Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 28, 2024, 19:52:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 167955 пъти)

Рубин
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2491

« Отговор #165 -: април 29, 2010, 09:33:14 »

Здравейте сладки!
Аз да покажа сега новата придобивка!И да попитам как се сваля материята за да се изпере? *crazy*Аз сега се измъчих направо!Тръгнах да го мъча да го махна някакси,ама освен че загубих 1 час време и го обърнах с главата надолу нищо друго не направих!Сега го върнах в пурвоначалното му положение също с 300 зора и ми се струва невъзможно свалянето му! }:->Моля за малко помощ!

Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #166 -: април 29, 2010, 09:40:17 »

Рубин, снимай шезлонга отдолу и качи снимка, изглежда, че цаката е там някъде. Хич няма да се очудя и ако трябва да махнеш първо дъгата с играчките, за да свалиш калъфката на столчето. Или може би някой има точно такъв и знае  crazy
Активен
Рубин

« Отговор #167 -: април 29, 2010, 09:53:13 »

Ами мила,махнах я разбира се!Ти знаеш ли какво въртене му дръпнах! 8PОткачих!От къде ли не го промушвах!Цяло чудо е че го върнах в това положение!Махнах и това с играчките и мечето!Ама основата тццц...
Ето как е самата конструкция!

Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: април 29, 2010, 10:34:20 »

Рубинче, честит ви шезлонг, много е хубав. И аз го бях загледала този, че беше един от сравнително по-нормалните цени. Иначе на мен ми харесват и на Fisher Price, ама идват малко по-скъпички. За този бях гледала, че уж му се махат текстилните части, ама как става номера  crazy . Най-добре е май в магазина направо да ги питате. А има ли вибрация шезлонга?
Активен
Рубин

« Отговор #169 -: април 29, 2010, 10:44:46 »

Не,няма вибрация!Този беше единствения хубав и които имаше легнало положение!Ама мисля,че не е толкова фатално,че няма вибрация!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: април 29, 2010, 21:49:39 »

Такааааааааааа помагайте, колебая се между два шезлонга.
След като поръчах онзи розовия на Фишър прайз ми писаха че ги изчерпали и вече нямало да има внос. Аз взех да се чудя кво да хизбера, та колебая се межу тези двата:
http://www.kasida.bg/hauck-shezlong-bungee-zoo-bear-2010-32-3642.html
Този ми харесва повече на вид, много е хубав.

http://www.kasida.bg/chipolino-shezlong-jiraf-32-2390.html
Този пък не ме кефи особено на вид, но има напълно легнало положение и вибрация.

Моля за съдейсвие при избора, аз вече върнах и-мейла но от чудене и променяне съм дала линк за единия а като се отваря другия шезлонг, та ще пиша втори мейл с точния шезлонг имам малко време  tease

Все имам проблеми с това и-нет пазаруване бее. ЗА втори път поръчвам от бг сайтове, 1-вия беше една въртележка за кошарата и ч чаках 10дни все едно идва от Северния полюс, след като писах сума ти гневни писма се оказа че  куриерската фирма била виновна, сега пък нямат желаняи шезлонг  - пфууууууууу
Айде помагайте, който е буден де  blum
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: април 29, 2010, 21:53:43 »

Аз съм за първия.Виждала съм го на живо-много е готин.Ама той няма ли напълно легнало положение.Когато го видях ми се стори че има.Според мен вибрацията не е толкова важна-но това е мое мнение.
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: април 29, 2010, 21:57:31 »

Има легнало на 142 градуса  blum
Нали , много е хубав гледам и на Руби снимките-невероятен е, е не е като онзи розоивя на Фишъра ама  blum
А този на Чиполино по-грозен не можаха ли да го направят  tease
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: април 29, 2010, 22:00:01 »

Вяра, на мен също първия ми харесва повече, но това е само визуално. Вече зависи и до колко държиш да има тази вибрация.
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: април 29, 2010, 22:01:01 »

funnytooth Ами да грозничък ми е и на мен
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: април 29, 2010, 22:02:22 »

Това ми стига - поръчвам си първияяя  tease
Колебаех се между красивото и практичното, ама кво се колебая като аз все пак бях поръчала онзи розовия на Фишъра дето нямаше легнало положение  tease
Отивам да им пиша и да оправя грешката  tease
Тенкююю пийпъл  Girl_hide
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: април 29, 2010, 22:06:27 »

Верче, по отношение на напълно легланото положение - нашия шезлонг имаше такава "екстра", но въпреки че сложих в него Калоян на 40 дни, никога не я използвах и то защото това напълно легнало положение се превръщаше в обратен наклон, когато поставиш бебето вътре (в смисъл че главата му става по-ниско от нивото на крачетата) NO
Активен
kali_gali

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: април 29, 2010, 22:06:40 »

Ами да ти кажа и нашия няма напълно легнало,даже е доста вдлъбнат,ама това го видях чак като се прибрах у нас с него.Запълнм дупката с една възглавница и така.Българска работа,всичко трябва да се префасонира funnytooth  ROFL
Активен
Рубин

« Отговор #178 -: април 29, 2010, 22:07:54 »

Аз,малко късно се включвам,ти вече си го поръчала Вер! =]Аз още не съм го видяла в употреба,ама да ти кажа че е доста широкичък и на мен ми се вижда,че е равен за гръбначето,като натиснем с тежест!А както споменах в моята темичка вече разбрах как се вади и плата да се изпере,така че съм yahoo!Утре ще го пусна да се пере!
Harmonia ,значи искаш да кажеш,че не е проблем това?
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: април 29, 2010, 22:19:49 »

Добре де, те ми предлагат с 5% отстъпка тези на Фишър прайз ама аз не ги искам щото нямат легнало положение, да разбирам ли че това не е проблем -мене не ми дреме ще им пиша пак  tease
Предлагат ми тези:
http://www.kasida.bg/precious-planet-playtime-bouncer-shezlong-shtastliv-jiraf-32-3082.html
http://www.kasida.bg/shezlong-prikazen-svqt-fisher-price-32-3589.html
http://www.kasida.bg/fisher-price-otvoren-shezlong-32-3585.html
Ако наистна това легнало положение не е чак такъв проблем да си визмам един от тези че ме кефят повече.
Леле тияи от Касида ще ме намразят  blum
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: