Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 17:14:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Халките - 7-ма част  (Прочетена 159254 пъти)

posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: декември 29, 2010, 23:20:07 »

Offtopic
аз вече нямам търпение да дойде нашият 5ти март
Верно ли тогава се жениш?
НА моя РД pleasantry
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: декември 29, 2010, 23:26:39 »

biggrin biggrin biggrin даааааам!

аз за това питам дали 15ти януари е рано за халките, защото е месец и половина преди сватбата huhhuh.gif
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: декември 30, 2010, 23:19:47 »

Девойки, моля ви, споделете някоя читава бижутерска фирма в София, по възможност с прилични цени и предлагаща злато, а не ментета? Първоначално се бях насочила към Сара Трейд, но гледам, че има разни негативни впечатления от тях, обмислях и Ювел, но вече не знам - тотално се обърках, а възлюбеният адски ще се изнерви, ако тръгнем да обикаляме напосоки ателиетата sad Ние така или иначе ще си търсим стандартни халки, около 4 мм дебелина, съвсем изчистен модел, това не е трудно откриваемо, просто се притеснявам за това златото да е качествено, да не ни пробутат някакво менте... Ако споделите впечатления, ще съм ви много благодарна! smile
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #363 -: декември 31, 2010, 01:17:13 »

Добри отзиви съм чела за Еспер   smile
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: декември 31, 2010, 11:05:52 »

soulless ,ти избрала ли си модел?Ако си избрала модел във всяка бижутерия ще ви го направят.Само ако е двуцветен изрично кажи,че искаш да е от бяло и жълто злато,а не с родиево покритие за бяло,защото то пада и после двуцветното става едноцветно.А ако не си избрала и искаш да намериш готови да купиш не знам коя бижутерия да ти препоръчам.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: декември 31, 2010, 14:25:40 »

Kali_gali, Mariaid, мерсиии heart Ще намина към Еспер със сигурност.

Иначе на въпроса - ами да, избрали сме си съвсем изчистен класически модел халки само от жълто злато. Със сигурност имат такива готови халки почти навсякъде, притеснявам се единствено да не ни пробутат некачествено злато, чета за такива случаи и малко се шашкам sad
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: декември 31, 2010, 17:33:50 »

Ох,то гаранция никога няма.Може би м големите ателиета е по-добре.Ние си правихме нашите в едно много малко и забутано отелие,но останах много доволна.И цената на златото беше добра и ги направиха като на снимката и на време.А иначе нали ти казвам съвсем малко,неизвестно и забита ателиенце.В центъра на София близо до операта.
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: декември 31, 2010, 19:12:59 »

Вярно, че гаранция няма никаква... Ще те затрудни ли да ми пратиш на лични някакви по-точни координати на това ателиенце, стана ми интересно Wink Благодаря ти предварително give_rose
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: януари 01, 2011, 19:20:41 »

аз за това питам дали 15ти януари е рано за халките, защото е месец и половина преди сватбата huhhuh.gif
Според мен е добре. Обикновено 30 дни е срокът за изработка, но често закъсняват малко. Така си осигуряваш спокойствие.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: януари 02, 2011, 19:21:31 »

smile kali_gali, може ли и на мен да ми пратиш координати или да разкажеш къде се намира! Благодаря!
Активен
val44o
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #370 -: януари 04, 2011, 09:53:21 »

за София аз ще ти препоръчам Nixa, Ivaney.. приятели ми са  smile
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: януари 11, 2011, 17:22:15 »

Да ви се похваля, отметнахме и тази задача с възлюбения yahoo - днес поръчахме халките в едно ателие на Дондуков. Работят по каталога на Сара Трейд, цената на грам е 60 лв, от което малко ме заболя глава, но почти навсякъде цената е около тази, като имаше и ателиета, които продават златото за 72 лв, а сигурно има и още по-големи скъпчии... Халките ни са много фини, 4 mm, моята е около 2,4 г, плоска, съвсем изчистена, от жълто злато. Нямам търпение да ги получим около 25.01, ще ги покажа Wink
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: януари 11, 2011, 18:04:35 »

Soulless, поздравления!

Много е поскъпнало златото! Ние чухме такива слухове и затова ги взехме края на ноември - беше поне 5-6 лева по-евтино навсякъде...
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: януари 11, 2011, 19:56:24 »

soulless , пожелавам ти да останеш доволна от изработката! Wink
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: януари 11, 2011, 22:40:45 »

Благодаря ви много за поздравленията, момичета! Дано останем доволни накрая Wink

Иначе цената на златото е insane, но това е положението в момента, златото държи рекордни цени на борсата и ето го отражението...
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: