Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 20:00:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167993 пъти)

Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: април 29, 2010, 22:24:34 »

Вер, пред напълно легланото положение аз (спрямо моя опит) бих предпочела такъв с вибрация/люлеене и мелодии. То вярно ,че всяко бебче различно ги понася, но на мен ми беше доста от полза една люлка на Фишъра, в която сме прекарвали доста време благодарение на мелодиите и люлеенето Wink
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: април 29, 2010, 22:25:55 »

Вер, пред напълно легланото положение аз (спрямо моя опит) бих предпочела такъв с вибрация/люлеене и мелодии. То вярно ,че всяко бебче различно ги понася, но на мен ми беше доста от полза една люлка на Фишъра, в която сме прекарвали доста време благодарение на мелодиите и люлеенето Wink
Хахаха аз харесвам на Фишъра нещата ама дали Габи мога от сега да я шляпна вътре  crazy
Леле не мога да реша защото твърдо харесвах онзи розовия и сега ми е кофти така  tease
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: април 29, 2010, 22:28:02 »

ако говорим за моделите, които си показала - без никакъв проблем!
Аз бих взела последния give_rose

PS: май никой не може да заспи тази вечер blum
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: април 29, 2010, 22:30:45 »

Хехееее точно последния поръчвам -хахахаха
А за спането -ми аз май свикнах да не спя  tease
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: април 29, 2010, 22:33:38 »

хайде, дано този го имат и скоро да люкаш малката куккла в него good
Активен
Vanity
Ентусиаст
**
Публикации: 112

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: април 30, 2010, 07:54:28 »

някой ползвал ли е тези кърпички http://www.framar.bg/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D0%BC%D0%B5%D0%B4-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B8-70-pid30006159.html
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 30, 2010, 08:53:48 »

Верчо доста късно се включвам, но само да кажа че подкрепях Хармония  good Аз съм за това да е шарен, за да се кефи дечко а не ти  blum Да има вибрация, да има много висящи пъстри играчки, защото ела виж сега с нашите играчки какво се случва, кеф голям е  good А в напълно легнало въобще не ще (нашия и няма де, ама примерно да дивана не ще...), ох исках да кажа зависи как ще използваш шезлонга, ако ще спи там може и да дъжиш да пълно легнало, но нашия го използваме за моментите когато е будна и весела, мама и тати вечерят, а тя си говори нещо с една зебра  good Вибрацията пък доста я успокояваше в един по бебешки и по ревлив период  Wink Та от всичко до тук - аз съм "за" шарениййте на Фишър прайса  Wink

Vanity не съм ги виждала дори тези кърпички  crazy

Вили май беше показала едни суперски маратонки, много са сладки  danceg
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 30, 2010, 08:55:16 »

И аз мисля, че липсата на напълно легнало положение на шезлонга изобщо не е проблем.
Първо, бебето няма да стои там непрекъснато. Първия месец едва ли ще проявява интерес, а втория месец когато започне да фиксира играчките, не мисля че трябва да е напълно легнало. Освен това производителите определено са проучили кое, как и защо трябва да е. Мислите ли, че на Фишър прайс шезлонгите, които са вдлъбнати, ей така са им сложили означение 0+. Столчетата за кола също нямат напълно легнало положение, но спокойно може да се използват от самото начало.
Просто аз бих предпочела шезлонг с повече играчки, мелодии и т.н. занимавки. good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: април 30, 2010, 09:30:15 »

Нашият шезлонг беше такъв и ми свърши страхотна работа. Сложих Криси там скоро след прибирането ни от болницата, имаше много колики и тази вибрация много добре му действаше.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: април 30, 2010, 11:28:01 »

Благодаря ви за отговорите и аз съм на вашето мнение, поръчах отворения шезлонг - http://www.kasida.bg/fisher-price-otvoren-shezlong-32-3585.html пък да видим кво ще излезе. Иначе моя фаворит го има в Кикиморксо царство ама с 40лв повече от колкото беше в Касида, незнам защо в Касидата е по евтино  crazy
Ето го моя същия там е 159лв, а на мен ми излиза 123  blum
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_408/products_id/7110
Та утре ще е налице вкъщи  yahoo заедно с един комарник за количката, уж ставал за всички модели пък ще видим тази работа .
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #190 -: април 30, 2010, 11:41:06 »

Вероника, на картинка шезлонгът изглежда чудесно и много удобен, дано дъщеричката ти го хареса също give_rose
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 30, 2010, 11:47:29 »

Ох не знам Верче политиката на Касида, на нас люлка-шезлонг на Грако от 400лв, по другия сайтове, я купихме за 220лв от Касида Oh my ... Сега за летни колички пак от там се оглеждам  Wink

Някой има ли мнение за тези трите? Не ми се иска да надвишаваме 300лв, даже и това е някакъв максимум, за някой може и да звучи смешен тоя лимит дето съм си поставила, ама толкова мога и то за втора количка  pleasantry
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=376 - номер 1
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=509  - номер 2
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=377 и номер 3

Като аз клоня към Рапидо 4 - сгъване с една ръка, под 10кг е количката, широка ми се струва, а и като цена е най-малко  crazy Ама пък не пише коша върти ли се или поне дръжката... въпреки че докато я купим то ще е дошло време Диди да гледа напред, а не в мама  pardon

100пъти си редактирах мнението, ама само се сещам разни нови неща  blum

« Последна редакция: април 30, 2010, 11:51:11 от Gergancheto » Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 30, 2010, 12:16:04 »

Гери щом е до 300лв. можеш да вземеш и друго освен Чиполино. Погледни тук, количките са хубави и на много добри цена. Аз в момента съм с бъгстър и съм супер доволна. Wink
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 30, 2010, 12:19:53 »

malinkata Надявам се и аз да го хареса  tease
Герчо, а защо реши още сега за нова количка? В смисъл тази вашата не става ли? Иначе сайта, който е дала Алексчето има по-добри варианти от Чиполиното според мен, та дори и на по-добри цени  good
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: април 30, 2010, 12:57:44 »

Ами Алексче сайта е супер само дето аз с чуждински поръчки не се справям  Girl_hide Иначе си харесах ето това http://www.mytoys.de/Hauck-Liegebuggy-Capri-charcole-purple/Buggys/Kinderwagen/KID/de-mt.ba.ca02.07.01/1913729 Не мога да разбера нали има цяла дръжка между двете отделни?

Верчо първо от гледна точка на външния вид следователно най-маловажното - много е ниска, Явор като я бута му е като кукленска количка, самия кош е доло ниско....  nea Иначе по важните ми забележки - тясна й е, тежка ми е (а уж не държах на това защото сме на първия етаж), не се сгъва до много малко и заема ужасно много място... хмм друго май на тоя етап не се сещам, но това се оказаха все сериозни неща  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: