Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:58:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167980 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: април 21, 2010, 09:57:09 »

Кали да ви честита покупката  give_rose
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 21, 2010, 10:17:13 »

maria_lakova това което казваш за тази количка всъщност е един доста сериозен минус псоред мен girl_wink
Gergancheto, наистина си е минус и аз си бях предубедена към марката Бертони като цяло и бях категорична, че няма да купуваме такава количка, но поради финансови причини се наложи да вземем нея, иначе не бих я взела.  pardon
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #137 -: април 22, 2010, 18:32:00 »

Още миналата седмица ми пристигнаха едни бодита, които бях поръчала и вече се наканих да ги снимам

Тези с дългото ръкавче са по-големички , за зимата съм ги предвидила  blum
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: април 23, 2010, 07:45:02 »

leni_beni_ на George ли са бодитата, аз съм много доволна от тях като качество, а така като нямат и копченца от горе и на бебо му е по лесно! ние още използваме размер 0-3, а имам и комплектче 3-6, но май ще е за лятото:) малко се раздърпаха, но все пак вече доста време ги позлваме. Първите три месеца си стояха като нови girl_wink
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 23, 2010, 09:43:35 »

Хайде и аз да покажа нашите първи покупки
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #140 -: април 23, 2010, 09:50:00 »

Наскоро попаднах на този сайт и останах много доволна от информацията, която предлагат, затова реших да го споделя с вас

http://papa-bebe.com/index.html

лично на мен ми е полезен да се ориентирам до някаква степен в обстановката и продуктите.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 23, 2010, 10:02:00 »

Mila_ , от Асда са бодитата . Материята е много хубава . Тези с късото ръкавче са 0-3 месеца и мисля , че лятото ще си караме с тях . А другите са 3-6 месеца, и тъкмо като захладнее ще му стават .
emili85 Bravo честити първи покупки
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 23, 2010, 10:35:42 »

Лени-Бени,Емили,много са ви сладки бодитата,браво за покупките.
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #143 -: април 23, 2010, 16:24:56 »

Момичета горещо препоръчвам всички дрехи на George и  Gerber аз съм изключително доволна.Тук като на всякъде има евтини и скъпи магазини, George са евтините казвам ви умаляват но скъсване няма и цвета не се променя ако има от къде да ги купите вземайте смело !
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 23, 2010, 16:51:45 »

Подкрепям Веси напълно!
И понеже хем те са леко уголемени, хем Сми-то до скоро вървеше по-дребен, времето на носене на всяка една дрешка се увеличава многократно. Еми - не е мръднало нито едно парцалче, от боди, през тениска и блузка с дълъг ръкав, до пуловери, жилетки и суитчери.....
Активен
vanyusha
Сватбар
Публикации: 272

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 24, 2010, 21:29:08 »

Момичета, какво мислите за шишетата на Tommee Tippee? Аз малко след дъжд качулка, ама днес си купих такива
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 25, 2010, 09:11:43 »

Момичета, какво мислите за шишетата на Tommee Tippee? Аз малко след дъжд качулка, ама днес си купих такива

ние ползваме само такива,недостатаците на шишетата с термотръбичката,е че протичат,незнам дали всички са така,но ние си купихме 2 такива и двете са неизползваеми а когато питах в магазина,продавачката каза че не сме първите които се оплакват,бибероните с кръстчета много бързо им се разширяват кръстчетата и текат като чешми NO друг недостатък е че на цветните-сини и розови скалата е прозрачна и аз все се къорих като мерих водата
то толкова недостатъци че чак се чудя защо имаме поне 10такива шишета crazy
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 25, 2010, 17:17:04 »

Ех,че неприятно,аз тъкмо към тази марка се бях насочила
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 25, 2010, 22:29:03 »

Сещам се, че преди време се коментираше тази активна гимнастика и днес случайно попаднах на това: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFL58Q/ref=s9_simh_gw_p75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-3&pf_rd_r=0N58WZ0MTQA7KBR5Y0VW&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128473&pf_rd_i=468294 . Някой може да се възползва, ако желае. Излиза 40 паунда с доставката, доста изгодно, имайки предвид тука какви цени видях за същата. В Кикиморско царство е 193 лв. (май толкоз беше). Аз с удоволствие бих си я поръчала, ама ми е раничко още, надявам се като се наканя да има пак такава изгодна оферта, ако пък няма- здраве да е.  Wink
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: април 26, 2010, 08:37:03 »

Ние имаме такива шишета, имахме подарени Нук, ама с тясната биберона и като седнах да чета как ако не искам бебето да се отбие трябва биберона да наподобява майчината гърда и взех че при 5 шишета Нук си купих две Tommee Tippee  girl_impossible От розовите купих аз, без скала, наистина не се вижда добре скалата, но предвид че ги ползвахме 4 дни съм доволна, сега отвреме на време като се дохранване също тях си ползвам и съм доволна  good
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: