се успокоява и заспива,ама само докато я люлям!Спра ли,тя се събужда!Та сега мислим да й вземем люлка!
За сега съм харесала тази!Вие имате ли някакви мнения за нея и изобщо някакви критерии при купуване на люлка?На тази ми хареса,че има опция за в контакт!
http://www.bebe-best.com/cangaroo-cangaroo-baby-pink.html

* q118b1.jpg (18.87 KB, 300x300 - видяно 3362 пъти.)
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 02, 2010, 14:36:25 »

Нашата е подобна, но на Евелин много не и харесва в нея. Според мен изборът на люлка не е голяма философия, ако мислиш, че ще ти трябва, взимай я. За мен се оказа още една вещ, която трябва да прескачаме. Една приятелка ми я даде да я ползвам, иначе нямаше да я купя.
Активен
Рубин

« Отговор #427 -: юни 02, 2010, 14:45:56 »

Ами аз съдя по това,че малката се успокоява там!Иначе никога не ми е и минавало да купувамв люлка!Ще поизчакаме още малко да видим дали наистина се успокоява от люлянето,за да не стане така да е неизползваема след това!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 02, 2010, 15:01:24 »

Руби не изглежда лоша люлката  good щом ти харесва и най-вече ще ви влезе в употреба взимай я   smile ние сме много доволни от шезлонга-Габриела прекарва доста време там, той може да се люлее, вибрира и пее.
Ели, може на Евелин да и хареса по-нататък  tease те се променят с дни

Аз пък се колебая между цели 4 гимнастикии   blum и за това търся помоща и мнението ви  Girl_hide ето ги и тях, не мога да реша коя да взема като се върнем  pardon

http://www.kasida.bg/aktivna-gimnastika-gymini-monkey-islandtiny-love-37-1066.html

http://www.kasida.bg/muzikalna-aktivna-gimnastika-precious-planet-deluxe-fisher-price-37-185.html

http://www.kasida.bg/aktivna-gimnastika-activitot-tropical-isle-37-35.html

http://www.kasida.bg/aktivna-gimnastika-gymini-super-deluxe-zootiny-love-37-1067.html

аа и исках да попитам за столчетата за хранене - заслужава ли си да се дадат повече пари за такова и защо? Какво трябва да се гледа при избора на тази покупка?
Аз съм си харесала това - http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=525
« Последна редакция: юни 02, 2010, 15:10:42 от Вероника » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юни 02, 2010, 15:26:03 »

Вярка, наща е подобна като тая последната която си сложила.За мен тая активна гимнастика пък е ненужна вещ, не съм я копувала, а ни я дадоха да я ползваме.Ми Рая точно 2 пъти съм я слагала вътре и неще и неще да седи.Почва да се сърди едно мяткане пада на ръце и крака, не я вълнуват играчките нито мелодиите които издават.Скоро пак се опитах да я сложа нали вече уж по голяма .... ми същата работа.Застоя се не повече от минута и започна да църка.А иначе като я види така от високо (когато я държим) ми така и се радва трепти й но понеча ли да я сложа почва да се сърди.
Вярно че има най-различни неща които подпомагат за развитието на детето, като огледалцето например да се изправя главичката,но Рая още от новородено започна да си изправя леко главичката.
Не искам никой да засегна с поста си за тия гимнастики, просто изказвам моето мнение какво е и какво прави Рая.
 Offtopic но за сметка на това страшно съм доволна от шезлонга, както и от люлката (наща е съвсем обикновена без играчки, мелодии и вибрации)
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юни 02, 2010, 15:40:11 »

Диде на Габриела и харесват и занимават всякакви подобни неща - уви децата са различни.
Сигурна съм че гинмастиката ще и хареса но не мога да реша коя да взема.
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 02, 2010, 15:59:08 »

Вярка радвам се че на Габи и харесват подобни неща.
Нашата на външен вид е хубава, харесва ми, но от тия които се двуомиш коя да е ми харесват първата и третата.И двете имат ергономична възглавница което е добре за Габи, но колкото повече ги гледам май се спирам на 3-тата, на мен ми е по забавна  tease
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #432 -: юни 02, 2010, 16:02:05 »

Момичета, моля за малко помощ, че съм в голяма чуденка girl_impossible

Някоя от вас знае ли, виждала ли е дрешки (блузка, блузка и панталонки и т.н.) с Мак Куин Светкавицата???
Коско много харесва този герой, но никъде не мога да намеря дршка с него girl_impossible
Имаме обувки и шапка, но ми се иска да купя на Коско и тениска с този герой!!!

Благодаря предварително!!! give_rose
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юни 02, 2010, 16:03:23 »

Пред мен не стоял въпросът за избор на детска активна гимнастика, защото ни подариха такава pardon Иначе в някакъв момент се бях замислила да купувам.На мен лично ми хареса тази, която има нещо като леглце в средата, но това е водено единствено и само от съображението, че Калина от всичко на света най-мрази да лежи по гръб, иска да е повдигната или вдигната huhhuh.gif
Съответно нашата активна гимнастика е просто една неизползваема вещ pardon веднъж, че тя не иска и секунда да лежи по гръб, когато е будна, второ въобще не ги отбелязва всичките му там играчки и огледълца (а уж се заглежда по играчки и даже си има предпочитания).
Засега съм прекратила опитите да я карам да стои там, ще пробвам пак след 1-2 седими...пък дано има резултат ако не-поредната неизползваме вещ паднала жертва на комерсиалната детска индустрия nea
Активен
Дидка
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 02, 2010, 16:13:55 »

Момичета, моля за малко помощ, че съм в голяма чуденка girl_impossible

Някоя от вас знае ли, виждала ли е дрешки (блузка, блузка и панталонки и т.н.) с Мак Куин Светкавицата???
Коско много харесва този герой, но никъде не мога да намеря дршка с него girl_impossible
Имаме обувки и шапка, но ми се иска да купя на Коско и тениска с този герой!!!

Благодаря предварително!!! give_rose

Танче тая събота купихме на моя племенник сива блузка с Мак Куин, и едно комплектче блузката е червена пак с Мак Куин а панталонките са тамно сини.И бяха на доста достапни цени.
Ако искаш повече инфо мога да ти пиша на лични да не наводнявам темата  pardon
Забравих да кажа че става въпрос за Сливен
« Последна редакция: юни 02, 2010, 16:16:42 от Дидка » Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: