Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 12:33:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 168322 пъти)

mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: май 05, 2010, 19:10:52 »

gucci, и аз съм си харесала този модел на hauck. Обаче още съм в чуденка. Дръжката не се превърта, а ми се струва, че би било голямо удобство. Иначе е лекичка и маневрена. Ако наистина има кой да сподели за наблюдения би било добре smile
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: май 05, 2010, 21:23:50 »

Гучи, Мишката, мисля, че Ванюша беше харесала този модел, но в крайна сметка се отказа, вижте в темичката й, писала е защо.
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: май 06, 2010, 16:41:17 »

Ние купихме тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_178/products_id/4114
Някой има ли такава, да сподели отзиви  give_rose
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #228 -: май 06, 2010, 20:58:43 »

Здравейте момичета.
Имам питане относно количките Кенгуру - Scorpio - дали някоя от вас е ползвала или ползва такава?
Аз съм си харесала червената, но ми се иска да чуя отзиви преди да си я купим.
Благодаря ви предварително.
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: май 07, 2010, 10:16:56 »

Здравейте момичета. Много си харесах количка - най-новия модел на Giordani: Ethos http://www.giordanibaby.com/galleria.php?pdt=420&folder=ppesante
Вероятно още няма мами ползвали този модел, за да изкажат мнение. Стори ми се много маневрена и удобна, имам чувството, че сама върви. Единственото дето ме притеснява е, че е 11.4 кг. Мислите ли, че е прекалено много (не, че ще я мъкна на гръб постоянно, ама все пак).
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: май 07, 2010, 16:40:41 »

Здравейте момичета.
Имам питане относно количките Кенгуру - Scorpio - дали някоя от вас е ползвала или ползва такава?
Аз съм си харесала червената, но ми се иска да чуя отзиви преди да си я купим.
Благодаря ви предварително.

Нямам мнение, но виж тук я има на сериозна промоция - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/3_162/products_id/8375
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: май 07, 2010, 16:53:22 »

Във форума имаме майче с такава количка - Скорпиото.
Но кой беше не се сещам.....
Cherry_tea ли беше, или не, май mariana сякаш имаше такава ....
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #232 -: май 07, 2010, 21:06:52 »

За Hauck си спомням, че Fenix има такава и като че ли не беше доволна. За другите модели колички не мога да се изкажа  *db*И на нас ни е труден този момент, въпреки че ни стои един модел за фаворит, но все още оглеждаме.

Аз искам да се похваля, че вече започнахме пазара за бебко  yahoo Имаме два спални комплекта - със зайчета и с Мечо Пух, корито със стойка, комплект за изписване и няколко дрешки  yahoo Имаме още много неща да вземем, хубавото е че сме понабелязали повечето и този месец ще сме активни. Повечето неща ги сложих в галерията, само спалното бельо не съм снимала. Едното е това с Мечо Пух, разбира се, като цялата детска стая, която също подготвяме smile Мебелите и завесите са монтирани, въобще вкъщи, а и в мен цари огромна бебешка еуфория yahoo  
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: май 07, 2010, 21:16:31 »

КатиНка, много сладурски дрешки сте купили  Bravo И ние имаме същото корито, само че без стойка и съм много доволна. Тези комплекти за изписване са супер полезни, защото имат много части и после дълго време си ги ползваш. А спалния комплект е невероятно красив!
Активен
КатиНка

« Отговор #234 -: май 07, 2010, 21:30:40 »

Мерси за хубавия отзив Наталка  give_rose И ние много харесахме това корито, дано и на нас да ни е удобно. Комплекта за изписване си го представях патешко жълт, но така и не намерихме. Бяхме решили да си го комплектоваме от отделни части, но ето че видяхме този със зайче /на бебо му казваме зайче/ и го взехме веднага  Wink Пропуснах да кажа, че съм пуснала на сестра ми огрооомен списък с неща, които съм харесала в сайтовете на Asda, Next и Mothercare да отиде да ги поразгледа на место из магазините /живее в Единбург/, понеже тук цените в Mothercare са доста по-високи, а при тях много по-изгоди и сега очаквам да ми каже с какво ще ни снабди  yahoo Така например тези две нощници http://www.mothercare.com/M2b-Salon-Spot-Nightshirt-Flippy/dp/B00303ONVG/sr=1-2/qid=1273260613/ref=sr_1_2/280-8646775-5846903?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42797041&mcb=core тук са 90 лв, а при тях 24 паунда. За сега на тях съм се спряла за болницата, стават и за кърмене, че нощници не нося и си нямам нищо, което да взема от вкъщи  pardon А в сайта им имат и доста намаления, например активна гимнастика гледах днес, доста изгодни предложения.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: май 08, 2010, 09:38:17 »

Катинка много са ти хубави нещата,със здраве да си ги ползвате!
Ето и какво ми подари леля ми-чанта и козметика за бебето на Чико и разни други неща за първата седмица след раждането(памперси,кърпички,протектори за кърма и т.н)
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 08, 2010, 18:56:34 »

КатиНка,чудесни са ви придобивките.Особенно спалното бельо и комплекта за исписване са много красиви!!
krisssy и ти си получила много хубави подаръци!!Честито good
Активен
КатиНка

« Отговор #237 -: май 08, 2010, 19:02:53 »

krisssy, златна леля имаш, снабдила те е с много необходими неща  Bravo Вчера разглеждах бебешката козметика и за сега се колебая между тези трите - Клоран, Себамед и Бюбхен.  
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #238 -: май 08, 2010, 20:07:42 »

Здравейте момичета.
Гери, благодаря за сайта, аз и във Враца я намерих на тази цена  good . Искаше ми се да разбера дали удобна с бебе в нея  give_rose , т.к. в магазина беше доста удобна за бутане, но то май не е съвсем същото  blum
КатиНка, чаршавчетата са разкошни!
Krisssy, комплекта, който са ти подарили много ми хареса. За съжаление, аз намерих само на Нивея подобни, но този ми хареса много повече.
Относно козметиката, аз все още съм в чуденка. Бях започнала за коремчето да използвач Джонсън Бейби масло, но за моя изненада получих алергия към него (цялата ми пупа и гърдите ставаха като нажаркани от коприва) и се отказах да използвам тази марка за бебка. Май ще се ориентирам към Бочко. Някой има ли отзиви от тази марка?
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: май 09, 2010, 09:00:33 »

Момичета, има си отделна тема "Козметика за бебето" good Там съм споделила и моя опит!!!

Всички имате чудесни покупки и подаръци!!! kiss2
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: