Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 22, 2024, 07:35:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 7-ма част  (Прочетена 158832 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: януари 17, 2011, 17:58:06 »

Ейййй, супер! Завиждам ви благородно. Ние още не сме ги поръчали нашите! vivasvat Чакаме снимки! blum
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #391 -: януари 18, 2011, 12:51:39 »

Здравейте!Искам съвет относно грамажа на халките-поръчали сме си напълно изчистени класически халки от жълто злато,48 лв грама.Исках да са към 12 грама общо,но златарят каза,че щяли да станат прекалено дебели,понеже пръстите ни били малки.И каза,че ще излязат към 8 гр. двете.Това много ме тревожи,вижда ми се малко  sad исках да са по-масивни.Вашите какъв грамаж са,ако е удобно да попитам?
Благодаря предварително за отговорите!

Къде е тази цена? smile
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: януари 18, 2011, 13:49:31 »

Момичета и ние си харесахме халки  yahoo
След като прочетох из форумчето се насочих към Еспер, харесах си в сайта им, после на място ходих и на първо четене съм много доволна - много любезно обслужване и отзивчиви към всичко, което пожелаеш. Казаха ми че няма проблем да ги направят по-тесни или по-широки ако искаме, с или без диамантчето на модела, който харесах... всичко което пожелаеш ти преправят Bravo
Довечера ще ходим да вземат мерки и да ги поръчаме. Ако се предплатят 80% от стойността, цената е 55лв, което е супер в сравнение с тази на другите места   good
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**

« Отговор #393 -: януари 18, 2011, 14:04:11 »

След като прочетох из форумчето се насочих към Еспер, харесах си в сайта им, после на място ходих и на първо четене съм много доволна - много любезно обслужване и отзивчиви към всичко, което пожелаеш. Казаха ми че няма проблем да ги направят по-тесни или по-широки ако искаме, с или без диамантчето на модела, който харесах... всичко което пожелаеш ти преправят Bravo
Довечера ще ходим да вземат мерки и да ги поръчаме. Ако се предплатят 80% от стойността, цената е 55лв, което е супер в сравнение с тази на другите места   good

А в Еспер, можеш ли да дадеш твое злато???
Активен
caffein
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 18, 2011, 15:18:36 »

Здравей,

Искам само да питам 55 лв. за жълто злато ли се отнася или и за бяло? дали знаеш?

Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #395 -: януари 18, 2011, 16:45:20 »

Не знам каква е логиката на пазара на злато, но по мои наблюдения бижутерските магазини в София са с 5-10% по-скъпи (лева на грам) в сравнение с провинцията. За сравнение магазин "Принцес" в София (в близост до Халите) продават средно 62 лв/грам, а магазин на същата верига в град Перник - около 57 лв. Съветвам тези, които още не са купили халките си да разгледат и в магазини извън столицата. Аз лично смятам да отнеса свое злато в някое ателие, доколкото знам цената за обработка в този случай е около 20 лева/грам.
Успех в търсенето!  girl_wink
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**

« Отговор #396 -: януари 18, 2011, 16:47:47 »

Моля те сподели ако намериш ателие с цена за изработка - 20лв. на грам.
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #397 -: януари 18, 2011, 16:56:24 »

franzelkata, в процес на търсене съм, но може би няма да е в София тъй като тук всичко е по-скъпо, което според мен идва от по-големите надценки, а не от качеството, бързината или креативността на изработката. Все пак ще споделя когато открием бещо  good
Активен
franzelkata
Ентусиаст
**

« Отговор #398 -: януари 18, 2011, 17:29:35 »

Аз др месец имам път към Благоевград и ще проверя в едно ателие, там преди години ми даваха много добри цени на златото, ще видим сега как ще е smile
Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 19, 2011, 09:17:56 »

Здравей,

Искам само да питам 55 лв. за жълто злато ли се отнася или и за бяло? дали знаеш?

Няма значение от цвета на златото - нашите имат и бяло и жълто, но ни казаха че може да са изцяло бели или жълти, цената е същата при условие че се заплатят 80%.
Franzelkata, може да даваш свое злато. Казаха ни, че може да дадем злато и да ползваме 10% отстъпка от вложения труд, но предпочетох да не давам.
Снощи поръчахме и след 2 седмици ще си ги имаме  danceg
Ето тази е моята, а на мъжо - без диамантчето и по-широка: http://www.esper-bg.com/new/index.php?page=products&pid=415&scid=2&dd=0&go=2
« Последна редакция: януари 19, 2011, 15:48:47 от diddka » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #400 -: януари 19, 2011, 13:14:19 »

Bravo Честитооо! Точно тези си бях харесалааа! Ще идем и на място да погледнем, а наистина цената им е супер!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: януари 19, 2011, 16:47:48 »

Diddka, поздравления за избора на модел и на фирма - дано всичко бъде наред с пръстените и след 2 седмици да получите готови прекрасни халки! Моделчето е много красиво и според мен good

А аз да се похваля - обадиха ни се днес от ателието на Дондуков, където си поръчахме халките. Готови са yahoo yahoo yahoo Оказаха се учудващо малки - 5 г, оригиналното моделче е 2,3 г, но явно заради моите фини пръстета моята халка е много лека, а възлюбеният компенсира с неговите кебапчета blum В петък отиваме да си ги приберем, дано са станали хубави, нямам грам търпение girl_wink
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: януари 19, 2011, 18:44:14 »

soulless и при нас така изглеждат нещата - двете халки 6гр. толкова сме фини с мъжа в пръстите, че продавачката ни гледаше подозрително biggrin иначе да кажа честито! както кръгът няма край, така да няма край и щастието във вашия бъдещ семеен живот!
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: януари 20, 2011, 07:54:49 »

RafaeLa, благодаря ти много, мила! Да ти се връщат многократно пожеланията heart
« Последна редакция: януари 20, 2011, 13:37:01 от soulless » Активен
kala
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: януари 20, 2011, 12:15:05 »

Благодаря ви!
Аз също много си ги харесвам. Исках да е нещо много семпло и изчистено, за да може да си ги носим постоянно, а не само по поводи. Просто трябваше да има и бяло злато, понеже годежния ми пръстен е от такова, а имам доста бижута от жълто злато.
Забелязала съм покрай мои познати, че когато са много големи и нестандартни, не си ги носят. Аз също се загледах и по другите, по лъскави и интересни моделчета, но предпочетох класиката в случая (за разлика от избора ми на рокля  girl_haha)
След 2 седмици ще споделя отново впечатленията си, като ги вземем и видим на живо Wink
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: