Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 27, 2024, 12:04:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167788 пъти)

Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: юни 04, 2010, 08:07:49 »

Чета, чета, чета хиляди мнения -шарен свят  pardon
Аз че ще взема гимнастика - ще взема, а че шезлонга го позлвам - го позлвам.
Всеки си преценява в крайна сметка  pardon исках помощ относно избора на гимнастика, а мнения относно столче за ханене ама карай и така става  blum
Благодаря на всички  give_rose
Активен
uzini
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #451 -: юни 04, 2010, 23:33:12 »

Вероника относно избора на активна гимнастика - гледай най-шарената, най-цветната и тази на която играчките да са на "една ръка разстояние". Моето дете беше всекидневно на активната гимнастика до момента, в който започна да се преобръща и да пълзи. Сега е на нея един път седмично и много й се радва. И при мен в началото само плачеше като го сложех на нея. Но за една седмица свикна - явно се плашеше.
Относно столчето за хранене - ако ще го ползваш само за хранене - не се хвърляй на скъпо такова. На мен ми трябваше да има легнало положение, защото във всекидневната нямам ниска мебел и поради тази причина взех Chicco POLLY Magic Baby Scetching. Ако имах повече пари тогава щях да си взема Peg Perego Tatamia, защото има и люлка, но здраве да е.
Дано съм ти била полезна. Успех в избора.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: юни 05, 2010, 10:52:15 »

Вярка аз покрай снимките на активните гимнастики даже съм пропуснала въпроса ти за столчетата, за което се извинявам   give_rose

Аз личен опит нямам, но покрай племенничката ми, мога да ти кажа какво смятам за важно - да е стабилен. Има едни на Бертони около 50лв. някъде, но са доста нестабилни поне на пръв поглед, а съм виждала какво прави племенничката ми, то е подскачане от седнало положение, то е друсане напред назад  girl_impossible Аз бих държала и на това табличката да се сваля, за да може след време да я придвижим максимално до нашата маса  Wink Важно е и да се сваля калъфа да се пере  Wink

Eто това ми се струва крайно нестабилно, гледахме го в един магазин, не съдя само по снимката:

А под "стабилно" имам предвид нещо такова:

Нашето е такова :http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/57_59/products_id/10999 , само че не е модел 2010, а стария. Обаче плата е много разкъсан и сега е на ремонт при баща ми...решихме да му ушие нов калъф от една хубава млечно лилава кожа, защото ще ми е най удобна за почистване  good
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: юни 05, 2010, 11:36:52 »

Нашето е такова, много е стабилно, яко яздене му удря Крис. Иначе такова столче на мен лично по ми харесва.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: юни 05, 2010, 12:00:17 »

Благодаря ви много  give_rose бяхте ми много полезни.
uzini ще взема под внимание това за активната гимнастика  girl_wink
За това столче на Чиполино се чудя, ама като реша да купувам ще ида в магазин аз - око да види ръка да пипне, че то на кратинка  nea
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: юни 09, 2010, 11:57:35 »

Да покажа някои от новите ни придобивки и да раздвижа темичката
за каката новото легло
пак за нея, че само си къса червения конец
и за бебка
Имаме чершафчета и калъвки, но трябва да ги наснимам  blum
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #456 -: юни 09, 2010, 12:08:04 »

emili85, гривничките от къде ги купи мила? аз си мислех за конче, но това изглежда много по-добре.
Браво, че напредвате с покупките и ние днес ще си вземем чаршафчетата и мисля още някои дребнички работи, че не се знае бебо колко скоро  Girl_hide ще се появи.
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: юни 09, 2010, 12:15:22 »

Гривничките ги купи майка ми от Гърция, но предполагам и тук по златарските има такива.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: юни 09, 2010, 13:23:13 »

Гривничките ги купи майка ми от Гърция, но предполагам и тук по златарските има такива.

Аз поне не съм намирала  NO Не знам обаче кръстчето дали няма да нарани бебока, че много са остри ръбовете, а знаеш периода в който си папкат ръцете яко  blum
Активен
emili85
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: юни 09, 2010, 13:49:22 »

Ами да ти кажа аз още не съм ги виждала на живо, но като мама ги донесе ще преценим  Wink
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: юни 09, 2010, 16:38:56 »

мамчета, някоя от вас да има поглед над тези матраци  http://www.matraci-mamino.com/produkti.html ?  и изобщо сега избраме матрак за бебка, но незнам изобщо на къде да се насочим има прекалено голям избор  girl_impossible 
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #461 -: юни 09, 2010, 16:55:47 »

cvety_p, аз тази марка не я бях виждала. Не мога и да кажа от опит, защото бебо още не се е родил, но от тези в сайта е подходящ само последния(другите мисля, че не са като за бебче заради това че не са достатъчно твърди). Нашия татко купи матрак Блян - със същите характеристики е като този в сайта на Мамино. Аз мисля, че сме направили добър избор good
Активен
pepina83
Професор
Публикации: 489

на мама пчеличката

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: юни 11, 2010, 10:08:14 »

Вече не съм на работа и през деня ми е по-спокойно и имам много свободно време  yahoo
Снимах покупките за бебка и ги споделям с вас: http://pepina83.multiply.com/photos/album/3/3
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #463 -: юни 11, 2010, 10:38:41 »

Пепина,много са ви хубави нещата за бебка.
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
Публикации: 674

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: юни 11, 2010, 11:05:17 »

Пепина, много ми харесват нещата за бебка - ако имам момиченце искам същите да си взема  Bravo Сподели от къде пазаруваш...
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: